90‘Lı Yılların Mahalle Kuralları
-
bide para peşin kırmızı beşin :D espiris vardı
başka aklıma gelen peşin top patladıgında bakkaldan omega 9 katlı top alınır itinayla sibopunu cıkartıp havasını indirip patlak topun içine geçirdikten sonra agız kısmı üste gelecek şekilde pompayla hava basilir ve şişincede hemen sibob agza geçirilirdi o top dünya kupasi topuna değerdi bizim için :D
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
akşam ezanından sonra eve gidenler noluyodu =))
-----------------------------bi ton dayak :D
-
90 lar ayar yıllar :) bi torba sporcu kartı bi torba bilya bi torba gazoz kola kapağı :) ütüldüm lan :)
-
o değil de o takımın en iyi oynayan pasları hep ona attığımız piçlere uyuz oluyordum amk :D yenilince hemen bana at bana at topu alıp herkese çalım atmaya çalışırlardı atamayınca faul var faul var diye triplere girerlerdi ibişler akşam akşam küçüklüğüme döndüm ayar oldum :D
-
ameros bunu yazdı:
mahallede oyun oynayarak büyüyen son nesiliz biz 80le 90 arası doganlar.artık çocuklar internetten oyun oynuyorlar.hiçbir zaman bizim oyunlarımızın tadını alamayacaklar.hey gidi iki misket için mahalle kavgası yapar gazoz kapagı toplar elimize geçen paralarla sporcu kagıdı ,taso vs. alırdık.paramız olmassa sigara kagıtlarıyla oynardık.malboraa 5likti.samsun 1likti:D
-----------------------------yok abi ben de 92 liyim ama bütün kurallar bizde de geçerliydi ya da galiba bizim site tarihi geçten takip ediyordu :D
-
Birden ilkokul yıllarıma döndüm :)
-
XpertVision bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
mahallede oyun oynayarak büyüyen son nesiliz biz 80le 90 arası doganlar.artık çocuklar internetten oyun oynuyorlar.hiçbir zaman bizim oyunlarımızın tadını alamayacaklar.hey gidi iki misket için mahalle kavgası yapar gazoz kapagı toplar elimize geçen paralarla sporcu kagıdı ,taso vs. alırdık.paramız olmassa sigara kagıtlarıyla oynardık.malboraa 5likti.samsun 1likti:D
-----------------------------yok abi ben de 92 liyim ama bütün kurallar bizde de geçerliydi ya da galiba bizim site tarihi geçten takip ediyordu :D
-----------------------------tamam işte 92-93-94-95bunlar son demler
-
94-98 yıllari arası Meshur FutbolCu Kartlari vardi Bütün Seri vardı hepsinde ama nedense eksik olan bi kart hic olmuyordu..
seriyi tamamlayana Tv Atarisi veriliyordu yanlis hatırlamıyorsam hic bir sekilde eksik olanı buLammistim................ :D
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
94-98 yıllari arası Meshur FutbolCu Kartlari vardi Bütün Seri vardı hepsinde ama nedense eksik olan bi kart hic olmuyordu..
seriyi tamamlayana Tv Atarisi veriliyordu yanlis hatırlamıyorsam hic bir sekilde eksik olanı buLammistim................ :D
-----------------------------Arif erdem, sergen yalcın , fb de ozamankı kalecılerı ve bunlarda satılan futbolcu kagıtlarının paketlerının ustunde vardı resımlerı bakkaldan aldıgımı hatırlıyorum abı kutu bıttıyse vee kesıp yapıstrcam onları dıye :D
-
onu bunu bilmemde
evde top oynamanın tadi bi başka heleki duvara çarptırıp yarim voleyle kanepeye gol atınca degme gitsin .d sonra anne evde dellignen girişmesi :D fln tam bi aksiyon