Ücretsiz Samsung E-250İ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon evde kalabalık olduğundan ötürü ücretsiz olarak vermekteyim.Kargo ücreti alıcıya aittir.

Telefonun iki sorunu var.Aslında sorunsuzdu fakat kasasını değiştir diye verdiğim telefoncu ahizeyi ve kızağı halletmiş.Ahize aynı zamanda hopörlör olduğu için sesi çok fazla açarsanız ses çıkmıyor fakat orta seviyede ses gayet güzel çıkıyor.Birde kızağı çok fazla sallarsanız tırnağı kırıldığı için kendiliğinden aşağıya iniyor fakat telefonla konuşurken baş parmağınızla alttan destek verirseniz sorun olmaz.

İmei kayıtlıdır, bulabilirsem şarj aletinide göndereceğim yanında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı

DevilKingtr tarafından 24/Oca/14 18:34 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı

Eyvallah hocam bak iyi hatırlattın bir tane replika iphone 4 ile Nokia 6070 vardı onlarıda bulursam vereceğim birisine maksat işi görülsün.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    telefonu garantiye vericem. Bana yedek lazım bir tane ama daha çok ihtiyacı olan elbet vardır. Onlara gitsin ;)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Benım Telefonu sattım :D

Telefonum yok :..(

Verecek varsa talıbım :)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

TBT ruhu bu işte :)

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Ayıpsın abi adresini vs pm at Pazartesi yollayayım ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı

Ayıpsın abi adresini vs pm at Pazartesi yollayayım ?

Hacım yanlıs anlama telefonu buldu sarjını arıyor deme :D

Benden az kullanan bırısı varsa ona verebılırsın , şarj cıhazı sorun degıl cozulur de gunde en az 10 - 15 kere musterıler arıyor ...

Hanı ahızesı , mıkrofonu sıkıntı yasarsam olmaz ... 1 - 2 kere konussam at yolla gelsın dıcem , ahh be eskı yadıgardır sıfır cıktıgında aşlmıstım hatta sonra fantazı olsun dıye rebuplished aldık ya cın sıtesınden :) Bende vermıstım telefonu olmayan bır çalısanımıza :)

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Eyvallah hocam bak iyi hatırlattın bir tane replika iphone 4 ile Nokia 6070 vardı onlarıda bulursam vereceğim birisine maksat işi görülsün.

replika iphone 4 ' ü bulabilirsen ben alabilirim hocam .

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

telefonu olmayan bi arkadaşıma vereceğim. cihaza talibim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam uzun süredir tlefonum arızalı sesi neredeyse çok az çıkıyor bir telefona ihtiyacım var fakat maddi durum el vermiyo yeni bi telefon almaya

eğer çekiliş yapmadan vermeyi düşünürsen ben talibim 

Toplam Hit: 2994 Toplam Mesaj: 28