Kendi Yaptığım Karikatür
-
tam anlamadım ben yazıyordum ki anlamışım ama daha ince birşey aradım. ama hoş devamını bekliyoruz
-
Garibim hocama bak sen yaf. Tahribattan bir sürü tebrik toplarım diye hevesle açtı konuyu bir tek kişi bile beğenmedi. :D
Hocam bazı şeyler insana ders olur sende bir daha karikatür çizmezsin olur biter. Bence zirvede bırak :)
-
tahref156 bunu yazdı
Garibim hocama bak sen yaf. Tahribattan bir sürü tebrik toplarım diye hevesle açtı konuyu bir tek kişi bile beğenmedi. :D
Hocam bazı şeyler insana ders olur sende bir daha karikatür çizmezsin olur biter. Bence zirvede bırak :)
Dostum konuya bakarsan beğenenlerin olduğunu görürsün.Espriyi bile anlamayıp "en azından kefen çizseydin" diyen olmuş :D
-
hocam ben güldüm valla aynen devam, yeni bir karikatür akımı doğmak üzere
"komik olmadığı için komik olan karikatür" :)
-
Bandito bunu yazdıMustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D arabalarıda kopy paste yapmış :d
Daha iyisini yapacaksan buyur hocam.
yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin
geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu
Musti salla gitsin biri bu dengesize haddini bildirsin yoksa çok fena benzeticem bu çömezi.. !
-
u235 bunu yazdıtahref156 bunu yazdı
Dostum konuya bakarsan beğenenlerin olduğunu görürsün.Espriyi bile anlamayıp "en azından kefen çizseydin" diyen olmuş :D
ne hissettiğini anlıyorum :Dbenimde lisedeyken aklıma bi karikatür gelmişti şimdi hatırlamıyorum ne olduğunu da tahtaya çizmiştim kimse anlamamıştı amk.
konununda anasını sikmişler, ne güzel geyik yapılıcak muhabbet döndürülecek konu birbirinize atarlanmak niye ? çok stresliyseniz gelin fayt klab tarzı kapışalım bi ara kapım daima açık.57 kiloyum çoğunuz yersiniz beni zatise :3
-
dostum siz şemsiye yapın, hep şemsiye yapın, sadece şemsiye yapın.
:)
-
Persebar bunu yazdıBandito bunu yazdıMustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
karikatüre bak aq 5 yaşındaki yeğenim daha iyisini yapar :D arabalarıda kopy paste yapmış :d
yaparımmı dedim lan ben ? sabah sabah benim canımı sıkıyorsun ? sen ne bana sardın oğlum sıkıntın ne lan benle ? adam yerine koymuyorum seni gelmişsin hala olay çıkarma peşindesin
geçende incici felan demişti bana allahın kamili imzasına bakan görür asıl incici şakacının kim olduğunu
Musti salla gitsin biri bu dengesize haddini bildirsin yoksa çok fena benzeticem bu çömezi.. !
benzet bakalım nasıl benzetiyorsun :D hani çok delikanlısın ya benzet bakalım
Şu siteye geldiğim ilk günden beri persebar denilen kabadayı bozuntusu arkadaş her seferinde bana sallayıp durdu halada devam ediyor
-
Bandito bunu yazdıPersebar bunu yazdıBandito bunu yazdıMustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
Şu siteye geldiğim ilk günden beri persebar denilen kabadayı bozuntusu arkadaş her seferinde bana sallayıp durdu halada devam ediyor
Şu zamana kadar gördüğüm en güzel karikatür , sende cevher var hocam devam et
@Bandito sana gelince , millete salça olmayı bence bırakmalısın , eğer bir çok insan senden şikayetçiyse kendini sorgulaman gerekir.Yorum atmak için yorum yazmayalım..
Schwarz tarafından 17/Haz/14 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdıBandito bunu yazdıPersebar bunu yazdıBandito bunu yazdıMustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
Şu zamana kadar gördüğüm en güzel karikatür , sende cevher var hocam devam et
@Bandito sana gelince , millete salça olmayı bence bırakmalısın , eğer bir çok insan senden şikayetçiyse kendini sorgulaman gerekir.Yorum atma için yorum yazmayalım..
bir çok insan dediğin siteye ilk geldiğimde spor hakkında bir konu açtım orada farklı manada birşey yazdım ozamandan beri adamlar beni akıllarına atmışlar nerede biriyle sözlü munakaşaya girsem çıkıp geliyor biri buna haddini bildirsin çok fena yapıcamlar
espiriye birşey diyen olmadı sadece çizim kısmı boktan daha güzel yapsaydı hakkını verirdik ha benim beğenip beğenmememde kimseyi ilgilendirmez delikanlı ayagına orda burda artislik yapan persabar denilen şahsiyete ayar olduğum için yazdım içinden küfürde ediyordur şimdi o arkadaş :) sevmediğin adamla her seferinde gelip alıntı yaparsan olmaz sevmiyorsan görmeyeceksin ozaman ben bir gün alıntı yapmadım bu 11 aslan güçündeki delikanlı arkadaşımızdan ama kendini bir cacık sanmış yol yordam öğretmeye çalışıyor