A Sosyal Yaşıyoruz !!!
-
1. Arkadaşım, dostum yok
2. Dışarda gezmeye param yok
3. zaten hastayım param olsada gezemem
4. sevdiğim 3 - 5 kişi nette
5. netten para kazanmanın tadı
6. bilgisayarın sonsuz nimetleri
7. eğlence hoş vakit
8. duygularımı deftere değil word"e yazmak daha hoş
9. internet daha bilgilendirici zamanım boşa gitmiyor
10. asosyal olmaktan mutluyum..
pesimistzombie valla tam beni de anlatmısın. hepimiz aynıyız demek. aslında birazdda sago dinlemekten oluyo. :D
-
sadece bi tane arkadaşım var onlada 2 3 günde bi rakının dibine vuruyoz param olmasına rağmen hiç dışarı çıkmam sadece msnde konuştuğum bi kişi var bütün gece otel bekliyorum sabahta hemen uyumaya 100 kilo olduk zaten ben asosyal olmayımda kim olsun allahtam tbt varda sıkıntımızı gideriyoz...
-
arkadaşlarım var
ortamım var
hatunlarla muhbbetim sağLamdır :D
cok şkür arada cıkıp eeLencek kdr paramda var
astımım var ama cıkıp eeLenmemi engellemio yine cok şkür
netten parada kaznmıom
asosyal deiiLm ve mtLuyum :D
a.k bizm peder de cok tuaf evde otrsam saatlerce pcde dioki manykmısn saatlerce pc bşndasn..
e sabhtan sokaa cıkıp akşm gelsem derki nerdesn lan btn gün sokaktamı drulur..
e bi kac saat pc bi kac saat sokak yapsam derki olm sürekli eeLenceye zman ayırıon hayat eeLenmekten ibaret diil
işte tam burda bnde şeritler kopuom içmden a.k diorm :D:D -
Bozcan yamış kine:
arkadaşlarım var
ortamım var
hatunlarla muhbbetim sağLamdır :D
cok şkür arada cıkıp eeLencek kdr paramda var
astımım var ama cıkıp eeLenmemi engellemio yine cok şkür
netten parada kaznmıom
asosyal deiiLm ve mtLuyum :D
Astım dışında hepsi benimle aynı :) Asosyallik marifet değildir ama sosyallikte marifet değildir önemli olan ir2 nin dediği gibi dengeyi sağlamak
-
pessimist'e bir kaç şey daha eklemek istiyorum;
1)eğer şu yaşa gelene kadar geçen zamanda;hayat dediğimiz ........(artık neyse) sizin varlığınız reddetti ise
Ne yapacaksın başka ? Ben açıkçası başka çözüm bulamadım;Ve açıkçasık gittikçe daralıyorum ve düşünme yeteneğim de bir ara fena koptu sonra yine geldi;
Sonuç asosyalliğin finish'ine az kaldı.
Benden size tavsiye(kim miklerse);Hiç birşey bilmiyorum çünkü bilincim yok;bir süre önce kaybettim ve geri döneceğe de benzemiyor.
saygılarımla -
Yav canan bu sicakta adanada disari cikip sosyal mi olacam ?...evde oturup don kilot pc basinda gecirioz ne yapalim :)...hem biz bugun muridlerle sosyal olduk 1-2 yil yeter bu bize :)
-
yazimmi?
1-ntfs yi kurduk kankularımlan o başta bi sosyal güvencedir.
2-parkta allahın kürdünle konuşup özür dilerek parktaki oyuncaklardan özür dilememiz deşbük bir atrasyondur.
3-Fuar açılmış lan duydunuzmu?
4-Gezip tozmaktan,mahalledeki cadaloz karıların zillere basıp topuklamaktan haz alıyorm.
ama a-sosyal olması gerekirsede tüm bunlardan zaman bulursam bi tuvalet bi pc bide basketbol hayatım bu işte ak.
-
hojam valla ir2 ye katılıorm ve ayrıca bu siteye giren herkesde illa asosyal olcak die bi kaide yok ayrıca karı kıza laf atıonz haklısnz da eft brs mallar kaşarlar ama soruyrm la müridler biri bile verse ama nassı atlarsınz hmn:D:D:D:D:D:D:D:D
-
ir2 ye tamamen katılıorum...
-
okul olduğunda ister istemez sosyal oluyorum çok sosyal bi okulumuz var :D, ama tatilde kamplar harici yapacak şy olmuo , he istanbul da olunca oluo ama geri gelince olmuo ben de vde sürekli pc, evdekiler yaşadığımın farkına pek varamıo ondan onlara da sorun olmuo böle geçinip gidioz... en kötü tatil en iyi okuldan iyidir a.q
Toplam Hit: 9360 Toplam Mesaj: 67