A71 Mi Note 10 Lite Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhabalar samsung a71 ile samsung note 10 lite arasında kaldım

A20 serisini 1.5 yildir kullanıyordum hic memmun değilim iade ediyorum su an, note 2 serisini 7 yıl kullandım  cok memnundum yinede size danışmak ıstiyorum tercihiniz hangisi olurdu

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung M51. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

M51 

or

Poco X3 NFC

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

ben de  Note10Lite diyorum. hadi bakalım.

.(yalnız felâket ısınıyor pro'ya göre. en azından benim denediklerim öyleydi. 2 adet. çizgi kalemin ucunu geriden takip ediyor, gecikmeli. )

neden A71 ile Note10lite?

A20'yi niye beğenmedin?

Note2'de,  kalemini günlük hayatta da çok kullandın mı?

RitmFarbRacourci tarafından 09/Şub/21 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

ben de  Note10Lite diyorum. hadi bakalım.

.(yalnız felâket ısınıyor pro'ya göre. en azından benim denediklerim öyleydi. 2 adet. çizgi kalemin ucunu geriden takip ediyor, gecikmeli. )

neden A71 ile Note10lite?

A20'yi niye beğenmedin?

Note2'de,  kalemini günlük hayatta da çok kullandın mı?

A20 çok kasıyor en basiti çağrı geliyor telefon çalıyor ama ekrana görüntü 10 saniye sonra geliyor (anakart değişti yine ayni)

Hızlı sarj tam anlamıyla çalışmıyordu (3 kez soket degisti)

Şebeke sorunu(1 metre bodruma inince sebeke gidiyordu entegre değiştiler duzeldi)

Klavye kendi kendine yazdığım kelimelerin sonuna harfler ekliyor (kac kez formatladim guncel sürüm yukledim degismedi)

Samsung arayüzü hosuma gidiyor servis ağı guzel o yuzden bu markayi tercih ediyorum model olarakta bütçem 4500 maksimum o yuzden a71 ile note 10 lite arasında kaldim

Aktif olarak kalem gerekliliği yok benim için eski kullandığım telefonda cok kullanmadım

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Note 10 lite bu kadar mi kotu mu ya ? Benzer bi konu ben acacaktim arkadas almayi dusunuyor fena degil diyodum.

Karsilastirmaya baktim. M51 batarya ile onde ve sd islemci varmis. Note 10 lite icin herhalde exynos islemciden dolayi kimse yanasma demis ama antutu testlerinde onde m51e kiyasla. Kamera konusunda pek emin olamadim ama asagi yukari ayni gibi. Malzeme olarak m51 komple plastik note 10 cerceve metal. Bi de parmak izi okuyucu note 10da ekrana gomulu m51de yana koymuslar.

Bunlari goz onune alip 1k fazla verilir mi emin olamadim tabi note 10un kalemi cabasi. Parmak izi yanda olmasi cok sacma ya yoksa m51 guzel gorunuyordu. 

@mkyb sen islemciden oturu mu soguksun note 10 lite icin ?

Boyle bi kamera testi buldum.

https://youtu.be/T_UgrpWfUIo

Kreyzi tarafından 09/Şub/21 09:10 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

Kardeş Yeni Aldım M51 2 gün akşam kadar pubg oynuyom anca bitiyo az kullanıyorsan rahat 4 gün gider maksimum güç tasarufu yaparsan 1 hafta sarja takmazsın. tavsiye ederim tek dez avantajı ağır olması bence onun dışında gayet güzel. he birde dış yüzeyi çok kolay çiziliyor kılıfı beklerken çizik içinde kaldı :D....

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Note 10 lite bu kadar mi kotu mu ya ? Benzer bi konu ben acacaktim arkadas almayi dusunuyor fena degil diyodum.

Karsilastirmaya baktim. M51 batarya ile onde ve sd islemci varmis. Note 10 lite icin herhalde exynos islemciden dolayi kimse yanasma demis ama antutu testlerinde onde m51e kiyasla. Kamera konusunda pek emin olamadim ama asagi yukari ayni gibi. Malzeme olarak m51 komple plastik note 10 cerceve metal. Bi de parmak izi okuyucu note 10da ekrana gomulu m51de yana koymuslar.

Bunlari goz onune alip 1k fazla verilir mi emin olamadim tabi note 10un kalemi cabasi. Parmak izi yanda olmasi cok sacma ya yoksa m51 guzel gorunuyordu. 

Arada o kadar para vermeyi gerektirecek fark yok o yüzden M51 dedim. M51'in işlemcisi hem Snapdragon hemde daha yeni teknoloji.

Malzeme kalitesine ise çok takılma. Sonuçta altındanda üretilse o telefon her türlü kılıfla kullanılacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Arada o kadar para vermeyi gerektirecek fark yok o yüzden M51 dedim. M51'in işlemcisi hem Snapdragon hemde daha yeni teknoloji.

Malzeme kalitesine ise çok takılma. Sonuçta altındanda üretilse o telefon her türlü kılıfla kullanılacak.

hocam abim telefon alacak ama karar veremedi.Note20 istiyor kalemi olduğu için işleri için vs. bir de s21 var.İPhone 12 de düşünüyor ama  o kadar para verilir mi :)

koray tarafından 09/Şub/21 19:19 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

hocam abim telefon alacak ama karar veremedi.Note20 istiyor kalemi olduğu için işleri için vs. bir de s21 var.İPhone 12 de düşünüyor ama  o kadar para verilir mi :)

Kalem önemliyse Note serisinin alternatifi yok zaten. S21'e gerek yok. 5 liraya S10+ alın her işinizi görür. Şuan para önemli değil diyenlere önerebileceğim ve parasını tam anlamıyla hak eden tek Android telefon.

https://www.youtube.com/watch?v=j0q6cZY0k5k

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Dolar az buçuk düşüyor. Telefon fiyatlarına yansırmı 

le le le sakine
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 17
note 10 lite a71