Abd Ay"A Çıktı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

abd aya falan çıkmadı...gerçekleri söylüyorum artık yeter......

abd sikimin ucuna çıktı...!:D 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:
    -----------------------------
    bayrağın dalgalanıyor gibi görünmesinin nedeni içine tel geçirilmesidir.yani bayrağın üstünde ve altında bayrağın öyle durmasını sağlayan teller var.

hıı tabi ilerde birileri çıkıp da abd uzaya çıkmadı derse kullanırız diye bayrağa tel sokmuşlar  biri diyo astronotlar elleriyle sallamış bayrağı yer çekimi az olduğu için sallanmış durmuş biri diyo tel sokmuşlar anlamadım ki 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    adamlar marsa gitti biz anca aya gttilermi diye dusunuruz. o da güzel.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    Thelordmax bunu yazdı:

la bunu tvde bizimkiler tartıştığında izlemiştim bi ara baya bi küfür saydım onlara.Abd şu anda uzaya hotel kurma aşamasına gelmişler silahlarını bile oraya yerleştirmişler. Biz yerimizde oturup hiç bi bok yapmadan adamların kılı tüyüyle dalga geçip tartışıyoruz uzayda deiller bunlar diyoruz Biz ne yaptık?

adamlar uzayda petrol arıyor siz hala uzaydalrmı diye tartışıorsuznu. aaaaaaaaaah ahhh ak

arkadaşım bana şey yapma şimdi adamlar uzayda petrol arıyo diyo ararken gördün mü gerçekten çıkmış olabilirler o ayrı konu burada amerikanın 69'da aya çıkıp çıkmadığını konuşuyoruz bu konu hakkında bi fikrin varsa söle ona saygı duyarım ama bana gelip böle cevap verme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    çıkıp veya çıkmaması neyi değiştiricek ki?

Long Live Turkey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    The_Barbar bunu yazdı:

bi de benim sorum var konu hakkında teknik bilgim olmadığı için saçma olabilir bilen biri varsa açıklasın

1-bu apollo dünyadan giderken rampa gibi bi yerden fırlatılıyo ya havalanması için, dönüşte bunu nası yapıyolar??

hehhe bu soruyu ilkokul 2inci siniftayken ögretmenime sormustum :D

edit: soruma cevab vermedi pis herif :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    The_Barbar bunu yazdı:

Profesor bunu yazdı:
    bayrağın dalgalanıyor gibi görünmesinin nedeni içine tel geçirilmesidir.yani bayrağın üstünde ve altında bayrağın öyle durmasını sağlayan teller var.

hıı tabi ilerde birileri çıkıp da abd uzaya çıkmadı derse kullanırız diye bayrağa tel sokmuşlar a.q biri diyo astronotlar elleriyle sallamış bayrağı yer çekimi az olduğu için sallanmış durmuş biri diyo tel sokmuşlar anlamadım ki

TÜBİTAK bilim teknik dergisinde okudum.kafadan atmıyorum aq.yazmış adamlar. 

neyse ne laannn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    sahmaran bunu yazdı:
    The_Barbar bunu yazdı:

bi de benim sorum var konu hakkında teknik bilgim olmadığı için saçma olabilir bilen biri varsa açıklasın

1-bu apollo dünyadan giderken rampa gibi bi yerden fırlatılıyo ya havalanması için, dönüşte bunu nası yapıyolar??

hehhe bu soruyu ilkokul 2inci siniftayken ögretmenime sormustum :D

edit: soruma cevab vermedi pis herif :S

:) kesin bunu sana ödev olarak veriyorum araştır gel demiştir =) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

O bayrağa tel geçirme olayı doğru, bayrağı dalgalanıyor şekilde göstermek için

ayrıca ayın üzeri pudra gibi bir örtüyle kaplı ve rüzgar olmadığı için armstrong'un ayak izleri hâlâ orada ve ondan sonra gidenler bu izleri doğruluyorlar..

Bir de dünyada milyonlarca kişi canlı izledi bu olayı hatta tarihe geçmiş, "bugüne kadar en çok kişinin canlı izlediği olay" olarak..

Bence abd aya ilk adım atan ülke

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    The_Barbar bunu yazdı:

arkadaşım bana şey yapma şimdi adamlar uzayda petrol arıyo diyo ararken gördün mü gerçekten çıkmış olabilirler o ayrı konu burada amerikanın 69'da aya çıkıp çıkmadığını konuşuyoruz bu konu hakkında bi fikrin varsa söle ona saygı duyarım ama bana gelip böle cevap verme

sana cevap verme hevesinde değilim 69'da abd çıkmış çıkmamış tartışması sana ne kazandırır? daha mantıklı konular açsan iyi olmaz mıydı? Orda gördün mü onları diyorsun sen 69 yıllarında gördün mü bunları? Amerikan uzay araştırmalarını izlemedin hiç discovery'de. Dizileri izlemekten fırsat bulamamışsın galiba neyse tartışma yaratma benden sonra. Düşüncem bu :)
Toplam Hit: 6881 Toplam Mesaj: 32