80Mt Ethernet Kablosu Çekeceğiz Nasıl Yaparız ?
-
Cat 5 ile mümkün olurmu kalitesi ne durumda olur ? nete bağlanmayacağız , bir şirketin , klubesine kartlı geçiş sistemi için kullanacağız ,
Biraz araştırdım. Utf cat6 24 awg kullanırsam en iyi verim alabileceğimi düşünüyorum. Görüşleriniz nelerdir ?not: konu geyiğe dönmesin lütfen yarın a çözülmesi gerek.
-
hocam biraz sınıra yakın olmuş.
cat6 75-90 arası bozulmalar kopmalar yaşanıyormuş.
85 metre sorunsuz çalışıp döşenince çalışmayanda var 75 metrede hiç sinyal görüp görmeyende.
en iyisi denemek olur herhalde. başka türlü cat 6 ile repeater vs. kullanmak gerekebilir.
networkçu arkadaşlar daha net bilgi verirler.
-
Hacim cat 6 çek 110 kadar sıkıntı yaratmaz sınır 110..
-
Hocam ben bir işin bir evden diğer eve internet kullanmaları için tam hatırlamıyorum ama 85 - 90 metre civarında cat5 cektim sıkıntı olmadı tıkır tıkır kullanıyorlar.
musa-90 tarafından 07/Ara/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
50-60 metre cat5 Cekmiştim Evden Eve hiç bir sorun cıkmadi en ufak dahi. Fakat barisin dedigi gibi olanda var olmayanda. deneyeceksin artik.
-
Ölçümün doğru ise 80M' de CAT6 kullanırsan problem yaşamazsın. Yok CAT5 kullanıcam dersen araya switch koyman gerekiyor. Benim tavsiyem 80M' de CAT6' da problem yaşamazsın.
BaD_BoYs tarafından 07/Ara/12 17:37 tarihinde düzenlenmiştir -
ikisini de cekebilirsin sorun yasamazsin
-
Cat 6 antalya da nerden temin edebilirim?
-
hatırladıgım kadarı ıle geçiş sistemleri genelde rs 485 kullanır hocam cat6 kablo uyabılır fakat internet cekmekle aynı hesaba dusmez dıye dusunuyorum
-
sw koy araya kafan rahat olsun dicem ama koyacağın yerde önemli nerden elektrik alıcan. başkasının kablo takıp sömürmiyeceği ne malum :)
-
Shephard bunu yazdı
Cat 6 antalya da nerden temin edebilirim?
Güllük teknosanın karşısında Star elektronik var orada var metrelerce :D