8GB Boyutunda Bir Dosyayı Hızlı Bir Şekilde Upload Etmek, Yardım Talebi
-
Eywallah hocam 2 saatte hallettim o isi :)
-
nasıl yaptın onuda paylaş bari :D
-
Olgunisik bunu yazdıSana fiber bağlantı lazım. Taşınıyorum ve bu nedenle sökmesem sana ftp alanı açardım ama dediğim gibi asıl sorunun hız.
Telefonun android vb.akıllılardansa şöyle yapabilirsin.
-önce fiber kullanan biryer bul. internet kafeler genelde adsl dir hatta hiç fiber kullananına raslamadım.
-dosyayı telefonuna at. şarjı tam olsun. Fiber kullanan ve free wi-fi olan yere git. Dosyanı yandex yada google drive yükle.
Biliyorum zor dediklerim ama aklıma gelen birtek bu yol.yandex o kadar hızlı değil ki
-
emreslmn bunu yazdı
nasıl yaptın onuda paylaş bari :D
Cok kolay hocam Hdd ye yukledim otobus soforune verdim ordan aldilar :))
-
konuyu görmüşken ben de yazayım. winuha tarzı yazılımlarla katı arşivleme yaparak düşürebilirsin. bilgisayarının hızına göre bu süre değişebilir.
ama ben zamanında çok dosyanın boyutunu düşürdüm. tam olarak rakam aklımda değil ama bir dvd içeriğini 166 mb a düşürdüm. bu arşivlemenin
seviyesine de bağlı. en üst düzey olarak sıkıştırırsan hem yapması hem açması uzun sürer. bu da aklınızda bir yöntem olarak kalabilir
-
unbalanced bunu yazdı
konuyu görmüşken ben de yazayım. winuha tarzı yazılımlarla katı arşivleme yaparak düşürebilirsin. bilgisayarının hızına göre bu süre değişebilir.
ama ben zamanında çok dosyanın boyutunu düşürdüm. tam olarak rakam aklımda değil ama bir dvd içeriğini 166 mb a düşürdüm. bu arşivlemenin
seviyesine de bağlı. en üst düzey olarak sıkıştırırsan hem yapması hem açması uzun sürer. bu da aklınızda bir yöntem olarak kalabilir
winuha yerine 7zip öneririm. boyut / performans oranı daha iyi.
birkaç mb fazla sıkıştıracağım diye saatlerce beklemeye gerek yok.
-
konuyu görmüşken bende yazayım. upload değilde amacınız 8gb'ı en hızlı şekilde çekmekse usenet ile limiti bağlantı hızınız belirler.
-
2004 yılında izmirdeki akrabalarıma 700 mb lik video göndermem gerekiyordu. Ben de üniversitedeki bilgisayar hocasına sormuştum. Hocam bu dosyayı Nasıl gönderebilirim demiştim. O da postaya ver gönder demişti. Vay be o gunden bugüne teknoloji ne kadar ilerlemiş :)