99 Yılındaki Türkcell Hat
-
99 yılından bu yana turkcell den başka hiç bir hatta geçiş yapmamış hat var kaç paraya satılabilir hat faturasız..
Not: 98/99 yılından kalma avea hat var yine o faturalı bu ne kadar yapar ?
-
iyide bir hattın bu kadar eski olmasının ne gibi bir özelliği var ki he dersen ki numararları jenerik bir şey o zaman ayrı ama alel ade bir numara ise eskiden açılmasının olmasının bir artısı var mı?
-
hacı numara iyi ama şuan yazamam özel olduğu için. tahminen kaça gider
-
SeRDaR bunu yazdı
iyide bir hattın bu kadar eski olmasının ne gibi bir özelliği var ki he dersen ki numararları jenerik bir şey o zaman ayrı ama alel ade bir numara ise eskiden açılmasının olmasının bir artısı var mı?
pederin hattı 99 dan beri faturalı aklına hayaline gelmeyecek kampanyalardan ve kredi başvursundan ve özelliklerden yararlanıyor
deli birşey bu eski hatlar
-
zalimadam bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
pederin hattı 99 dan beri faturalı aklına hayaline gelmeyecek kampanyalardan ve kredi başvursundan ve özelliklerden yararlanıyor
deli birşey bu eski hatlar
boşver arkadaşım bilmeyenler anlamaz :) çok özel kampanyalar veriyorlar müşteri hizmetlerini arayınca istediğini büyük ölçüde alıyorsun
-
hocam benimki de 2000li yıllardan kalma ama pek bir artısını görmedim yahu.
Su ana kadar türkcellin hiçbir katkısı olmadı yeni üyelere daha güzel kampanyalar yapıyorlar hatta.
Bence bir yakınına ver :)
-
Mert_648 bunu yazdı
99 yılından bu yana turkcell den başka hiç bir hatta geçiş yapmamış hat var kaç paraya satılabilir hat faturasız..
sen 98/99 yilindan avea hat goster sana millet got verir.
avea = aria ve aycell
aria = 2000
aycell= 2001
-
0 lira,
-
blackhammer bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
avea = aria ve aycell
aria = 2000
aycell= 2001
aria dan kalma bir hatmış hocam bana öyle dediler ikisi birleşince avea olmuş işte yıllarını öyle dediler tam araştırmadım senden duydum 2000 de açıldığını o zaten sorgulatılabiliyor
-
Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi, demisler.
-
blackhammer bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
avea = aria ve aycell
aria = 2000
aycell= 2001
:D