9 Dil Bilen Profesör'ün Asgari Ücretle Tuvalet Temizlemesi
-
Adama helal olsun Suriyeliler gibi dilencilik yapmıyor şerefiyle parasını kazanıyor. Bazılarıda sınava girmeden direk üniversiteye alınır.
-
türkiyede çok zengin adamlarda askerde tuvalet temizledi
afrikalı temizlemiş farketmez -
Adam harbiden yeşil yoldaki john coffee ' nin eskişehirdeki hali. Ama helal olsun.
9 dil olayı biraz hikaye ama devletin faydasız sureyililere "maaş" bağlaması yerine bu adamlara destek çıkması bence daha mantıklı.
-
9 değil de 3 biliyo olsun farketmez.
ülkeye beyin göçü olmuş biz o beyni alıp sikip atmışız. kullansana sen bu adamı kendi cıkarlarına göre. hem o işini görsün hem sen
-
9 dil bileceksin prof olacaksın, tuvalet temizliyeceksin bi siktir git ya,
-
3 dil bilen tıp mezunu azeriler de konstromatrislik yapıyolar :P
-
9 Dil bilende aynı tuvalete sıçıyor 1 dil bilende. Güzel ülkemin güzel insanı hey yavrum hey.
-
çok mert delikanlı bi insana benziyor ki öyleymişte zaten, adamdaki mütevazılığa bak, bide bu ülkenin oksijenini beleşten tükeden diğer hamam böceklerine bak,
-
9 dil bilmiyor bence o adam.1 sene hazırlık okuyup yada 2 sene bir ülkede yaşıyıp Almanca biliyorum Rusça biliyorum diyen adamlarda var sonra sonuç aşağıdaki videodaki gibi oluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=XPUyvYnE2go
-
Geldiği ülkede en az 3 dilin konuşulduğu söyleniyor. Hepsinden biraz bilse 3 dil kafadan cepte. Ben 9 dil olayına inanmıyorum. Bilse bilse nasılsın, iyiyim vs. cümleleri biliyordur.
Gerçekten profesörse ve söylendiği gibi 9 dil biliyorsa bu adamın belirli şeyleri düşünecek kadar kafası var demektir. En kötü ihtimalle bir okula geçmişini belgelese hiçbir şey yapmasa dahi bu adamın elinden tutulur. Ha bu yolu seçmişse diyecek bir şey yok. Kendi tercihi. Ama ben bu seviyeye geldim, doktorum deyipte bunun dışında bir şey elinden gelmiyorsa kusura bakmasın ama sorgulanması gerekiyor.
Ülkemiz insanı acındırmayı sever. Toplum olarak ciddi bir aşağılık kompleksimiz var. Bazı şeyleri sorgulamadan hemen duygusala bağlıyoruz. Mesela haberde üniversite mezunu taksici oldu, ygs-lys birincisi asgari ücretle çalışıyor vs. deniliyor. Neden bu adam o seviyede diye sormak yerine hemen sistem rezalet kimse elinden tutmuyor yorumu yapılıyor. Bir de her şeyi siyasete bağlamasalar olmayacak.
-
başlığı görünce tsk de kısa dönem er sandım ya la :D