9 Dil Bilen Profesör'ün Asgari Ücretle Tuvalet Temizlemesi
-
AllahinOglu bunu yazdı
türkiyede çok zengin adamlarda askerde tuvalet temizledi
afrikalı temizlemiş farketmezSenin gibi adamlar yüzünden dünya daha kötü bir yer. Afrikalı olabilir küçümsemeye ne gerek var şartlar onu bunu yapmaya zorlamış sonuçta dilenmiyor aslan gibi çalışıyor.
turkz tarafından 18/Kas/14 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Eğitimli bilgili adama kenefin layık görüldüğü bir ülkeye gelerek hayatının hatasını yapmış abi, orospu çocuğu olsaydı oyumuzu bile verirdik.
O değil de, şuan o adamın aslında 9 dil bilip bilmediğini tartışmamız lazım, bu olaydan bunu çıkarmamız lazım, toplanın beyler bundan daha önemli bir işiniz yok şuan.
-
9 dil bilip tuvalet temizleyen adamın aklına şaşarım..
-
Adamın ne bilip bilmediği umrumda bile değil.
Adamın yüzünde bir huzur var yav.
Bu arada bizim yurtta odada Afrikalı arkadaşlar var kaç dili iyi bildiklerini söyleyeyim.
Fransızca - ana dil
Svahili - yöresel ana dil
İngilizce - ana dil.
Arabca
Burada da Türkçe öğreniyor.
Bir eleman daha var,
İngilizce bilmiyor Portekizce biliyor.
-
ne şimdi inanayımmı Türkiyeye beyin göçü olduğuna bilader madem öyle bu adamı bulalım bir tane pc alalım bu adama aramızda her ay parasını toplayak 9 dili bize öğretsin...
-
yorumlarda yeşil yoldaki adama benzetmişler. harbidende aynısı mk.
o değilde türkiye böyle insanları değerlendirse diyecem ama türkiyede bunu söylemek bir ifade etmiyor malesef.
-
AllahinOglu bunu yazdı
türkiyede çok zengin adamlarda askerde tuvalet temizledi
afrikalı temizlemiş farketmezTıngırdayan tenekeler olur ya aynı onlar gibisin, bi dunya kurmussun kendine orda egleniyosun. Sizofren filan olmandan supheliyim.
Afrikali olunca noluyo adamdan sayilmiuo mu ?
-
Asıl tuvalet temizlerken 9 dil öğrenen biri çıkarsa haber niteliği taşır bence.
-
Bu yaz istanbuldaydim ve dukkani pazarin kahri cekilmez artik diyerek normal bir isci gibi disarda edindigim cevreyede guvenerek ciddi biryerde tezgahtarlik yapayim dedim..
Cok iyi derecede rusca konusma okuma yazma
Zayif ingilizce
Zayif arapca
Orta derece kazakca
Ana dilim turkce-kurtce
Lalelide sadece ruslar kafkas ve orta asyalilari ise aliyorlar 1 ucuz 2 bayan oldugundan
Mertere indim ama hep arap ariyorlar arapca bilen degil direk arap.
Semtte bakayim dedim zeytinburnunda... Bi ilan gordum (kurtce arapca bilen eleman) girdim iceri yok biz suriyeli ariyoruz dediler..
Midem bulandi lanet getirdim 1 ay sonra ciktim geldim kazakistana kendi insanin degerini bu denli dusuren bir zihniyet imkanlar oldugu halde kimet bilmeden ki benden cok daha ustun yetenekli kabiliyetli insanlar o insanlarin kimetini bilinmiyor..
Bu zavalli adamin degerini kim bilecek yazik:((
-
Ya sikimi yesin,
gitsin antalya'ya, hamam satsın ayda 5000lira kazanır.
Uzun bir süre turist rehberliği yaptım. 5-8-10 dil biliyorum diyen çook adam gördüm. Bir sikim bildikleri yok.
Neyse, dilenmediğine şükür.