folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder A Sosyal Yaşıyoruz !!!

A Sosyal Yaşıyoruz !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    ex o bende de oluyo
    sanki kendimi bu zmana ait değilmişim gibi hissediyom
    tğm hatunlar kaşar olmuş 89 sonrası modeller özellikler

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşıcaksın abi :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1. Arkadaşım, dostum yok
    2. Dışarda gezmeye param yok
    3. zaten hastayım param olsada gezemem
    4. sevdiğim 3 - 5 kişi nette
    5. netten para kazanmanın tadı
    6. bilgisayarın sonsuz nimetleri
    7. eğlence hoş vakit
    8. duygularımı deftere değil word"e yazmak daha hoş
    9. internet daha bilgilendirici zamanım boşa gitmiyor
    10. asosyal olmaktan mutluyum..

pesimistzombie hislerime tercüman olduğu için aynısını cpliyorum :))

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    excalib bende senle aynı görüşteyim ama ben yinede az da olsa dişarı çıkarım (sadece geceleri gündüz dışarı çıkmam). banada psikolojimin bozuk oldugunu söylüyolar.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    leyn visualboy aynisi ama bana direk deli diyolar...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Ben bilgisayar başında gerektiğinde çok zaman geçirirm ama aksine asosyal değilimdir..Pc kullanmakla doğru orantısı olduğunu sanmıyorum ama sosyal hayatı olmayalar sanal dünyada arkadaşlıklar kurmaya çalışıyor..Kısmen faydalı olsa da insan sosyal hayatına dikkat etmeli.Pc de olsa(işinzde olsa) ne kadar zaman geçireceğini bilmeli insan..Bunlar ayarlandığı taktirde hem gerçek de hemde sanal dünya da yaşıyormuş sayabilirsiniz kendinizi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ya hayır sosyal olsak ne olucak onu anlamıyorum ? yani sosyallik nedir dağ tepe bayıra gidip kelebek avlamak kızların arkasından koşmak bi yerlere gidip cafede oturup para harcamak arkadaşlarının evine gitmek orda sohbet etmek dışarda alışveriş yapmak bunlar sosyallik mi şimdi :) .. veya sosyalikte amacınız git resim çiz dikiş dik gitar çal piyano çal futbol oyna basketbol oyna mı ? .. bunların hepsi boşa vakit öldürmek bence.. internet daha yararlı .. internetin tek kötü yanı saatlerce oturuyoruz kıç büyütüyoruz veya gözler bozuluyor başka bi zararı yok bence .. buna bakarsak dışarda para harcarsak aç kalırız, futbol basketbol oynarsak sağlıklı olcaz diye bi yerlerimizi kırarız.. kız kovalamak zaten apayrı bi saçmalık.. dağ tepe bayıra gidelimde kene mi ısırsın :D .. biri bana sosyalliği açıklasın :D

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    pesimistzombie +9 bravo milletin sosyal anlayışı genelde bu kızların özellikle,bak basket oyna ama dehşet zevkli top dediğin 5 milyon bişey,hadi onu da yapmıyosanız çıkın yürüyün oksijen alın a.q. kimse para almıyo korkmayın :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Baba sosyal olmak senin tanımın gibi tuketici olmak deil...Kafan bozuldumu arayıp dısarı cıkabilecegin.icmeye gidebilecegin bir arkadasının olması demek...Beraber keranaye gidip zikisecek birileriyle takılman demek...Yani sen cok basite indirgemissin...Ne bilim reelden arkadasınız da olsun a.q ..Boyle bilgisayarın basında kös kös oturmayın...Bi basket macı yapın ferahlayın stresinizi atın...Efendime soliyem gidin parkta hatunlara laf atın...Yaw bunlar hayatın gerekleri ..Cocuklarına anlatacak picliklerin olsun biraz bilader...İlerde ne anlatacan ben böyle bilgisayar kullanırdım şöyle program yazarrdım diyemi anlatacan...HAyatı Yaşayın biraz a.q..Şahsen ben çok sosyal bi insanim...En azından ben oyle dusunuorm..
    BİTTİ

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    sosyalliğin bilimsel tanımına indirgemesin sakın kimse konuyu sosyallikden kastımız vutkubay ın dediği şey.

sosyallik gerekli bişey ama bazı haklı olduğunuz yanlarıda var hergün aynı boku yiyip rutin bi hayata sahip olmanın sosyalliğine sokim ben... sosyallik benim için geniş arkadaş çevresine sahip olmakdır kimi zaman bi grupla kimi zaman dieriyle takılmakdır sıkıldımmı yeter lan diyip kapıyı kapatınca dışarda arayıp anında buluşabileceğin kafa dağıtabileceğin insanların olmasıdır
    aşık olma sakalığına kpılınca içini dökebileceğin arkadaşlaırnın olmasıdır.
    yanlış bişey yapınca seni uyarıcak insanların olmasıdır.
    "kızlardan nefret ediyorum" diye bi düşünce olamaz lan silin bunu ibnemisiniz olum :) ya kızdan çok uzak duran yada karı kızın içinde büyüyen ibne olur bunu unutmayın herşeyin dozajını ayarlicaksınız bakdınız hafalardır evdesiniz dışarı çıkın az hava alın her zaman iyi gelir 2-3 ayda bi manita yapın kendinize çok kaptırmayın kendinizi eylenin sadece iş olan kızlara takılın ciddi ilişkilerden sakının kendinişzi bu yaşlarda ama bi an gelirki dersiniz vay amk gençliğimi boşa harcamışım...
    bide şey vardır lan bi an gelir herkes kendi halindedir ama biyerlerde sizi düşünen bi kızın olması ne güzel şey dersiniz... yaa hayat böyledir işde :) harcamayın ibneler
Toplam Hit: 9359 Toplam Mesaj: 67