9Gag Türkçe - Troll Bilimi
-
9Gag'taki resim türlerinin Türkçelerini ekliyorum..
Beni eğlendiriyor,hoşuna giden takip etsin.. :)
Site tasarımı vs. güzel değil farkındayım uğraşmak istemedim,yinede fikirleriniz önemli..düzeltmeye çalışırım.
http://komikresimler.bilenyok.com/
Önemli Edit: Asıl söyleyeceğimi unuttum :) Yardımcı olurum,bende bulduklarımı eklerim diyen müridler varsa iletişime geçelim..
-
4 sayfa karikatürün 3 sayfasını trollerle yapmıştım. 4. sayfası için konu arıyordum yine trollerle ilgili, buradan bulurum heralde :)
hatta sana yeniden çizip düzenlediklerimide gönderebilirim 3 tane
-
Brown bunu yazdı:
-----------------------------4 sayfa karikatürün 3 sayfasını trollerle yapmıştım. 4. sayfası için konu arıyordum yine trollerle ilgili, buradan bulurum heralde :)
hatta sana yeniden çizip düzenlediklerimide gönderebilirim 3 tane
-----------------------------hocam 100 tane resim var yok,daha sabah açtım sayfayı..çok iyi olur destek olursan çok sevinirim..
-
sık kullanılanlara ekledim..daha fazlasını istiyoruz:)
-
Bu troll olayı nerden çıktı bilmiyorum ama harbi güldürüyor insanı
-
göndericem,
şu iyidi sitedeki :D
-
bi toplu watermark filan yap..
direk çökmelik duruyor hepsi
-
9gagta ingilizce okuduğumda köpek gibi gülerken burada Türkçe okuduğumda tiksiniyorum amk.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------9gagta ingilizce okuduğumda köpek gibi gülerken burada Türkçe okuduğumda tiksiniyorum amk.
----------------------------- -
Bu konuya denk gelmem iyi oldu. Geçenlerde, çok hit alan bir Facebook sayfasını yöneten arkadaşıma 9Gag'den mail geldi. Hem Facebook sayfasını hem de internet sitesini kapatma girişiminde bulundular. Neyse ki içeriklerin özgün olduğuna karar verildi Facebook tarafından. Yani dikkatli olun yaparken beyler. 9 Gag içerisindeki Türkler şikayet ediyorlar ve 9gag yönetimi sıkı takip ediyor.
Bence en güzeli yeni bir karakter yaratmanız. Adı Embesil olsun mesela, ya da başka bir şey ama yeni birşey yaratın.
-
Hacı aynen watermark filan yap
bak 3-5 tanesini arakladım bilene :]