folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 94/4 Usta Birliği

94/4 Usta Birliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

84/1 107.topçu alayı 1.tabur 1. batarya da idim biz diyarbakır da kaydırma birlik olarak 16.zırhlı tugay devegecidinde idik siverege çok gittim güzel yatış bi birlik o zaman fastfood internet cafe langirt her bi halt vardı. Aman dikkat et diyarbakira sürgüne gitme .

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler.

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ya seni askere alan komutanın aklını s2m :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Öğlen yemeğinden ne yiyorsun çeyrek öküz filan mı, 150 kg nedir allah aşkına hiç mi kendine saygın yok,

O iş öyle değil hafız ; Rahmetli babam sağ iken de 15 senedir felç hastasıydı. Beyninde 1 damar , kalbinde 9 damar tıkalı , yatalak ve felç hastasıydı. Demans ve parkinson hastalığı vardı. 1 Hafta da kaç gün var ? 7 dimi... Biz bunun 5 günü geceli gündüzlü yoğun bakım / ev arası mekik dokuyorduk.Ambulans kapımızdan eksik olmazdı artık sürekli geldiğinden bizi çok iyi tanıyorlardı. Sağlıklı beslenemedim günüm gecem belli değildi. En son kurban olduğum son nefesini verdi ama beni benden aldı. Onu çok özlüyorum hocam. 2,5 Senedir de psikolojik tedavi görüyorum. Bendeki sinir en babasında yok. Evimde çatal porselen tabağa değse katliam yaratırdım cehenneme çevirirdim evi. Sokakta kaç kişiyi doğrayacaktım. Bunlar hep çektiğim sıkıntıların birikimleri. Dediğim gibi 2,5 senedir 30/60/90 mg Cymbalta kullanıyorum. Doktor iyi görmediği için 90 'a çıkarttı 3 ay önce. Neyse işte ilaç kortizonlu ve çok kilo yapıyor. Boğazım yokmu ? Var tabii ki ama öyle çok abur cubur vesaire yemiyorum neyse işte ya öyle.

Hocam babanın durumuna düşmek istemiyorsan hergün sabah ve akçam birer adet balık yağı, birer adet  policasanol kullan  maddi durumun el vericekse bu reçeteyi biraz daha açabilirim.

Balık yağı içeriğine bakarken sen 'EPA' kısmına bakıcaksın ve 150mg mın aşapısında olmasın,tablet başına.

policasanolde 10 mg mın aşağısında olmasın birde doğal olmasına dikkat et,sentetiklerinin bazı kuçük yan etkileri görünebiliyor.

Bunları zaten kullanıyorsan yaban mersini ni ekleyebilirisin

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    yaw 94/4 ler nezaman acemiligi bitiriyor :D kopekcilik yapmaktan cigerim soldu
Toplam Hit: 3652 Toplam Mesaj: 26