folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AB Destekli Kamp: Mülteciler İzmir-Çiğli’De ‘İnsanca’ Yaşayacak

AB Destekli Kamp: Mülteciler İzmir-Çiğli’De ‘İnsanca’ Yaşayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bunlara yakında oy hakkıda verirler komple bir oy çıkar izmirden. adamlar çalışıyor işini biliyor yatrırım yapıyorlar kendilerine.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

bunlara yakında oy hakkıda verirler komple bir oy çıkar izmirden. adamlar çalışıyor işini biliyor yatrırım yapıyorlar kendilerine.

Başka bir kaynakta okudum,tc vatandaşı yapılacaklarmış ve oy kullanabileceklermiş.İşini biliyor ampuller

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

izmirde iş cok ekonomi tavan yapmış derecede..

is adamlari bangir bangir eleman ariyorlar..

gelsinler tabii yerlessinler ::)

sonrada pis türkler diyip gitsinler..

Bknz : izmirdeki gocmen konutlari ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

gelisinler izmirinde a...k...sunlar...bildiğim en içten küfürleri hediye ediyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Ne kadar uğursuz varsa o tarafa dolduracaklar desenize,bunların serbest dolaşım izni vs. olacak ama dikkat etmek lazım,sağa sola çökmeye kalkmasınlar.Memleket gerçek anlamda mülteci durumunu yaşamaya başlıyor.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    esrardede bunu yazdı
    Ne kadar uğursuz varsa o tarafa dolduracaklar desenize,bunların serbest dolaşım izni vs. olacak ama dikkat etmek lazım,sağa sola çökmeye kalkmasınlar.Memleket gerçek anlamda mülteci durumunu yaşamaya başlıyor.

çok sıkıntı yaşanır geldiklerinde hocam yok polis jandarma olacak bilmem ne deniliyor ama kimsenin umrunda olmaz oturduğum yerde kimse de oo iyi ki geliyorlar demez. 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

http://gizlibelge.wordpress.com/2012/07/26/suriyeli-muhalifler-turk-bayragini-indirdi/

Bunalara İNSAN diyen arkadaşlar buyurun okuyun.Bunu burda da yapmaya çalışacaklar akıllarında..ve daha neler neler..Boşuna karşı çıkmıyoruz biz

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 2742 Toplam Mesaj: 18