Kendi Yaptığım Karikatür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Bandito bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    Persebar bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D  arabalarıda kopy paste yapmış :d

Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.

yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin

geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu

Musti salla gitsin biri bu dengesize haddini bildirsin yoksa çok fena benzeticem bu çömezi.. !

benzet bakalım nasıl benzetiyorsun :D hani çok delikanlısın ya benzet bakalım

Şu siteye geldiğim ilk günden beri persebar denilen kabadayı bozuntusu arkadaş her seferinde bana sallayıp durdu halada devam ediyor

Şu zamana kadar gördüğüm en güzel karikatür , sende cevher var hocam devam et

@Bandito sana gelince , millete salça olmayı bence bırakmalısın , eğer bir çok insan senden şikayetçiyse kendini sorgulaman gerekir.Yorum atma için yorum yazmayalım..

bir çok insan dediğin siteye ilk geldiğimde spor hakkında bir konu açtım orada farklı manada birşey yazdım ozamandan beri adamlar beni akıllarına atmışlar nerede biriyle sözlü munakaşaya girsem çıkıp geliyor biri buna haddini bildirsin çok fena yapıcamlar

espiriye birşey diyen olmadı sadece çizim kısmı boktan daha güzel yapsaydı hakkını verirdik ha benim beğenip beğenmememde kimseyi ilgilendirmez delikanlı ayagına orda burda artislik yapan persabar denilen şahsiyete ayar olduğum için yazdım içinden küfürde ediyordur şimdi o arkadaş :) sevmediğin adamla her seferinde gelip alıntı yaparsan olmaz sevmiyorsan görmeyeceksin ozaman ben bir gün alıntı yapmadım bu 11 aslan güçündeki delikanlı arkadaşımızdan ama kendini bir cacık sanmış yol yordam öğretmeye çalışıyor

Birincisi geldiginden beri sana takilip kalmadim bu forumun kafasi oyle ahahah suna bak gotum gibi olmus muhabbeti degil ilk once forumun anlam kavrayisini ogren ondan sonra seninle mulakasa ederim boyle pmden yazmakla olmuyor adam sana daha iyisini yap gorelim demis lanli lunlu cevap vermissin neyse konusa kavga etmek istemiyorum. http://i.hizliresim.com/EljYQq.jpg

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Her konuda Bandito...

Hatayı biraz kendinde ararsan bu kadar insanla dalaşmanın sebebini anlarsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar kusura bakmayın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Muhabbet aynen turkishmusic.org'daki sezen aksu tartışmasına dönmüş

bkz : https://docs.google.com/document/d/1p0q62yfrG_dG36IyJBKDmC_DYxlB5N5c5UtWyQXi24g/edit?pli=1

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=sV1lkIKp2j8

çok tatlı çizimleri var lan :)

Frisky...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Karikaturlerin altina aciklamada koy :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 11347 Toplam Mesaj: 77