90'Lı Yılların Warner Bros Çizgifilmleri İstek
-
1985-1990 yılları arası aklımda kalan juddy about vardı yetimhane ye bırakılan bir kızın hikayesini unutmam saçma sapan gelir o aklımdan çıkmaz silvester ı aşırı severdim kuşu yemesi için dua ederdim tom Jerry red kitt VS aynı tatlar.
-
Çizgi filmlerde eski usül kağıda çizerek yapılan dönemler bence daha güzeldi. Hem çizimler hemde içerik kaliteliydi. Sonradan bilgisayarda çizime geçildi, çocuklar izliyor diye atlamalı zıplamalı şeyler çıkarıldı.
Hangimiz Çakal, Road Runner'ı veya Tom, Jerry'i yakalasın istemedi ki?
Ayrıca Woody Pecker ve Tom ve Jerry ile birlikte sunulan beyaz köpekli bir çizgi film vardı onlarda güzeldi.
-
mkyb bunu yazdı
Çizgi filmlerde eski usül kağıda çizerek yapılan dönemler bence daha güzeldi. Hem çizimler hemde içerik kaliteliydi. Sonradan bilgisayarda çizime geçildi, çocuklar izliyor diye atlamalı zıplamalı şeyler çıkarıldı.
Ayrıca Woody Pecker ve Tom ve Jerry ile birlikte sunulan beyaz köpekli bir çizgi film vardı onlarda güzeldi.
Tom ve Jerry elle mi çiziliyordu hocam
(bilmediğimden soruyorum)
-
mkyb bunu yazdı
Oscar çöllerde yeni teknoloji ile yapılmış olmasına rağmen bence güzel. Denk gelince seyrediyorum, eski kısa çizgi filmlerden aldığım tadı ondanda alıyorum.
Bu arada itiraf ediyorum 36 yaşındayım ve halen çizgi film seyretmeyi seviyorum, ara ara seyrediyorum :)
-
Evet. Elle çizim.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_and_Jerry
Önce kara kalemle çizimleri yapıp sonrasında her kareyi renklendirmek ciddi sağlam emek istiyor.
-
Taş devri
Şu an yayınlansa izlerim
-
bende takip edeyim. mkyb hocam linkler için sağolasın indirdim hepsini hemen. yandex'lere tıkladım ama indirme seçeneği sunmuyordu. Mail.ru ile aynı çizgi filmler mi?
-
weskeyy bunu yazdı
1985-1990 yılları arası aklımda kalan Juddy About vardı yetimhane ye bırakılan bir kızın hikayesini unutmam saçma sapan gelir o aklımdan çıkmaz
silvester ı aşırı severdim kuşu yemesi için dua ederdim, tom Jerry, red kitt VS aynı tatlar.
kuşu yemesini mi isterdin. @@, ^^`
-
HanDSomE bunu yazdı
bende takip edeyim. mkyb hocam linkler için sağolasın indirdim hepsini hemen. yandex'lere tıkladım ama indirme seçeneği sunmuyordu. Mail.ru ile aynı çizgi filmler mi?
Yandex'i şuan denedim çalışıyor bende ? Reklam engelleme eklentisi kullanıyorsan ondan olabilir. Evet filmler aynı.
-
OCEANUS bunu yazdı
@frekaze @mkyb
Sanirim bu
Hayatimiz bunlarla gecti bee :)
Hala elinde taso bulunduran var mi? warner bros yada pokemon :D
Bu Recess'i Bulsak Güzel Olur Arkadaşlarla Gaza Geldik Onudio'da Konu Açmışlar Buna.. (:
Buarada Taso Arşivim Duruyor.. Pokemon..