Ücretsiz Samsung E-250İ
-
Citizen arkadasimda saolsun e250sini anneme hediye etti cook tesekkurler kendisinee :)
-
Citizen bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Telefonların hepsi verildi.Pazartesi kargoya vereceğim.İyi günlerde kullanın.
Eywallah kardesım :)
TeşekkurlerSüha abi sen ballı çıktın.2 batarya, orijinal şarj aleti (yaklaşık 2 kilo kavgada kullanmalık) ve bir tanede deri kılıf göndereceğim yanında. :)
Offff off off :)
2 Bataryayla zaten 1110 3 gun sarjı rahat gıder bıde onlarla 10 gun garantı :P
Eywallah kardesım sagolasın yeınıden :) -
tahta bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı
hocam uzun süredir tlefonum arızalı sesi neredeyse çok az çıkıyor bir telefona ihtiyacım var fakat maddi durum el vermiyo yeni bi telefon almaya
eğer çekiliş yapmadan vermeyi düşünürsen ben talibim
bende talibim hocam, tahta hocayla aramizda cekilis yapabilirsin :)
-
Metanet bunu yazdıtahta bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı
hocam uzun süredir tlefonum arızalı sesi neredeyse çok az çıkıyor bir telefona ihtiyacım var fakat maddi durum el vermiyo yeni bi telefon almaya
tabiki hocam konu açacam öğrenci bir arkadaşa gitmesinden yanayım pazartesi konuyu açacam inşallah
-
DevilKingtr bunu yazdıMetanet bunu yazdıtahta bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
tabiki hocam konu açacam öğrenci bir arkadaşa gitmesinden yanayım pazartesi konuyu açacam inşallah
baş köşeye yaz hocam bizi :)
-
şuan telefonum var Abimin hediyesi 4s ama gecen ay düşürdüm arkakapağı öncamı kırıldı hoparlörü patlak tuşlar çalışmıyor. telefonun içi görünüyor ama çalışır vaziyette kullanmaya calısıyorum. gecen sordum 350 lira masraf çıkardı adam.
ve bnm çok sevdiğim bi kız arkadasım var hataylı ve durumları pek iyi değil kayseride okuyor. telefonu bozuldu şuan telefonu yok ailesiylede konusamıyor bütünlemeler için burda. çok sıkıntı çekiyor. bn kendi telefonumu yaptırıp ona hediye edecektim ama bu konuyu görünce direk atladım. kız baska sehirde zar zor geçiniyor ve telefonu yok. erkek olsa neyse.
14 şubat hediyesini erken vermek kısmet olur belki.
-
Telefonları kargoladım yarın ellerine ulaşır arkadaşların.İyi günlerde kullanın.