Ücretsiz Samsung E-250İ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Citizen arkadasimda saolsun e250sini anneme hediye etti cook tesekkurler kendisinee :)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Telefonların hepsi verildi.Pazartesi kargoya vereceğim.İyi günlerde kullanın.

Eywallah kardesım :)

Teşekkurler

Süha abi sen ballı çıktın.2 batarya, orijinal şarj aleti (yaklaşık 2 kilo kavgada kullanmalık) ve bir tanede deri kılıf göndereceğim yanında. :)

Offff off off :)

2 Bataryayla zaten 1110 3 gun sarjı rahat gıder bıde onlarla 10 gun garantı :P

Eywallah kardesım sagolasın yeınıden :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    tahta bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı

hocam uzun süredir tlefonum arızalı sesi neredeyse çok az çıkıyor bir telefona ihtiyacım var fakat maddi durum el vermiyo yeni bi telefon almaya

eğer çekiliş yapmadan vermeyi düşünürsen ben talibim 

bende talibim hocam, tahta hocayla aramizda cekilis yapabilirsin :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    tahta bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı

hocam uzun süredir tlefonum arızalı sesi neredeyse çok az çıkıyor bir telefona ihtiyacım var fakat maddi durum el vermiyo yeni bi telefon almaya

tabiki hocam konu açacam öğrenci bir arkadaşa gitmesinden yanayım pazartesi konuyu açacam inşallah

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    Metanet bunu yazdı
    tahta bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

tabiki hocam konu açacam öğrenci bir arkadaşa gitmesinden yanayım pazartesi konuyu açacam inşallah

baş köşeye yaz hocam bizi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

şuan telefonum var Abimin hediyesi 4s ama gecen ay düşürdüm arkakapağı öncamı kırıldı hoparlörü patlak tuşlar çalışmıyor. telefonun içi görünüyor ama çalışır vaziyette kullanmaya calısıyorum. gecen sordum 350 lira masraf çıkardı adam.

ve bnm çok sevdiğim bi kız arkadasım var hataylı ve durumları pek iyi değil kayseride okuyor. telefonu bozuldu şuan telefonu yok ailesiylede konusamıyor bütünlemeler için burda. çok sıkıntı çekiyor. bn kendi telefonumu yaptırıp ona hediye edecektim ama bu konuyu görünce direk atladım. kız baska sehirde zar zor geçiniyor ve telefonu yok. erkek olsa neyse.

14 şubat hediyesini erken vermek kısmet olur belki.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonları kargoladım yarın ellerine ulaşır arkadaşların.İyi günlerde kullanın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2995 Toplam Mesaj: 28