folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AB Destekli Kamp: Mülteciler İzmir-Çiğli’De ‘İnsanca’ Yaşayacak

AB Destekli Kamp: Mülteciler İzmir-Çiğli’De ‘İnsanca’ Yaşayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Buyurun haber bu : http://www.egedesonsoz.com/haber/AB-destekli-kamp-Multeciler-Cigli-de-%E2%80%98insanca-yasayacak/823225

Şimdi diyecek çok şey var da kötü konusmak istemedim.Bu gösterdikleri yer benim evime 5-10 dakikalık mesafede.Bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz?

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=g7SpFgqw5BQ&feature=player_embedded

kanka dediğim gibi biz daha ölmedik :)) ilçe kazanacakmış serbest dolaşım izni verilecekmiş ki esnaf kazansın allah allah. Neden izmirin başka bi yeri değil de harmandalı evka 5 arası acaba çok iyi biliyorlar işlerini güya. ama onları orada barındırmazlar bremın net bu . 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Ülke büyük iç savaşa sürüklenir kanka,gece gece fitil ettiler.İzmir ne alaka amk,elin teröristini alıp getiriyolar.Hiç düşünmüyorlar olacaklar.İzmir milliyetci bir şehir,kabullenmez bu insanları.Normal insanlar olsalar canımız feda

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lan niye poetin evine yakın yapıyorsunuz derler adama.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

insanı insan olarak değerlendirmek lazım. burnumuzun dibinde komşu ocağında bi problem varsa tabiki kapımızı açmalıyız.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

@ diamonique

Demi biraz düşünmelilerdi

@Hybris

Hocam insanı insan olarak değerlendirmeli tabi haklısın.Ama doğuya alındıklarında alışveriş merkezini talan ettiklerini,askerlerimizi taşladıklarını gördük.Bunların doğuda yaşayan terörist kürtlerden farkı yok.Normal kürt kardeşlerimiz olsa sorun yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

insanı insan olarak değerlendirmek lazım. burnumuzun dibinde komşu ocağında bi problem varsa tabiki kapımızı açmalıyız.

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sonradan oraya suriyeli baş belası takviyesi olur mu bilmem ama asıl yapılma amacı Türkiye üzerinden Avrupa'ya kaçan mültecileri oraya yerleştirmek. Doğrudan suriye ile alakası yok. Genetik olarak nankör ve kalleş toplulukların oraya yerleşmesi İzmir için felaket olurdu. Daha geçen hafta bir sürü olay yaşandı daha insanlıktan bahsediliyor. Fakat her ne kadar oraya yerleşecekler ağırlıklı olarak suriyeli olmasa da mülteciler her zaman bela potansiyeli taşır. Bugüne kadar mülteciler sadece Türkiye'de değil her yerde suç ve terör olaylarında başrol oynamıştır. Zira ülkesinde hiçbir baltaya sap olamamış bu şahıslar nereye gitse aynı şeyleri yaşayacağından kolay yoldan para kazanmayı tercih ederek suç işleyeceklerdir. Bu da İzmir için negatif bir durum. Yapıldıktan sonra İzmir'deki suç oranının yükseleceğinden zerre kadar şüphem yok. Bu ampul zihniyetlerin açtıkları belalar yetmiyor artık dışardan bela ithal ediyorlar. Tek içine sıçılmadık şehir İzmir kalmıştı. O da olacak. Yakındır.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beli oldu izmir de neden askerlere saldırıldı

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

Sonradan oraya suriyeli baş belası takviyesi olur mu bilmem ama asıl yapılma amacı Türkiye üzerinden Avrupa'ya kaçan mültecileri oraya yerleştirmek. Doğrudan suriye ile alakası yok. Genetik olarak nankör ve kalleş toplulukların oraya yerleşmesi İzmir için felaket olurdu. Daha geçen hafta bir sürü olay yaşandı daha insanlıktan bahsediliyor. Fakat her ne kadar oraya yerleşecekler ağırlıklı olarak suriyeli olmasa da mülteciler her zaman bela potansiyeli taşır. Bugüne kadar mülteciler sadece Türkiye'de değil her yerde suç ve terör olaylarında başrol oynamıştır. Zira ülkesinde hiçbir baltaya sap olamamış bu şahıslar nereye gitse aynı şeyleri yaşayacağından kolay yoldan para kazanmayı tercih ederek suç işleyeceklerdir. Bu da İzmir için negatif bir durum. Yapıldıktan sonra İzmir'deki suç oranının yükseleceğinden zerre kadar şüphem yok. Bu ampul zihniyetlerin açtıkları belalar yetmiyor artık dışardan bela ithal ediyorlar. Tek içine sıçılmadık şehir İzmir kalmıştı. O da olacak. Yakındır.

Sonunda anlayan çıktı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

aynen asıl soru neden İzmir?

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 2741 Toplam Mesaj: 18