Kendi Yaptığım Karikatür
-
İlk denememdir.Çok vurmayın :D
Edit:Karikatürü anlamayanlar olabilir.
O kafasını aradan çıkarıp "Kefenimizi giyipde çıktık yola" diyen tayyip.

-
karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D arabalarıda kopy paste yapmış :d
-
hala gülüyorum aq :D çizdiği şeye bak :D :D:D:D hahaha
-
iş eğitimi dersi vardı ilk okulda o günler geldi aklıma. sağdan soldan bişeyleri alıp resim defterine yapıştırırdık hep at kafasına konan kelebek gibi dururlardı :)
-
İçler acısı bir durum,
-
Bandito bunu yazdı
karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D arabalarıda kopy paste yapmış :d
Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.
-
Mustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.
yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin
geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu
Bandito tarafından 16/Haz/14 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Çizim boktan bile olsa espiri kaliteli olsa neyse diyecem oda yok, al sana örnek,

-
Bandito bunu yazdı
hala gülüyorum aq :D çizdiği şeye bak :D :D:D:D hahaha
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Çizim boktan bile olsa espiri kaliteli olsa neyse diyecem oda yok, al sana örnek,

Tebessüm bile ettirmedi hocam.
-
Yalan mı ? Zaten profilindede yazıyor swf paylaşmaktan ban yemişsin.Sürekli konuyla alakasız capsler vs paylaşmalar.Forumda daha yenisin forum seni biraz sindirsin.