folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 8 Yıl Önce Temelini Attığın Metroyla Mı Geldin Başbakan?

8 Yıl Önce Temelini Attığın Metroyla Mı Geldin Başbakan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Poet bunu yazdı:
    -----------------------------

Banlanması gereken sensin.Her konuya girip yok akp yok bilmemne diye gerici fikirlerinle ortamı geriyosun.Senin dediğin hep en doğru ve herkesinde ona inanması gerekliymiş gibi davranıyosun.Banlanacak biri warsa o da sensin

Oha artık :D

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Ben ilkokuldaydım o metro devam ediyordu üniversiteye bir yıl gecikmeli olarak başladım hala devam ediyor ve daha 3 4 yıl sürer nerden baksan. Bir de ulaştırma bakanlığına devrederken tören yaptılar gururla. Neyin töreni olduğunu hala anlamış değilim. Biz beceremedik alın siz yapın dediler resmen. Bakmayın aslında bizim burada çoğu oy akpye gider ama en sağlam taban Mhp'nindir. Akp oylarının yarısından çoğu Mhp tabanından geliyor. Anlayamadığım şekilde saçma bi düşünce var sol parti kazanmasın diye korkuyor millet o yüzden Mhp kazanamaz diye akpye gidiyor bazı oylar. Bir de Bahçeli gerçeği var tabi ki. Bahçeli giderse oyum Mhp'ye diyen tanıdığım bir sürü insan var.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

sizler var ya sol hükümet zamanından kalma yarım projeleri bi araştırsanız,, Ne tatmin olursunuz. 

hocam değilsin ama diyelimki haklısın bu tayyip süper diğerleri pis tayyibin adamlarının başkasına ağit pankartı başkasının mülkündeki pankartı indirmeye ne hakkıvar sadece bu tayyibin seçimden ihracı için yeterli bir sebepdeğilmi sen nasıl başkasının mülküne ondan izinsiz giripte onun pankartını sökersin bunu nasıl hoşgörüyorsun

edit:bosphoruspasha cevapla bu soruyu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

Banlanması gereken sensin.Her konuya girip yok akp yok bilmemne diye gerici fikirlerinle ortamı geriyosun.Senin dediğin hep en doğru ve herkesinde ona inanması gerekliymiş gibi davranıyosun.Banlanacak biri warsa o da sensin

Buyur hocam .D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

sizler var ya sol hükümet zamanından kalma yarım projeleri bi araştırsanız,, Ne tatmin olursunuz. 

hocam değilsin ama diyelimki haklısın bu tayyip süper diğerleri pis tayyibin adamlarının başkasına ağit pankartı başkasının mülkündeki pankartı indirmeye ne hakkıvar sadece bu tayyibin seçimden ihracı için yeterli bir sebepdeğilmi sen nasıl başkasının mülküne ondan izinsiz giripte onun pankartını sökersin bunu nasıl hoşgörüyorsun

edit:bosphoruspasha cevapla bu soruyu

Çünkü onlar ergenekoncu aga sen bilmiyon :F akpye karşı olan herkes ergenekoncudur.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

eyvallah fikirlere saygım vardır, lütfen tbt kurallarına bak, Dediklerini doğru farzediyorum senin için, bir fikri savunan adam forumdan banlanır diye bi ibare varsa banlayın beni. ha bu arada bana gerici dedin ya, sana Üstad Necip Fazılın bir sözü ile cevap vermek istiyorum,

Biz Bize Gerici Diyenlere Ancak "Deh" Demek İçin Gerideyiz.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

şakirtlerle tartışmaya girilmemesi konusundaki fikrim halen sabit ve diğer müridlere de bunu öneririm,  

çünkü görüşleri kendi görüşleri değil zaten bir görüşleri görüşü taşıyacak bir beyinleri yok, onlar imamın ordusu , fetonun golemleri , tayyibin zombileri 

neyi tartışcan ki böyle bir mahlukatla ?   mesela bu bosforus denen liseliye düdük dediği şeyi üfletirdim ama gerek yok, biz akpden dinden ondan bundan önce buna çözüm getirmeliyiz bence yani kiminle tartışılabileceği  

bu beyinsizlik yüzünden zaten ülke bu hale geldi, ben 20 yıl öncesini çok net hatırlıyorum, bugün tartıştığımız şeylerin dile getirilmesi bile abesti mesela askerin "terörist diye" hapse atılması,  yahudiye toprak verilmesi,  rejim değişikliği , bölünme senaryoları - 20 değil 10 yıl önce hiç kimse taksimde terörist paçavrası açıp gezemezdi, kimse türk bayrağını biryerden indiremez , atatürk büstüne saldıramazdı 

ampül ve götbeyinli ampül kafalar sayesınde artık herşey mümkün çok şükür

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

körlere iş veriyo ya daha ne istiyolar belki aydınlıgı böle gosterırler . ne kadar gereksiz ve karsıdakını dusunmeme durumu . o kör adama iş vermek senin görevin değil sadece yaşam standartını iyileştirmek 600 sana yetecekmi ????

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

son 8 yılda 

- Türk Telekom Araplara

- Telsim İngilizlere

- Kuşadası Limanı – İsrailliye

- Araç Muayene İşi Alman’a

- Adabank – Kuveyt’liye

- Başak Sigorta – Fransız’lara.

- Avea- Lüblanlıya

- Petkim- Azerilere

- Tekel’in içkisi Amerikalıya

- Tekel’in Sigarası Amerikalı-İngiliz’e

- Finansbank Yunanlıya

- Oyakbank- Hollandalıya

- Denizbank- Belçikalıya

- Türkiye Finans Kuvetli’ye

- Teb Fransız’a

- Cbank – İsrailli’ye

- MNGBank- Yunanlı’ya

- Dışbank- Hollandalıya

- Şekerbank- Kazak’a

- Yapı Kredi’nin yarısı- İtalyan’a

- Türkcell’in yarısı Finli’ye- Rus’a

- Beymen’in yarısı ABD’liye

- Enerjisan’ın yarısı Avusturya’lıya

- Garantinin yarısı ABD’liye

- Eczacıbaşı İlaç Çek’e

- İzocam Fransız’a

- Demirdöküm Alman’a

- Döktaş Fransız’a

- Poaş Avusturyalı’ya ….

satıldı

israile toprak veriliyordu , "mayın temizleme gerekçesiyle" direkten döndü  bir sonraki akp döneminde israil ile sınır komşusu olacağız yani

içki dediler türban dediler milleti gerim gerim gerdiler,  

dünyanın en pahalı doğalgaz, benzin , elektrik , et süt ve temek gıdasını Türk milletine sattılar 

vatandaşın borcunu 1 iken 1000 ettiler , ülkede Türke Türkmilletine dair ne varsa söküp attılar

vatandaşın internetinden telefonuna herşeyine girdiler , 

davullarla zurnalarla dağdan inen teröristleri karşılayıp döktükleri kana rağmen affettiler 

askerleri olmayan suçlamalarla içeri tıkıp, yıllardır savunmasını bile almadan bekletirken 

kendi cemaatini zengin etti , devletin milletin parasıyla yandaşını kalkındırdı 

darbeciler orada dururken , olmamış darbenin olmayan failleri gerekçesiyle nice gazeteci yazar siyasetçi ve asker hapisanelere dolduruldu

daha binlerce yüzbinlerce sayılabilir , en son "ak icraat" beyoğlunda "edepsiz koltukların toplanması" operasyonu  ile üzerine tüy dikti  , bu ampülün zihniyetinin taliban dan ya da hamastan farklı olmadığını açıkça gösterdi

tartışılacak bi bok yok , akp ye oyveren su katılmamış gerizekalıdır , bidon kafalıdır  , hamamböceğidir - ezerek skerek bölerek açlıkla sefaletle böyle bir kitle yarattılar ve sonra bu kitleden sözümona aldıkları oy ile memleketin anasını bellediler

akpye oyverene de savunana da kafam girsin kısaca 

işte bu hocam.. görünen şeylerin %20 sini söylemişsin ve seni çok içten bi şekilde tebrik ediyorum.. bu yazı heryere dağılmalı.. alıp paylaşmamda sakınca varmı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

eyvallah fikirlere saygım vardır, lütfen tbt kurallarına bak, Dediklerini doğru farzediyorum senin için, bir fikri savunan adam forumdan banlanır diye bi ibare varsa banlayın beni. ha bu arada bana gerici dedin ya, sana Üstad Necip Fazılın bir sözü ile cevap vermek istiyorum,

Biz Bize Gerici Diyenlere Ancak "Deh" Demek İçin Gerideyiz.. 

Kelime oyunlarından haz alcak yaşı geçtik biz.Eyw dewam et

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 7789 Toplam Mesaj: 55