9 Dakikada Türkiye Özeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Açıktan pkk'lılarımı destekleyeceksiniz şimdide?

Odtüdeki pkk yapılanması doğudaki üniversitelerde yok. Azcık mantıklı düşünün. Sırf devlet bize bahmiiiy diye molotof atanlarda muhalefet oluyo diye o orospu çocuklarını desteklemeyin,aklınızı başınıza alıp 2 dk mantıklı düşünün.

Muhalefet yapcaz diye 3-5 orospu çocuğunu desteklemeyin. 3-5 dediğimede bakmayın odtüde azımsanmayacak sayıda pkk'lı var. Eylem yaptıklarında kimse delikanlılık yapıpta çıkıp karşılarında duramadı? Odtünün bahçesinde apoya özlemlerini anlatan şarkılar söylenirken nerdeydi muharrem ince ?

pkkyı destekleyen filan yok eğer bunla ilgili bişey göstermek gerekirse

bülnt arınccın terörist başı abdullah öcalanı 5 vakit namaz kılan birisi olarak göstermesini yüzüne yapıştırırım. bende olsam dağa çıkardım demesini ve pkk destekleyici sözleri ağzına sokarım.

odtüyü geçtim diğer söylediklerini dinleyipte eğer yüzün kızarmıyorsa senin kalbin taş kaplamış demek yersiz olmayacaktır.

bu videoda memleketin halini anlatan ve milletimizin durumundan bahseden gerçekleri söyleyen bir video vardır. siyaset yapılması yanlısı değildim konuyu açarken ama sen tutup siyasete doğru uzatırsan üstteki yazdığım bebek katilinin oruç tutan namaz kılan birisi gibi gösterenleri yüzüne 5 parmak olarak yapıştırırım.

bu videonun silinmesini istemiyorum. ortalığı kızıştırıp konunun silinmesini isteyen art niyetliler kendilerini belli etsede silinmesini asla istemiyorum insanlarımızın gençlerimizin gözlerini kulaklarını 4 açıp dinlemesini istiyorum.

Kılıçdaroğlu geldiğinden beri kaç kere adam gibi 2 cümleyi yan yana getirip muhalefet yaptılarki? Video'yu izlemedim ama eminimki tam bir vakit kaybı..

Ha konuyu ne diye bülent arınça falan getirdiğinede akıl sır erdirebilmiş değilim :S Bunun amacını bulabilirsen banada söylersin.

Amacım tartışmak falan değil,ama sırf muhalefet yapılcak diye çizdiğiniz yola dikkat edin diyorum. Odtüdeki pkk'lı oçları desteklemeyin yanlışlıkla..

Zira odtü'deki yapılanması dillere destandır..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Odtüdeki pkk yapılanması doğudaki üniversitelerde yok. Azcık mantıklı düşünün. Sırf devlet bize bahmiiiy diye molotof atanlarda muhalefet oluyo diye o orospu çocuklarını desteklemeyin,aklınızı başınıza alıp 2 dk mantıklı düşünün.

Muhalefet yapcaz diye 3-5 orospu çocuğunu desteklemeyin. 3-5 dediğimede bakmayın odtüde azımsanmayacak sayıda pkk'lı var. Eylem yaptıklarında kimse delikanlılık yapıpta çıkıp karşılarında duramadı? Odtünün bahçesinde apoya özlemlerini anlatan şarkılar söylenirken nerdeydi muharrem ince ?

bülnt arınccın terörist başı abdullah öcalanı 5 vakit namaz kılan birisi olarak göstermesini yüzüne yapıştırırım. bende olsam dağa çıkardım demesini ve pkk destekleyici sözleri ağzına sokarım.

odtüyü geçtim diğer söylediklerini dinleyipte eğer yüzün kızarmıyorsa senin kalbin taş kaplamış demek yersiz olmayacaktır.

bu videoda memleketin halini anlatan ve milletimizin durumundan bahseden gerçekleri söyleyen bir video vardır. siyaset yapılması yanlısı değildim konuyu açarken ama sen tutup siyasete doğru uzatırsan üstteki yazdığım bebek katilinin oruç tutan namaz kılan birisi gibi gösterenleri yüzüne 5 parmak olarak yapıştırırım.

bu videonun silinmesini istemiyorum. ortalığı kızıştırıp konunun silinmesini isteyen art niyetliler kendilerini belli etsede silinmesini asla istemiyorum insanlarımızın gençlerimizin gözlerini kulaklarını 4 açıp dinlemesini istiyorum.

Kılıçdaroğlu geldiğinden beri kaç kere adam gibi 2 cümleyi yan yana getirip muhalefet yaptılarki? Video'yu izlemedim ama eminimki tam bir vakit kaybı..

Ha konuyu ne diye bülent arınça falan getirdiğinede akıl sır erdirebilmiş değilim :S Bunun amacını bulabilirsen banada söylersin.

Amacım tartışmak falan değil,ama sırf muhalefet yapılcak diye çizdiğiniz yola dikkat edin diyorum. Odtüdeki pkk'lı oçları desteklemeyin yanlışlıkla..

askerliğimi komando olarak yaptım.  pkk nın ne bok olduğunu iyi bilirim.
    terörü hortlatanlarıda iyi bilirim. teröristle masaya oturanlarıda.
    konuyu oraya getirmemin sebebi terörisi desteklemeyin demendendir.
    edit : ve o şahsın son sözlerinde dediği gibi o kubbe onları iyi şekilde anmayacaktır.

kaygusuz tarafından 21/Ara/12 23:25 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

pcdoctor ne mal bir herifsin sen ya, nickini görünce bile dalasım geliyor. bi buluşma filan olursa bu çocuğun geldiği benide çağırın.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    AMpul bunu yazdı

pcdoctor ne mal bir herifsin sen ya, nickini görünce bile dalasım geliyor. bi buluşma filan olursa bu çocuğun geldiği benide çağırın.

http://blog.radikal.com.tr/Blogs/2012/10/24/wwwbosmezarcom-bordo-bereliler-30C0-54D3-8CD6.jpg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Pcdoktor dikkatimi çekiyor hep bilmiş bilmiş yazıyorsun daha senin yaşın kaç başın kaç biraz yaşını ve haddini bilerek yaz.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InterestingMAN
    InterestingMAN's avatar
    Erkek

Okullarına binlerce polis ve yanlarında getirdikleri son model protestosavar silahlarıyla gelen başbakanı "demokratik" haklar çerçevesinde protesto etmek amacıyla biraraya gelen ama daha sonrasında kolluk güçlerinin buna izin vermemesiyle başlayan olaylarda ODTÜ'lü öğrencileri pkk'lı olarak çamur atmak, ya bu konuda hiçbirşey bilmeyip siyasi(akp) veya anaakım medyasının(atv vs) olayları manipüle etmeye çalışmasıyla ve bunlarla hareket ederek görmemeye çalıştığınız anlamına gelir ya da herkesin kendiniz gibi olmasını bekleyip üç maymunu oynayarak biat kültürü içerisinde hareket etmesini istediğiniz anlamına gelir.
    ODTÜ tarihiyle ve bugünüyle bu memleketin bilimsel, ilerici ve sosyalist yüzü olmaya devam ediyor.

InterestingMAN tarafından 22/Ara/12 00:43 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

toplantının yapılacağı alana kadar zaten zırhlı aracalara dizmişsin, ogrencilerin zırhları asıp girmesi gibi birşey soz konusu değil, bırak slogan atsınlar bagırsınlar cagırsınlar, ama yüzlerce biber gazı ne demektir ya.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    AMpul bunu yazdı

http://blog.radikal.com.tr/Blogs/2012/10/24/wwwbosmezarcom-bordo-bereliler-30C0-54D3-8CD6.jpg

HAha. :D Yarıldım mk :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    InterestingMAN bunu yazdı

ODTÜ tarihiyle ve bugünüyle bu memleketin bilimsel, ilerici ve sosyalist yüzü olmaya devam ediyor.

O kullandığın maddeyi istiyorum :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Videoyu izlemedin.

Karşıdakinin ne dediğini niyet okuyarak öngördün.

+ Odtüdeki eylemi pkklıların yaptığını ve odtüde bol miktarda pkklı olduğunu öngördün. 

Öngördüğün şeylere göre konuşmanın belirli amaç güttüğünü sezdin.

Muhattap olmayıp u-yar-dın.

-------------------------------------

Yorumsuz :S

AnaMuhalefet tarafından 22/Ara/12 03:29 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 5258 Toplam Mesaj: 41