Abd Iraka Ne Getirdi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

adamın avatarıyla elleşmeyin.Adam belki adolf hitler'in zekasını seviyo onu temsilen koydu.Her nazi simgesi gördüğünüzde nasizt gibi durmayın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

La ne getircek amk.Adamlar iyilik yapmaktan korkuolar,iyi bişey mi getircekti?Irak'lılar da dangalak,Amerika özgürlük getirdim dedi,Saddam'ın heykeli çıkardılar yerinden.

Edit:genelleme yapmiim yanlış oluyor,bazı Irak'lılar :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

saol sky ayrıca hitlerin yaptığı daha farklı ve abd ninkisinden daha masumca

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batucynic
    batucynic's avatar
    Erkek

O sekli bende sewiormm ama o zamanki mantıkta olsak bu sözümle beni asarlardı.. Sadece sekil qüzel bn smdi sekli sewdiqim için NAZi mi oluyorum yaff :s

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur / Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur / Sadıkane belki ol alemde serdar olur / Yar olur, ağyar olur, serdar olur, didar olur !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SiyanojeN bunu yazdı:
    -----------------------------

attackatak bunu yazdı:

kerim bunu yazdı:

music acık konuscam sana kıl oldum hacı :|

yalnız diilsin haji =)

ayrıca bu fotoğrafları ve abd nin orada ne yaptıklarını bilmeyen mi var hoca?

türkiye burası doğru şey yapan her zaman dışlanır =)

vay mq bende neden hep kötü siyasetçiler yönetiyor bizi diyordum azhuahuhu :D:D:D bundanmış

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

ıraklıların bazıları mal direnişe katılmıyolar o konuda haklsın hocam

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Allah'ın laneti onların üzerine olsun.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asker getirdi

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabasan351
    karabasan351's avatar
    Erkek

herşey ortada din insan için çok önemlidir ancak ülkemizde dinin gereğini yerine getirmek irticacılıktır.kim inkar ederse etsin ırakta bir haçlı ordusu vardır bu dalga dalga ülkemize de sıçrayacaktır.laiklik tartışması yapmayacağım ancak ülkemizde laikliği iyice dinsizlik anlamına soktular neymiş biz laikiz üniversitede baş örtüsü yasak ,biz laikiz cuma saatleri tatil yok ,biz laikiz inançlı insan üst rütbeli asker olamıyo vs vs... uzatmak istemiyor 1000 lerce yıl önce metehan : eyy türk ! yukarıda mavi gök delinmedikçe aşağıda yağız yer yarılmadıkça senin töreni kim bozabilir !... demişti inşallah türk töresi türk kültürü bozulmaz bozguna uğratır

medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvan sizden daha medeni M.AKİF ERSOY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

özgürlük getirdimi bilmem ama şu bi gerçekki üç ün birini getirdi şimdi bütün ıraklılara çakıyor

ıraklılar ilkbaşta seviniyorlardı ama kazık g....te girince gözleri açılmaya başladı

bu bizlerede ders olsun amerika aynısını bizim üstümüzde denemek isterse onlara gerekli dersi iyi verelim aptal ıraklılar gibi kazığın altına yatmayalım

Toplam Hit: 6231 Toplam Mesaj: 35