Abd Iraka Ne Getirdi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

nazi simgesi kullanıpda ırkcılığa, faşizme karşıyım diyen adam önce kendiyle çelişir. hitlerin öldürdüğü yahudilerde ırakda ölen müslümanlar arasında hç bir fark yokdur !

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abd ırak a acıdan başka bibok getirmedi ama götürceğini götürüyo bizde sıramızı bekliyoruz

gerçi araplar bizi satmıştı az bile onlara ama bu savaşta Türkmen kardeşlerimiz daha çok zarar görüyor Türkiye fazla ses çıkarmıyo Bosna olayına dönmez inş.

bu arada music kardeş sen her şekil duran simgeyi kendine avatar yapma bence ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

abd önce ırağı ele geçirdiğ,sonra uçaklar dolusu demokrasi getirdi ve halka dağıttı :)

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anisiz59
    anisiz59's avatar
    Erkek

halk ayaklansa bi sikim olamaz sike sike çıkarlar ırak tan ama 3-5 dolara   kendini  satan ipneler var ırakta da...  ülken amerikan işgali altındaa sen kameralara  çıkıp pişkin pişkin sırıtyosun..."""İNSANLAR HAK ETTİKLERİ ŞEKİLDE YÖNETİLİRLER""""

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

bi şikim getirmedi şideet getirdi bi sürü masum insanı öldürdü üstüne üstün petrol götürüyo.

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avatarının ne anlama geldiğini biliyormusun 1

Kendindemisin 2

Avatarın bir zamanlar bütün ırkları kendi ırkından üstün gören ve bu uğurda sayısızca kişiyi katletmiş bir oluşumun sembolu yani kısacası faşiszimin sembolü açtığın konuda bunla tamamen tersi bişi anlam veremedim :l

Asla Asla Deme. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Sözde cumhuriyet..

selam gençlik!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

taktınız avatara on kere yorumlarımda söledim güzel bi avatar yoqtu bende bunu beğendim

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Abd ırak a daha fazla göz yaşı getirdi.. Tecavüz, taciz, katliyam vs..  bunlar herzaman örtbas edilmeye çalışılan savaşın en kötü yüzlerinden biridir..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Humerus bunu yazdı:
    -----------------------------

Avatarının ne anlama geldiğini biliyormusun 1

Kendindemisin 2

Avatarın bir zamanlar bütün ırkları kendi ırkından üstün gören ve bu uğurda sayısızca kişiyi katletmiş bir oluşumun sembolu yani kısacası faşiszimin sembolü açtığın konuda bunla tamamen tersi bişi anlam veremedim :l

-----------------------------

Puhaha :D  

Toplam Hit: 6233 Toplam Mesaj: 35