99 Yılındaki Türkcell Hat
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıEskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi, demisler.
Bit pazarına kaç defa gittin gördün ?
-
Sahibinden com da mı nerde gördüm nasıl bi fiyat çekiyorlar arkadaş.
-
blackhammer bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
99 yılından bu yana turkcell den başka hiç bir hatta geçiş yapmamış hat var kaç paraya satılabilir hat faturasız..
Not: 98/99 yılından kalma avea hat var yine o faturalı bu ne kadar yapar ?
sen 98/99 yilindan avea hat goster sana millet got verir.
avea = aria ve aycell
aria = 2000
aycell= 2001
nasıl bi mantık hocam(: telsim olanlarda vodafon olarak kullanıyor(:
-
benim hat 2002 açılış avea ama sırf eski diye bir tane kampanya gelmedi aradığımda da sunmadılar açıkçası
konuyuy baltalamak amacıyla yazmadım sadece merak ettim eski hattın ne yararı olur diye numara güzel bir şeyse o zamana ayrı tabi. -
konuyu s.kmeye çalışan çok hocam neyse biri gelir laf sokmaya çalışır ne bok olduğunu anlamadan götünü döner gidier neyse ben bulurum
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
0 lira,
aynen
belki akılda kalıcı jenerik bi numaraya sahipse para yapar
bi ara gazetelerde 0532 li jenerik numaralı hatlarını 10-15-20 bin liraya satmaya çalışıyordu millet
bendede 1995 te şirket üstüne açılan 0532 li faturalı hatlar var bugüne kadar fatura göndermekten başka bi bok yaptıklarını görmedim...
arada sırada şu kadar yıllık müşterimize konuşma süresi hediye gibi zamazingo mesajlar gönderirler hepsi o...
arkadaşında dediği gibi Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi -
Çoğu kişi bilmiyor sanırım. Benim pederdede var böyle bi hat adam 2 ayda bi ücret ödüyor sürüyle sms konuşma hakkı yağıyor sırf eski abone olduğundan. Hattı trkcll
-
halamda aycell hat var para edermi yani
-
benim de anneminki öyle 2000 öncesinden de ne bir kampanya var ne birşey, merak ediyorum siz napıyorsunuz da alıyorsunuz kampanyaları?
XpertVision tarafından 16/Nis/13 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Alakası yok benim babamda ta 2000'lerden kalma Muhabbet Kart var ama bi bok verdikleri yok.Turkcell abonenin kullanımına göre kampanya teklif ediyor.1 ay falan kontör yüklemeyin teklif yağdırıyorlar.