ABD Helikopter Irak'ta Sivillere Ateş Açıyor [Helikopter Kamerası]
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
yassun bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
masum insan derken ? adamlar silahli herifleri indiriyor ! sivil adam goremedim orda , hatta birinde RPG var . 2. co pilot uyariyor "there is no person " falan dedi. Amerika bagdata elini kolunu sallayirak girerken nerdeydi bu cihatcilar , akillari kiclarinami kactida simdi fark ettiler ? Saddami da astilar ...
bu arada adamlardaki tenkonolji son seviyede. herifler(iraklilar) daha helikopteri kesemezken ,pilot kac kmden indiriyor . tam bize lazim olan sistem ,daglarda terorist avlamak icin .
ekleme : ikinciyi gormemitim , ikincide sivillere ates acmislar ( bir tanede cocuk cesedi bulmuslar aralarinda ) . Ama genede kendileri hak ettiler. Saddami satmiyacaklardi , madem ulkelerine bu kadar bagliydilar ...
hocam peki o çocugun ne suçu var ? odamı hak etti
-----------------------------adamlar cocugun oldugunu fark etmiyorlar basta ! dikkat edersen sonradan farkina variyor , kara birlikleri bolgeye ulastiklarinad. Zevk icin oldurcek olsa , oradan uzaklasan carsafli kadin ve yanindaki cocugu da vururlardi .
herne olursa olsun siivilleri vurmak savaş suçudur o kadar bebek öldü çocuk öldü. o kadar adamlara işgence yaptılar. bunu hak etmiş olamazlar veya yarın öbrgün bizede aynısı olsa sende mi hak etmiş olacaksın. -
yassun bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
masum insan derken ? adamlar silahli herifleri indiriyor ! sivil adam goremedim orda , hatta birinde RPG var . 2. co pilot uyariyor "there is no person " falan dedi. Amerika bagdata elini kolunu sallayirak girerken nerdeydi bu cihatcilar , akillari kiclarinami kactida simdi fark ettiler ? Saddami da astilar ...
bu arada adamlardaki tenkonolji son seviyede. herifler(iraklilar) daha helikopteri kesemezken ,pilot kac kmden indiriyor . tam bize lazim olan sistem ,daglarda terorist avlamak icin .
ekleme : ikinciyi gormemitim , ikincide sivillere ates acmislar ( bir tanede cocuk cesedi bulmuslar aralarinda ) . Ama genede kendileri hak ettiler. Saddami satmiyacaklardi , madem ulkelerine bu kadar bagliydilar ...
hocam peki o çocugun ne suçu var ? odamı hak etti
-----------------------------adamlar cocugun oldugunu fark etmiyorlar basta ! dikkat edersen sonradan farkina variyor , kara birlikleri bolgeye ulastiklarinad. Zevk icin oldurcek olsa , oradan uzaklasan carsafli kadin ve yanindaki cocugu da vururlardi .
herne olursa olsun siivilleri vurmak savaş suçudur o kadar bebek öldü çocuk öldü. o kadar adamlara işgence yaptılar. bunu hak etmiş olamazlar veya yarın öbrgün bizede aynısı olsa sende mi hak etmiş olacaksın.
-----------------------------ben cocuklar olsun mu dedim ?
madem adam terorist guruba yardim edicek , cocugunu neden oraya goturuyor ?
Aynisini pkkcilar bize yaptiginda kizmiyormusun ? cocuklaru one koyup sana tas atiyorlar. kusura bakma ama , mersin olaylarinda bayragi yere vuran , ezen serefsiz veleti elime gecse ne yapardim bilmiyorum. sonucta akli kemale ermis o yaslarda ( iraktaki olen cocukla bir tutmuyorum )
ama amerikanin durumu farkli tabi ,isgalci olarak orda duruyor. bence orda amerikan askerinin sucunun oldugu kadar , o cocugu oraya goturen evebeynin de sucu var.
-
ilk olarak aynı şeyler pkk içinde geçerli olup sende o zmn suçlu bir insanın canice öldürülmesinden zevk alıyosun
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------ilk olarak aynı şeyler pkk içinde geçerli olup sende o zmn suçlu bir insanın canice öldürülmesinden zevk alıyosun
arkadasim politik gorusun eski sovyet usulumu ? Oldurmekten ne zevk alayim , dagda biraklimda kopekler benim insanimi mi oldursun , beim icin orda nobet tutanlarimi oldursun? nasil bir yorum olmus sendeki anlamadim ... yarin oburgun cok sevdigin birini pkk yuzunden kaybettiginde ,bakalim lenin,marx sarkilariyla teselli olabilecekmisin ? terorist teroristtir bu kadar basit ! o topraklardaki devleti, bayragi begenmiyorsa , tittirip gitsinler nerde mutlu oluyorlar, kim yardim ediyorsa onlarin yanlarina gitsinler ... -
oyun oynar gibi adam vuruyorlar serefsizler
bastaki piclerden dolayi olan csivillere oluyor..
gerci sivillerde pek masum deil, birlikte saddami indirdiler alin size ABD o zmn..:| Siz saddami indirirseniz ABD sizi indirir.
filistinde böyle ilk önce devleti satarlar sonra.........
-
maximuss bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
ilk olarak aynı şeyler pkk içinde geçerli olup sende o zmn suçlu bir insanın canice öldürülmesinden zevk alıyosun
arkadasim politik gorusun eski sovyet usulumu ? Oldurmekten ne zevk alayim , dagda biraklimda kopekler benim insanimi mi oldursun , beim icin orda nobet tutanlarimi oldursun? nasil bir yorum olmus sendeki anlamadim ... yarin oburgun cok sevdigin birini pkk yuzunden kaybettiginde ,bakalim lenin,marx sarkilariyla teselli olabilecekmisin ? terorist teroristtir bu kadar basit ! o topraklardaki devleti, bayragi begenmiyorsa , tittirip gitsinler nerde mutlu oluyorlar, kim yardim ediyorsa onlarin yanlarina gitsinler ...
hocam aynı tiksintiyi pkk içinde düşündüğümü söyledim ama seninki konudan farklı olmuş suçluılar hak ediyolar diyosun kimse böyle ölümü hak etmez -
yassun bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
arkadasim politik gorusun eski sovyet usulumu ? Oldurmekten ne zevk alayim , dagda biraklimda kopekler benim insanimi mi oldursun , beim icin orda nobet tutanlarimi oldursun? nasil bir yorum olmus sendeki anlamadim ... yarin oburgun cok sevdigin birini pkk yuzunden kaybettiginde ,bakalim lenin,marx sarkilariyla teselli olabilecekmisin ? terorist teroristtir bu kadar basit ! o topraklardaki devleti, bayragi begenmiyorsa , tittirip gitsinler nerde mutlu oluyorlar, kim yardim ediyorsa onlarin yanlarina gitsinler ...
hocam aynı tiksintiyi pkk içinde düşündüğümü söyledim ama seninki konudan farklı olmuş suçluılar hak ediyolar diyosun kimse böyle ölümü hak etmez
-----------------------------adi ustunde savas bu ! Saddam icin direnip , cesurca oleceklerine boyle fare gibi oluyorlar . he olumun beterini istiyorsan , cinin uygurlara yaptigi katliama bakabilirsin.