9 Dakikada Türkiye Özeti
-
http://www.youtube.com/watch?v=2YvV3ZaOSaM
şok oldum adam sayıyorda sayıyor -
ibretlik. odtülüleri sevmem iyi oldu pezevenklere ama diğerleri doğru :D
-
AMpul bunu yazdı
ibretlik. odtülüleri sevmem iyi oldu pezevenklere ama diğerleri doğru :D
odtü lü bi murid çıkıp sana pezevenk derse hatta bi güzel kayarsa şimdi gelip ne yapacan :S
500 puanla odtü ölene kadar çalışsam yine kazanazdım odtüyü :) -
Hocam ODTÜ'nün sanki tüm bölümlerimi yüksek puanlı? Ben odtü'ye giden ne gerzek insanlar tanıyorum.
-
universiteye polisle girilmez diyor ama aynı üniversite öğrencileri monotof atıyor hangisi haklı bilemedim
-
Muharrem İncenin konuşmalarını hep takip ederim ve çok severim.Ve Muharrem İnce konuşurken başbakan mecliste ise dışarı çıkıyor.Çünkü yüzü kalmıyor.
-
Bu adamı ilk defa bu kadar güzel konuşurken görüyorum ya :)
-
Açıktan pkk'lılarımı destekleyeceksiniz şimdide?
Odtüdeki pkk yapılanması doğudaki üniversitelerde yok. Azcık mantıklı düşünün. Sırf devlet bize bahmiiiy diye molotof atanlarda muhalefet oluyo diye o orospu çocuklarını desteklemeyin,aklınızı başınıza alıp 2 dk mantıklı düşünün.
Muhalefet yapcaz diye 3-5 orospu çocuğunu desteklemeyin. 3-5 dediğimede bakmayın odtüde azımsanmayacak sayıda pkk'lı var. Eylem yaptıklarında kimse delikanlılık yapıpta çıkıp karşılarında duramadı? Odtünün bahçesinde apoya özlemlerini anlatan şarkılar söylenirken nerdeydi muharrem ince ?
-
bu adamın genel başkanı ne ki bu ne olsun. adam odtü de ki pkk lıları savunuyor resmen. allah bilir kendisi bile konu hakkında fikri yoktur, metin yazarı kimse iyi yazmış ama olmamış :) üniversitelerde ki çoğu ayaklanmayı pkk yandaşları yapıyor ve bunu gizleyip kılıfına uyduruyorlar. amaç birilerini bişeyleri yıpratmak. diyor ya bu adam herkesle kavga ettiniz ettirdiniz diye. kendisi bu kavgalara ara gaz veren kişidir. yangına bir kamyon kömürle gidendir. tayyip erdoğan ı sevmem yada severim. bazı şeylerini onaylarım bazılarını onaylamam. hatta onaylamadıklarım daha çoktur ancak bu muhalefet partisi arkadaş saçmalıyor. neyi nereden vuracağını görmüyor. ya pkk yı savunuyor farkında olmadan ya da kendilerini savunuyorlar. başka bi halt yaptıkları yok.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Açıktan pkk'lılarımı destekleyeceksiniz şimdide?
Odtüdeki pkk yapılanması doğudaki üniversitelerde yok. Azcık mantıklı düşünün. Sırf devlet bize bahmiiiy diye molotof atanlarda muhalefet oluyo diye o orospu çocuklarını desteklemeyin,aklınızı başınıza alıp 2 dk mantıklı düşünün.
Muhalefet yapcaz diye 3-5 orospu çocuğunu desteklemeyin. 3-5 dediğimede bakmayın odtüde azımsanmayacak sayıda pkk'lı var. Eylem yaptıklarında kimse delikanlılık yapıpta çıkıp karşılarında duramadı? Odtünün bahçesinde apoya özlemlerini anlatan şarkılar söylenirken nerdeydi muharrem ince ?
pkkyı destekleyen filan yok
kaygusuz tarafından 21/Ara/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir
bu videoda memleketin halini anlatan ve milletimizin durumundan bahseden gerçekleri söyleyen bir video vardır. siyaset yapılması yanlısı değildim konuyu açarken ama sen tutup siyasete doğru uzatırsan ortalığı kızıştırıp konunun silinme amacı güttüğünü gösterirsin
bu videonun silinmesini istemiyorum. ortalığı kızıştırıp konunun silinmesini isteyen art niyetliler kendilerini belli etsede silinmesini asla istemiyorum insanlarımızın gençlerimizin gözlerini kulaklarını 4 açıp dinlemesini istiyorum. -
burası Türkiye
Ç(alıntı) M.EMİN DEĞER - OLTADAKİ BALIK TÜRKİYE
samaccc tarafından 21/Ara/12 23:11 tarihinde düzenlenmiştir