+93 Ve +98 Nolu Telefonlardan Dolandırıcılık
-
biraz önce +93 nolu bir numara çağrı attı sonra aradı işin arasında alo dedim ses vermedi kapattı sonra yine aynı baktım o arıyor ama ben açıyorum kontör benden giriyo birde şerefsiz şarjım azdı onu dibe vurdu :)
neyse telefondan numaraya bloke attım (gelince otomatik meşgule atıyo)
mesaj geldi işte türkjem iyi değil ben semra almanyadayım yanlızım ama bu sefer +98 den göndermiş :) kodumun salağı +49 dan at bari mesajı :)
neyse sonuç şuki müridyer dikkatli olsun abazalığa kapılıp konuşmaya kalkarsınız paracıklarınız gider :)
-
doğrudur hacı bi ara benide aradı bulgaristan alan koduydu ben de acmadım daa fakat haberde izlemiştim bi amca var 60 yasında 40.000 tl parasını çarpmıslar kız aramış bunu senın yanına gelcem eziyet görüyorum evleniriz filan tokatlamıslar :D
-
Geçmiş olsun hocam da anlamadığım nokta arandığın halde nasıl senin bakiyen eksiliyor :/
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun hocam da anlamadığım nokta arandığın halde nasıl senin bakiyen eksiliyor :/
-----------------------------işte işin ibneliği orda :)
şu mesajı yazarken hala daha arıyo :) 1. snde telefon bloke atıyo :D
arasın dursun olan 75 krş ma oldu :)
-
kontörün senden gitmesi olayını nasıl yapıyorlar ki acaba..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun hocam da anlamadığım nokta arandığın halde nasıl senin bakiyen eksiliyor :/
-----------------------------işte işin ibneliği orda :)
----------------------------
İşte ben de onu merak ediyorum :D
-
Uluslararasi oldugu icin senden de gidiyor kontor
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------öyle saçma şey mi olur ya roaming mi yapıyoruz biz kendi ülkemizde hacı yoktur öyle bişey ya çok saçma
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------öyle saçma şey mi olur ya roaming mi yapıyoruz biz kendi ülkemizde hacı yoktur öyle bişey ya çok saçma
-----------------------------bizzat biliyorum, yurt dışından türkiyeyi arayınca dakikasına 4 liramı ne alıyorlardı, karşı taraftan da dakikasına 1 lira felan alıyorlardı. rakamları tam hatırlamıyorum ama aranan tarftan da alıyorlardı para.
ama şöyle bir saçmalık var, türkiyeden yurtdışındaki adamı ararsan giren sadece sana giriyor.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------bizzat biliyorum, yurt dışından türkiyeyi arayınca dakikasına 4 liramı ne alıyorlardı, karşı taraftan da dakikasına 1 lira felan alıyorlardı. rakamları tam hatırlamıyorum ama aranan tarftan da alıyorlardı para.
ama şöyle bir saçmalık var, türkiyeden yurtdışındaki adamı ararsan giren sadece sana giriyor.
-----------------------------hocalar yok öyle bişey saçmalamayın ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hocalar yok öyle bişey saçmalamayın ya
Var ki adam yazmış buraya , kaç kere yurtdışından birini aradında konuşuyorsun ?
2 sene önce Arabistandan bi yakınımı aradıgımda aynısı olmustu ,
Yaklasık 5 sene once yunanıstandakı arkadasımı aradıgımdada oldu.
Bazı ulkelerde 2 taraftanda ucret kesılıyor.