folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 94/4 Usta Birliği

94/4 Usta Birliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam arkadaşlar kasımın 4 ünde Erzincan / Merkez 59.topçu eğitim tugay komutanlığı olan acemi birliğime katılmıştım yaklaşık 5 gün sonra askeri hastaneden ( erzurum mareşal çakmak hastanesi çürük verme yetkisine sahip ) 3 ay hava değişimi almıştım askeri sınırların 75 kilo üzerindeyim diye. ( boy : 180 , kilo 149.9 :D ). Yaklaşık 1 haftadır evimde istirahat ediyordum. Az önce Erzincan dan komutanım aradı ve usta birliğimin yeri belli olmuş 94/4 Usta Birliği 107.topçu alay komutanliği Şanlı Urfa / Siverek olduğunu söyledi çok mutlu oldum çünkü Rahmetli Babam 'ın toprağı , şehri Şanlıurfa. Neyse sizinle paylaşayım dedim. Bizim tbt den de gidenler vardı eğer belli olduysa yer bu konu altında paylaşabilir , il ve insanları hakkında bilgi alabiliriz. 

MOD'A RİCA : Bu sefer ûsluba ve kurallara uygun konu açtım eğer yeri genel değilse istirham ediyorum silmeden taşıyınız lütfen. 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler hocam

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Öğlen yemeğinden ne yiyorsun çeyrek öküz filan mı, 150 kg nedir allah aşkına hiç mi kendine saygın yok,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Öğlen yemeğinden ne yiyorsun çeyrek öküz filan mı, 150 kg nedir allah aşkına hiç mi kendine saygın yok,

O iş öyle değil hafız ; Rahmetli babam sağ iken de 15 senedir felç hastasıydı. Beyninde 1 damar , kalbinde 9 damar tıkalı , yatalak ve felç hastasıydı. Demans ve parkinson hastalığı vardı. 1 Hafta da kaç gün var ? 7 dimi... Biz bunun 5 günü geceli gündüzlü yoğun bakım / ev arası mekik dokuyorduk.Ambulans kapımızdan eksik olmazdı artık sürekli geldiğinden bizi çok iyi tanıyorlardı. Sağlıklı beslenemedim günüm gecem belli değildi. En son kurban olduğum son nefesini verdi ama beni benden aldı. Onu çok özlüyorum hocam. 2,5 Senedir de psikolojik tedavi görüyorum. Bendeki sinir en babasında yok. Evimde çatal porselen tabağa değse katliam yaratırdım cehenneme çevirirdim evi. Sokakta kaç kişiyi doğrayacaktım. Bunlar hep çektiğim sıkıntıların birikimleri. Dediğim gibi 2,5 senedir 30/60/90 mg Cymbalta kullanıyorum. Doktor iyi görmediği için 90 'a çıkarttı 3 ay önce. Neyse işte ilaç kortizonlu ve çok kilo yapıyor. Boğazım yokmu ? Var tabii ki ama öyle çok abur cubur vesaire yemiyorum neyse işte ya öyle.

Tariqat_Sapiii tarafından 21/Kas/14 22:29 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

istanbuldaki çocuğu dövmeden gidiyorsun müdür, umarım içini kemirir de kilo verirsin.

vay amk hepinizi koca koca adamlar sanıyorum hepinizde askere gidiyonuz arkadaş nasıl iştir bu. 

hayırlı tezkereler diyelim. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

istanbuldaki çocuğu dövmeden gidiyorsun müdür, umarım içini kemirir de kilo verirsin.

vay amk hepinizi koca koca adamlar sanıyorum hepinizde askere gidiyonuz arkadaş nasıl iştir bu. 

25 yaşında evli 4 yaşında bir kız çocuğu babasıyım. Hayat şartları gereği ilk okullu kalmayalım diye açıktan liseyi bitirdik ve tecil derken ancak yapabildik :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

+1 her asker konusunda aynı duyguya kapılıyorum bende :D

hocam kilo Allah muhafaza çok fena :/ hayırlı tezkereler.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

O iş öyle değil hafız ; Rahmetli babam sağ iken de 15 senedir felç hastasıydı. Beyninde 1 damar , kalbinde 9 damar tıkalı , yatalak ve felç hastasıydı. Demans ve parkinson hastalığı vardı. 1 Hafta da kaç gün var ? 7 dimi... Biz bunun 5 günü geceli gündüzlü yoğun bakım / ev arası mekik dokuyorduk. Sağlıklı beslenemedim günüm gecem belli değildi. En son kurban olduğum son nefesini verdi ama beni benden aldı. Onu çok özlüyorum hocam. 2,5 Senedir de psikolojik tedavi görüyorum. Bendeki sinir en babasında yok. Evimde çatal porselen tabağa değse katliam yaratırdım cehenneme çevirirdim evi. Sokakta kaç kişiyi doğrayacaktım. Bunlar hep çektiğim sıkıntıların birikimleri. Dediğim gibi 2,5 senedir 30/60/90 mg Cymbalta kullanıyorum. Doktor iyi görmediği için 90 'a çıkarttı 3 ay önce. Neyse işte ilaç kortizonlu ve çok kilo yapıyor. Boğazım yokmu ? Var tabii ki ama öyle çok abur cubur vesaire yemiyorum neyse işte ya öyle.

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun, ama oldum olası ilaçları sevmiyorum bir yeri yapıyorken bir yeri yıkıyorlar su orucunu araştır bi, çok faydasını görürsün uygularsan, Ayrca baba acısını bilirim bende bir kere babamı yoğun bakıma kaldırmak zorunda kaldım şimdi çok şükür sağlığı yerinde bazı şeylerin değerini elimizdeyken bilmek lazım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

O iş öyle değil hafız ; Rahmetli babam sağ iken de 15 senedir felç hastasıydı. Beyninde 1 damar , kalbinde 9 damar tıkalı , yatalak ve felç hastasıydı. Demans ve parkinson hastalığı vardı. 1 Hafta da kaç gün var ? 7 dimi... Biz bunun 5 günü geceli gündüzlü yoğun bakım / ev arası mekik dokuyorduk. Sağlıklı beslenemedim günüm gecem belli değildi. En son kurban olduğum son nefesini verdi ama beni benden aldı. Onu çok özlüyorum hocam. 2,5 Senedir de psikolojik tedavi görüyorum. Bendeki sinir en babasında yok. Evimde çatal porselen tabağa değse katliam yaratırdım cehenneme çevirirdim evi. Sokakta kaç kişiyi doğrayacaktım. Bunlar hep çektiğim sıkıntıların birikimleri. Dediğim gibi 2,5 senedir 30/60/90 mg Cymbalta kullanıyorum. Doktor iyi görmediği için 90 'a çıkarttı 3 ay önce. Neyse işte ilaç kortizonlu ve çok kilo yapıyor. Boğazım yokmu ? Var tabii ki ama öyle çok abur cubur vesaire yemiyorum neyse işte ya öyle.

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun, ama oldum olası ilaçları sevmiyorum bir yeri yapıyorken bir yeri yıkıyorlar su orucunu araştır bi, çok faydasını görürsün uygularsan, Ayrca baba acısını bilirim bende bir kere babamı yoğun bakıma kaldırmak zorunda kaldım şimdi çok şükür sağlığı yerinde bazı şeylerin değerini elimizdeyken bilmek lazım,

Aynen hocam aynen... Rabbim mekanını/larını cennet bahçesi ihsan eylesin. Şu su orucunu bir araştırayım ben ilgimi çekmedi değil. Tavsiyen ve dileklerin için sonsuz şükran kardeşim ;) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Siverek yol üştünde hocam küçük bir yer bölge olarak dağlık genel olarak Arap kökenlidir var. Yol üştünde birşey olmadıkça karışmaz diyarbakır gelirsen bende ilçedeyim gelir bir çiğer yeriz senle hocam :))  çok yaşıtın değilim ama olsun :) bu arada askerlikle ilgili hiçbir belge yanında olmasın yol kontrolü oluyor kaçıyırlar yanlış değilsem 3 gün önce almışlardı uzman çavuşu bugün bıraktılar.  Sorun olursa PM at bana

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Siverek yol üştünde hocam küçük bir yer bölge olarak dağlık genel olarak Arap kökenlidir var. Yol üştünde birşey olmadıkça karışmaz diyarbakır gelirsen bende ilçedeyim gelir bir çiğer yeriz senle hocam :))  çok yaşıtın değilim ama olsun :) bu arada askerlikle ilgili hiçbir belge yanında olmasın yol kontrolü oluyor kaçıyırlar yanlış değilsem 3 gün önce almışlardı uzman çavuşu bugün bıraktılar.  Sorun olursa PM at bana

Baştacısın

Toplam Hit: 3616 Toplam Mesaj: 26