%90 Ud Crypter Mod By Pcdoktor636
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
bir süre forumda .exe uzantılı dosyaların paylasımının yasaklanması taraftarıyım.
-----------------------------niyeymiş ? ozaman herkez güvenlik önlemini alıcak hacklenenler bu forumda durmıyıcak arkadaş ota boka çift click yaparsa öyle olur
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
bir süre forumda .exe uzantılı dosyaların paylasımının yasaklanması taraftarıyım.
virüslü paylaşım yapılcak olsa exeyle değil scr'ylede yapılır. yapılcak olsa her türlü yapılır. .jar uzantısıyla java program vs diyerek downloader paylaşılır. html uzantıyla downloader paylaşlır yapılcak olsa her türlü yapılır. exe paylaşılmasının yasaklanması sadece yararlı paylaşımları kısıtlar-----------------------------
peki sampiyon. o uzantılarla dosya paylasıldıgını gördün mü hic bu zamana kadar ? ben örnek verdim sadece. örnek uzantılar tabii ki cogaltılabilir.
gördük ki bazı üyeler yeni gelinin sike sarılması gibi sacmasapan programlara (yararlı paylasım dedin ya, öyle sanıyor iste) atlıyor.
bir süreligine kısıtlama yapmak yararlı olacaktır.
edit :
@explosive
kendi görüsümü belirttim sadece, tartısma cıkarmayalım.
-
Andrei bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
virüslü paylaşım yapılcak olsa exeyle değil scr'ylede yapılır. yapılcak olsa her türlü yapılır. .jar uzantısıyla java program vs diyerek downloader paylaşılır. html uzantıyla downloader paylaşlır yapılcak olsa her türlü yapılır. exe paylaşılmasının yasaklanması sadece yararlı paylaşımları kısıtlar-----------------------------
peki sampiyon. o uzantılarla dosya paylasıldıgını gördün mü hic bu zamana kadar ? ben örnek verdim sadece. örnek uzantılar tabii ki cogaltılabilir.
gördük ki bazı üyeler yeni gelinin sike sarılması gibi sacmasapan programlara (yararlı paylasım dedin ya, öyle sanıyor iste) atlıyor.
bir süreligine kısıtlama yapmak yararlı olacaktır.
tbtde öyle bi kısıtlama olmadığı için karşılaşmadım. ama başka yerlerde çok karşılaştım öyle bi kısıtlama getirilmesi çok kötü olur. birçok yararlı şey gider. virüs gene paylaşılır -
Andrei bunu yazdı:
saçma, yasaklandı diye millet bu işi mi bırakacak ömür boyu ? kalkınca devam eder. -
tamam beyler ben sacmaladım kusura bakmayın.
kolay gelsin.
-
Andrei bunu yazdı:
tamam beyler ben sacmaladım kusura bakmayın.
kolay gelsin.
est. öyle demek istemedik -
yanlış anlaşılmalar olmasın beyler öğlen başımıza geln pişmiş tavuğun başına gelmedi bu aralar tetirginiz :)
-
zalimadam bunu yazdı:
yanlış anlaşılmalar olmasın beyler öğlen başımıza geln pişmiş tavuğun başına gelmedi bu aralar tetirginiz :)
tıkla http://is.gd/ZjEMXJ -
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
tıkla http://is.gd/ZjEMXJ
ne bu ? -
tosun bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------yanlış anlaşılmalar olmasın beyler öğlen başımıza geln pişmiş tavuğun başına gelmedi bu aralar tetirginiz :)
tıkla http://is.gd/ZjEMXJ
ne bu ?
tosuncum sen tıklama zalimadam tıklasın :d