Ücretsiz Samsung E-250İ
-

Telefon evde kalabalık olduğundan ötürü ücretsiz olarak vermekteyim.Kargo ücreti alıcıya aittir.
Telefonun iki sorunu var.Aslında sorunsuzdu fakat kasasını değiştir diye verdiğim telefoncu ahizeyi ve kızağı halletmiş.Ahize aynı zamanda hopörlör olduğu için sesi çok fazla açarsanız ses çıkmıyor fakat orta seviyede ses gayet güzel çıkıyor.Birde kızağı çok fazla sallarsanız tırnağı kırıldığı için kendiliğinden aşağıya iniyor fakat telefonla konuşurken baş parmağınızla alttan destek verirseniz sorun olmaz.
İmei kayıtlıdır, bulabilirsem şarj aletinide göndereceğim yanında.
-
ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı
DevilKingtr tarafından 24/Oca/14 18:34 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
ihtiyacı olana gitsin hocam bendeki kullanmadığım 32gb iphone 3gs var onuda çekilişle vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan alsın desem herkes ister.Tebrik ederim davranışından dolayı
Eyvallah hocam bak iyi hatırlattın bir tane replika iphone 4 ile Nokia 6070 vardı onlarıda bulursam vereceğim birisine maksat işi görülsün.
-
telefonu garantiye vericem. Bana yedek lazım bir tane ama daha çok ihtiyacı olan elbet vardır. Onlara gitsin ;)
-
Benım Telefonu sattım :D
Telefonum yok :..(
Verecek varsa talıbım :) -
TBT ruhu bu işte :)
-
JiggSaw bunu yazdı
Verecek varsa talıbım :)Ayıpsın abi adresini vs pm at Pazartesi yollayayım ?
-
Citizen bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Verecek varsa talıbım :)Ayıpsın abi adresini vs pm at Pazartesi yollayayım ?
Hacım yanlıs anlama telefonu buldu sarjını arıyor deme :D
Benden az kullanan bırısı varsa ona verebılırsın , şarj cıhazı sorun degıl cozulur de gunde en az 10 - 15 kere musterıler arıyor ...
Hanı ahızesı , mıkrofonu sıkıntı yasarsam olmaz ... 1 - 2 kere konussam at yolla gelsın dıcem , ahh be eskı yadıgardır sıfır cıktıgında aşlmıstım hatta sonra fantazı olsun dıye rebuplished aldık ya cın sıtesınden :) Bende vermıstım telefonu olmayan bır çalısanımıza :) -
Citizen bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Eyvallah hocam bak iyi hatırlattın bir tane replika iphone 4 ile Nokia 6070 vardı onlarıda bulursam vereceğim birisine maksat işi görülsün.
replika iphone 4 ' ü bulabilirsen ben alabilirim hocam .
-
telefonu olmayan bi arkadaşıma vereceğim. cihaza talibim
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam uzun süredir tlefonum arızalı sesi neredeyse çok az çıkıyor bir telefona ihtiyacım var fakat maddi durum el vermiyo yeni bi telefon almaya
eğer çekiliş yapmadan vermeyi düşünürsen ben talibim