folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder ABBYY Finereader 8.0 Hakkında Bır Soru

ABBYY Finereader 8.0 Hakkında Bır Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

essan aha yukledım aha yanındakı patch dosyasını çalıştırdım aha verdıgı hata bu sende çalıştıysa ben nerede hata yapıyorum :S:S:S 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hocam önce programı indir masaüstüne rardan çıkar kurulumdan sonra hemen programı çalıştırma, patch dosyasını çalıştır ilk gelen pencerede patch tıkla gelen uyarıya evet diyip dosyanın kurulum yeri yani program filesin içinde ABBYY PDF Transformer 2.0 klasörünü bul onun içinde PDFTransformer dosyası var onu işaretleyeceksin aç dedikten sonra tekrar patch tıklayacaksın.. sende bu şekilde yaptın dimi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Dün programı ben önermiştim sana, hata programla ilgili değil sen sayfaları hafızaya almadan pdf yapmaya çalışıyorsun o yüzden(abby fine reader 8)

İlk önce pdf olarak aç diyeceksin, sonra read yapıcaksın (program kendi hafızasına almış olacak öyle deyim)- ki taranan sayfa adım adım sol tarafta görünür,100 sayfa taratacaksan biraz zaman alır beklemen gerek, en son olarak send selected pages to word(sadece seçilen sayfaları word yap) dersin ya da send all pages to word dersin (dökümanın tümünü worde çevir)

Çevirmek istediğin metin türkçe ise ilk önce türkçeyi aktifleştir, bir de pdf içinde resimler varsa yani sırf yazıdan oluşmuyorsa sayfa sayfa resimleri seçip sağ tıklayıp ayar çekmen lazım düzgün görüntülemen için...

Aslında karışık değil ama anlatırken biraz uzun sürdü:) Kendin kurcalarsan yapabilirsin zannediyorum... 

NOT: Bu program çevirmez falan denmiş, koca tezi bunla adam ettim, yüzde yüz çeviriyor diyebilirim programı kullanmayı biliyorsan:) Ha diğeri de aynı işi yapar derseniz o da ayrı mevzu. Ayrıca program+crack kendi upload'ım idi, o yüzden doğru adımları yaparsanız bir sorun yaşamamanız lazım.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------

Dün programı ben önermiştim sana, hata programla ilgili değil sen sayfaları hafızaya almadan pdf yapmaya çalışıyorsun o yüzden(abby fine reader 8)

İlk önce pdf olarak aç diyeceksin, sonra read yapıcaksın (program kendi hafızasına almış olacak öyle deyim)- ki taranan sayfa adım adım sol tarafta görünür,100 sayfa taratacaksan biraz zaman alır beklemen gerek, en son olarak send selected pages to word(sadece seçilen sayfaları word yap) dersin ya da send all pages to word dersin (dökümanın tümünü worde çevir)

Çevirmek istediğin metin türkçe ise ilk önce türkçeyi aktifleştir, bir de pdf içinde resimler varsa yani sırf yazıdan oluşmuyorsa sayfa sayfa resimleri seçip sağ tıklayıp ayar çekmen lazım düzgün görüntülemen için...

Aslında karışık değil ama anlatırken biraz uzun sürdü:) Kendin kurcalarsan yapabilirsin zannediyorum... 

NOT: Bu program çevirmez falan denmiş, koca tezi bunla adam ettim, yüzde yüz çeviriyor diyebilirim programı kullanmayı biliyorsan:) Ha diğeri de aynı işi yapar derseniz o da ayrı mevzu. Ayrıca program+crack kendi upload'ım idi, o yüzden doğru adımları yaparsanız bir sorun yaşamamanız lazım.

-----------------------------

ciddi ciddi çeviriyor o konuda sıkıntım kalmadı da tek sorun boq gıbı çeviriyo :) anlış yunluş bir sürü yeri var diğer önerilen program cidden harıka ama tek sorun şu daha önce basıp programı yükleyi p  silmiştim ben şimdi programı yükleyince bazı sistem dosyaları kalmış herhalde (ne olduğu hakkında bir fikrim yok o yüzden böyle diyorum ) neyse sonuç olarak programı hiç açmadan patch yapmam gerek ama programı yukledıgımde daha önceden açılmış gıbı oluyo tam anlatamıyorumda sorun bu işte birisi regedıtten dosyalarını sıl dedi  ama nasıl yapılacak bılmıyoum bir çözümü olan bvar mı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    arkadaşlar soru ntamamen halledilmiştir emeği geçen herkese teşekkürler çözdüm olayı sonunda dediğim gibi eskiden yuklememden dolayı sorun oluyordu yükleme dosya biriminin yerını değiştirp yukleyıp patch yaptım ve herşey bitti hay allah razı olsun şunu yapamazsam ıcımde kalır ölürdüm ya :D

Toplam Hit: 2751 Toplam Mesaj: 16