9000 Tl İş Önerisi
-
WALLACEs bunu yazdı
biraz daha biriktirip ikinci el araba al sonra rent a car'a kiraya ver.
tşk kardeşim
-
yazdıklarını okuduktan sonra baban hakkında direk böyle bişey qeldi gözümün önüne :D

bence baban bunca zamandır o parayı senin için biriktirdi... aslında az verdi maaşların üstünü hep senin için biriktirdi.
mübarek baba mode: enabled
bence bu parayı nasıl değerlendireceğini yine babana sor :D
-
DrKeworks bunu yazdı
yazdıklarını okuduktan sonra baban hakkında direk böyle bişey qeldi gözümün önüne :D

bence baban bunca zamandır o parayı senin için biriktirdi... aslında az verdi maaşların üstünü hep senin için biriktirdi.
mübarek baba mode: enabled
bence bu parayı nasıl değerlendireceğini yine babana sor :D
:))) hacım babama soramam ya aklımdan şöyle geçiyordu yani kendim bişeyler yapayım sonra babam bigün sorarsa o para ne oldu diye atıyorum 5000 oldu 6000 demeliyim bu soruyu ona sorarsam olmaz yani :)
-
Yaş olarak elbet çok büyüksün ve tecrüben daha fazla abi. Sadece tavsiye olarak söylüyorum.
Arabalardan anlıyorsan ve tanıdıkların var ise araba alım satımı yapmaya çalış. Yani gireceğin işte batarsan bile en kötü ihtimal ana paranı kurtabileceğin iş seç.
Neden böyle birşey dedin dersen. Usta 40 yılda bir baban para vermiş batarsa ulan adam para verdi battık diyerek kendini yiyebilirsin :)
Tabi sadece tavsiye bu abi inşallah düzgün birşey bulursun.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Yaş olarak elbet çok büyüksün ve tecrüben daha fazla abi. Sadece tavsiye olarak söylüyorum.
Arabalardan anlıyorsan ve tanıdıkların var ise araba alım satımı yapmaya çalış. Yani gireceğin işte batarsan bile en kötü ihtimal ana paranı kurtabileceğin iş seç.
Neden böyle birşey dedin dersen. Usta 40 yılda bir baban para vermiş batarsa ulan adam para verdi battık diyerek kendini yiyebilirsin :)
Tabi sadece tavsiye bu abi inşallah düzgün birşey bulursun.
eyw hocam tavsiyen için söylediklerin gerçekten mantıklı
-
kardeş eğer böle bağ bahçe gibi bi yerin varsa git kars tarafından 750-1000 liradan 5 tane buzağı al geri kalan parayla muhtemelen 1 yıllık yemini alırsın olmadı az da kendin desteklersin kurban bayramında ister cambaza ver satsın istersen hayvan pazarında kendin sat yada kasabın birisine git kestir muhtemelen iyi bir bakımla 1 yılda tanesi 4-5 bin liradan 20 bin lira olur bi nevi 2 ye katlarsın parayı :D
-
amare bunu yazdı
kardeş eğer böle bağ bahçe gibi bi yerin varsa git kars tarafından 750-1000 liradan 5 tane buzağı al geri kalan parayla muhtemelen 1 yıllık yemini alırsın olmadı az da kendin desteklersin kurban bayramında ister cambaza ver satsın istersen hayvan pazarında kendin sat yada kasabın birisine git kestir muhtemelen iyi bir bakımla 1 yılda tanesi 4-5 bin liradan 20 bin lira olur bi nevi 2 ye katlarsın parayı :D
aslında iş önerin çok iyi ama malesef bah bahçe gibi yerim yok tşk öneri için
-
nedense aylık 9000 tl maaş aldığını felan düşündüm reyis.
-
zeybekustasi bunu yazdı
nedense aylık 9000 tl maaş aldığını felan düşündüm reyis.
ağzından bal damlamış inşallah öyle bir iş bulurum :))
-
amare bunu yazdı
Hocam bu kadar kolaymi yav yanlis anlama bn erzurumluyum aslen bizim ya bizim akrabalarda kafa yok yada bu isler o kadar kolay degil :D :D
ReyiZ tarafından 06/Oca/13 23:33 tarihinde düzenlenmiştir