A71 Mi Note 10 Lite Mı ?
-
Merhabalar samsung a71 ile samsung note 10 lite arasında kaldım
A20 serisini 1.5 yildir kullanıyordum hic memmun değilim iade ediyorum su an, note 2 serisini 7 yıl kullandım cok memnundum yinede size danışmak ıstiyorum tercihiniz hangisi olurdu
-
Samsung M51.
-
M51
or
Poco X3 NFC
-
ben de Note10Lite diyorum. hadi bakalım.
.(yalnız felâket ısınıyor pro'ya göre. en azından benim denediklerim öyleydi. 2 adet. çizgi kalemin ucunu geriden takip ediyor, gecikmeli. )
neden A71 ile Note10lite?
A20'yi niye beğenmedin?
Note2'de, kalemini günlük hayatta da çok kullandın mı?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
ben de Note10Lite diyorum. hadi bakalım.
.(yalnız felâket ısınıyor pro'ya göre. en azından benim denediklerim öyleydi. 2 adet. çizgi kalemin ucunu geriden takip ediyor, gecikmeli. )
neden A71 ile Note10lite?
A20'yi niye beğenmedin?
Note2'de, kalemini günlük hayatta da çok kullandın mı?
A20 çok kasıyor en basiti çağrı geliyor telefon çalıyor ama ekrana görüntü 10 saniye sonra geliyor (anakart değişti yine ayni)
Hızlı sarj tam anlamıyla çalışmıyordu (3 kez soket degisti)
Şebeke sorunu(1 metre bodruma inince sebeke gidiyordu entegre değiştiler duzeldi)
Klavye kendi kendine yazdığım kelimelerin sonuna harfler ekliyor (kac kez formatladim guncel sürüm yukledim degismedi)
Samsung arayüzü hosuma gidiyor servis ağı guzel o yuzden bu markayi tercih ediyorum model olarakta bütçem 4500 maksimum o yuzden a71 ile note 10 lite arasında kaldim
Aktif olarak kalem gerekliliği yok benim için eski kullandığım telefonda cok kullanmadım
-
Note 10 lite bu kadar mi kotu mu ya ? Benzer bi konu ben acacaktim arkadas almayi dusunuyor fena degil diyodum.
Karsilastirmaya baktim. M51 batarya ile onde ve sd islemci varmis. Note 10 lite icin herhalde exynos islemciden dolayi kimse yanasma demis ama antutu testlerinde onde m51e kiyasla. Kamera konusunda pek emin olamadim ama asagi yukari ayni gibi. Malzeme olarak m51 komple plastik note 10 cerceve metal. Bi de parmak izi okuyucu note 10da ekrana gomulu m51de yana koymuslar.
Bunlari goz onune alip 1k fazla verilir mi emin olamadim tabi note 10un kalemi cabasi. Parmak izi yanda olmasi cok sacma ya yoksa m51 guzel gorunuyordu.
@mkyb sen islemciden oturu mu soguksun note 10 lite icin ?
Boyle bi kamera testi buldum.
-
Kardeş Yeni Aldım M51 2 gün akşam kadar pubg oynuyom anca bitiyo az kullanıyorsan rahat 4 gün gider maksimum güç tasarufu yaparsan 1 hafta sarja takmazsın. tavsiye ederim tek dez avantajı ağır olması bence onun dışında gayet güzel. he birde dış yüzeyi çok kolay çiziliyor kılıfı beklerken çizik içinde kaldı :D....
-
Kreyzi bunu yazdı
Note 10 lite bu kadar mi kotu mu ya ? Benzer bi konu ben acacaktim arkadas almayi dusunuyor fena degil diyodum.
Karsilastirmaya baktim. M51 batarya ile onde ve sd islemci varmis. Note 10 lite icin herhalde exynos islemciden dolayi kimse yanasma demis ama antutu testlerinde onde m51e kiyasla. Kamera konusunda pek emin olamadim ama asagi yukari ayni gibi. Malzeme olarak m51 komple plastik note 10 cerceve metal. Bi de parmak izi okuyucu note 10da ekrana gomulu m51de yana koymuslar.
Bunlari goz onune alip 1k fazla verilir mi emin olamadim tabi note 10un kalemi cabasi. Parmak izi yanda olmasi cok sacma ya yoksa m51 guzel gorunuyordu.
Arada o kadar para vermeyi gerektirecek fark yok o yüzden M51 dedim. M51'in işlemcisi hem Snapdragon hemde daha yeni teknoloji.
Malzeme kalitesine ise çok takılma. Sonuçta altındanda üretilse o telefon her türlü kılıfla kullanılacak.
-
mkyb bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Arada o kadar para vermeyi gerektirecek fark yok o yüzden M51 dedim. M51'in işlemcisi hem Snapdragon hemde daha yeni teknoloji.
Malzeme kalitesine ise çok takılma. Sonuçta altındanda üretilse o telefon her türlü kılıfla kullanılacak.
hocam abim telefon alacak ama karar veremedi.Note20 istiyor kalemi olduğu için işleri için vs. bir de s21 var.İPhone 12 de düşünüyor ama o kadar para verilir mi :)
-
koray bunu yazdı
hocam abim telefon alacak ama karar veremedi.Note20 istiyor kalemi olduğu için işleri için vs. bir de s21 var.İPhone 12 de düşünüyor ama o kadar para verilir mi :)
Kalem önemliyse Note serisinin alternatifi yok zaten. S21'e gerek yok. 5 liraya S10+ alın her işinizi görür. Şuan para önemli değil diyenlere önerebileceğim ve parasını tam anlamıyla hak eden tek Android telefon.
-
Dolar az buçuk düşüyor. Telefon fiyatlarına yansırmı