Abd Iraka Ne Getirdi?
-
nazi simgesi kullanıpda ırkcılığa, faşizme karşıyım diyen adam önce kendiyle çelişir. hitlerin öldürdüğü yahudilerde ırakda ölen müslümanlar arasında hç bir fark yokdur !
-
abd ırak a acıdan başka bibok getirmedi ama götürceğini götürüyo bizde sıramızı bekliyoruz
gerçi araplar bizi satmıştı az bile onlara ama bu savaşta Türkmen kardeşlerimiz daha çok zarar görüyor Türkiye fazla ses çıkarmıyo Bosna olayına dönmez inş.
bu arada music kardeş sen her şekil duran simgeyi kendine avatar yapma bence ;)
-
abd önce ırağı ele geçirdiğ,sonra uçaklar dolusu demokrasi getirdi ve halka dağıttı :)
-
halk ayaklansa bi sikim olamaz sike sike çıkarlar ırak tan ama 3-5 dolara kendini satan ipneler var ırakta da... ülken amerikan işgali altındaa sen kameralara çıkıp pişkin pişkin sırıtyosun..."""İNSANLAR HAK ETTİKLERİ ŞEKİLDE YÖNETİLİRLER""""
-
bi şikim getirmedi şideet getirdi bi sürü masum insanı öldürdü üstüne üstün petrol götürüyo.
-
Avatarının ne anlama geldiğini biliyormusun 1
Kendindemisin 2
Avatarın bir zamanlar bütün ırkları kendi ırkından üstün gören ve bu uğurda sayısızca kişiyi katletmiş bir oluşumun sembolu yani kısacası faşiszimin sembolü açtığın konuda bunla tamamen tersi bişi anlam veremedim :l
-
Sözde cumhuriyet..
-
taktınız avatara on kere yorumlarımda söledim güzel bi avatar yoqtu bende bunu beğendim
-
Abd ırak a daha fazla göz yaşı getirdi.. Tecavüz, taciz, katliyam vs.. bunlar herzaman örtbas edilmeye çalışılan savaşın en kötü yüzlerinden biridir..
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------Avatarının ne anlama geldiğini biliyormusun 1
Kendindemisin 2
Avatarın bir zamanlar bütün ırkları kendi ırkından üstün gören ve bu uğurda sayısızca kişiyi katletmiş bir oluşumun sembolu yani kısacası faşiszimin sembolü açtığın konuda bunla tamamen tersi bişi anlam veremedim :l
-----------------------------Puhaha :D