8GB Boyutunda Bir Dosyayı Hızlı Bir Şekilde Upload Etmek, Yardım Talebi
-
hocam hangi ildesin bilmiyorum da çook önemliyse bulunduğun ildeki datacenterı olan firmaları ara, rica et hatlarını 1 saat kullanmak istediğini söyle gerekirce ücretini falan ödersin kullanırsın.
yada bazı ünivlerde 100mbps falan hatlar oluyo onlarla atabilirsin
yakının da yüksek hızlı fiber hattı vs olan mürid varsa yardımcı olabilir belki.
-
ReeX bunu yazdı
Dosyaya internet üzerinden ulaşabiliyormusun yani dosya farklı sitelerdede mevcut mu ?? yoksa dosya sadece senin bilgisayarındamı ?
1. Soru evet ise Upload işiyle uğraşan arkadaşlardan birine rica edip 1-2 saatliğine vps'sini isteyebilirsin yada söyleyip yaptırabilirsin
2. Soru evet ise net hızın nekadarsa okadarla yüklersin
2. Madde hayir olacakti galba hocam yoksa hayir secenegi birakmamissin :) upload icin sagolsn bi arkadas pm atti ama dosyapc de ve dropbox dsindaki alternatifler pek etkili oolmadi. Evde 2 hat var ayri ayri yukluyorum artik napalim. Tesekkur ederim hepinze
-
mfatihbodur bunu yazdı
Ama iki hattim var :) yatagin altinda kullanmadgim birde laptop :)
isterse zibilyon tane son teknoloji bilgisayar olsun hat dandikse yemez :)
-
Neyi amaçladığını detaylı olarak anlatırsan ona göre farklı çözümler söyleyebilirim, yoksa normal yollarla işin zor.
-
dosyayı partlara bölüp yüklemek mantıklı görünüyor ama bu farkeder mi ?
-
2 internet vve 2 bilgisayar varsa dosyayı 2 parta bölüp yandex diske 2 bilgisayardan aynı anda atarsan süre yarı yarıya kısalır what is the problem?
-
dosyayı böl, 50mbitlik güzel bir bağlantısı olan kafeye git, hemen uplamaya başla, başka türlü yemez, yoksa dvdye yaz kargo et daha çabuk gider...
-
Sana fiber bağlantı lazım. Taşınıyorum ve bu nedenle sökmesem sana ftp alanı açardım ama dediğim gibi asıl sorunun hız.
Telefonun android vb.akıllılardansa şöyle yapabilirsin.
-önce fiber kullanan biryer bul. internet kafeler genelde adsl dir hatta hiç fiber kullananına raslamadım.
-dosyayı telefonuna at. şarjı tam olsun. Fiber kullanan ve free wi-fi olan yere git. Dosyanı yandex yada google drive yükle.
Biliyorum zor dediklerim ama aklıma gelen birtek bu yol. -
En hızlı yolu seçtim ve başardım :) 8GB lık dosyayı fiber yada ftp siz aktardım. Sağolun hocalar
-
ihtiyacın olursa ulaş bana 1 gbit makine var yükleriz hemen.