folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 9 Dil Bilen Profesör'ün Asgari Ücretle Tuvalet Temizlemesi

9 Dil Bilen Profesör'ün Asgari Ücretle Tuvalet Temizlemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/230863/9-dil-bilen-profesorun-asgari-ucretle-tuvalet-temizlemesi

Adama helal olsun Suriyeliler gibi dilencilik yapmıyor şerefiyle parasını kazanıyor. Bazılarıda sınava girmeden direk üniversiteye alınır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

türkiyede çok zengin adamlarda askerde tuvalet temizledi

afrikalı temizlemiş farketmez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Adam harbiden yeşil yoldaki john coffee ' nin eskişehirdeki hali. Ama helal olsun.

9 dil olayı biraz hikaye ama devletin faydasız sureyililere "maaş" bağlaması yerine bu adamlara destek çıkması bence daha mantıklı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

9 değil de 3 biliyo olsun farketmez.

ülkeye beyin göçü olmuş biz o beyni alıp sikip atmışız. kullansana sen bu adamı kendi cıkarlarına göre. hem o işini görsün hem sen

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

9 dil bileceksin prof olacaksın, tuvalet temizliyeceksin bi siktir git ya,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

3 dil bilen tıp mezunu azeriler de konstromatrislik yapıyolar :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

9 Dil bilende aynı tuvalete sıçıyor 1 dil bilende. Güzel ülkemin güzel insanı hey yavrum hey.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

çok mert delikanlı bi insana benziyor ki öyleymişte zaten, adamdaki mütevazılığa bak, bide bu ülkenin oksijenini beleşten tükeden diğer hamam böceklerine bak,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

9 dil bilmiyor bence o adam.1 sene hazırlık okuyup yada 2 sene bir ülkede yaşıyıp Almanca biliyorum Rusça biliyorum diyen adamlarda var sonra sonuç aşağıdaki videodaki gibi oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XPUyvYnE2go

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Geldiği ülkede en az 3 dilin konuşulduğu söyleniyor. Hepsinden biraz bilse 3 dil kafadan cepte. Ben 9 dil olayına inanmıyorum. Bilse bilse nasılsın, iyiyim vs. cümleleri biliyordur.

Gerçekten profesörse ve söylendiği gibi 9 dil biliyorsa bu adamın belirli şeyleri düşünecek kadar kafası var demektir. En kötü ihtimalle bir okula geçmişini belgelese hiçbir şey yapmasa dahi bu adamın elinden tutulur. Ha bu yolu seçmişse diyecek bir şey yok. Kendi tercihi. Ama ben bu seviyeye geldim, doktorum deyipte bunun dışında bir şey elinden gelmiyorsa kusura bakmasın ama sorgulanması gerekiyor.

Ülkemiz insanı acındırmayı sever. Toplum olarak ciddi bir aşağılık kompleksimiz var. Bazı şeyleri sorgulamadan hemen duygusala bağlıyoruz. Mesela haberde üniversite mezunu taksici oldu, ygs-lys birincisi asgari ücretle çalışıyor vs. deniliyor. Neden bu adam o seviyede diye sormak yerine hemen sistem rezalet kimse elinden tutmuyor yorumu yapılıyor. Bir de her şeyi siyasete bağlamasalar olmayacak.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

başlığı görünce tsk de kısa dönem er sandım ya la :D

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
Toplam Hit: 3614 Toplam Mesaj: 30