Abd Nin İlahlığını Kabul Etmemek Büyük Suç :|
-
iki gündür açıcam konuyu, bi türlü açamadım bugüne kısmetmiş..
1. dünya savaşı döneminde, ingilizlere g.t vermeye karşı çıkan, yapılanları gururuna yediremeyen subaylarımızı da ya tutuklamış, ya da idam etmişlerdi..
o zamanlar da bugünkü gibi emperyalistlere köpeklik etmeye karşı çıkmaz, içinde özgürlük inancı beslemek,Türk onuruna yakışır davranışlar sergilemek yasaktı..
o zamanlar açık açık bir "işgal" vardı.. en azından onurunu,asaletini henüz kaybetmemiş insanlar bu duruma karşı çıkıyor,gerektiği yerde de canını veriyordu.
peki şimdi ne değişti? gene işgal altındayız.. ama açıktan bir işgal değil bu seferki.. açıktan olmadığını anladılar, neyzen tevfik felsefesiyle harekete geçtiler..
"Türk milleti gariptir..." diye başlayan.. rahmet başbakanı nın emperyalist bush a secde etmesini kabullenemeyen emniyet görevlileri hakkında soruşturma açılmış..
adamlara şeriatçı dioduk, hepimizden gavur çıktılar :|
ben de içime sindiremiyorum,gururuma yediremiyorum,devletten aldıkları milletvekili maaşlarını pkk ya aktaranlar varken,gençleri uyuşturucu batağına sürükleyenler varken,misyonerlik yapıp insanların beyinlerini yıkayanlar varken,bankaları hortumlayıp şampanyasını yudumlayanlar varken, nasıl olur da onurlu bir polis e bunu yapabilirler :/
eğer onurluluk bir suçsa, beni de idam etsinler a.k..
Emniyet Müdürü A.Y., MSN'de grup halinde görüştüğü arkadaşlarına Erdoğan- Bush zirvesini içine sindiremediğini ifade etti. Emniyet Müdürü A.Y.'nin devre arkadaşı polislere MSN'de, "Ben Başbakan Erdoğan'ın Amerikan Başkanı'nın ayağına gidip izin istemesini içime sindiremiyorum" dediği öne sürüldü.
CASUS PROGRAMI YAKALADI
Müdürün, arkadaşlarıyla yaptığı tüm görüşmeler istihbarat birimlerinin casus programına yakalandı. Kodlanan kelimelerin kullanılması ile Emniyet Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalardan sonra bu görüşmelerin geçtiği kişiler belirlendi. Aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli üst düzey bir yetkilinin de bulunduğu 15 kişi hakkında hemen soruşturma açıldı. Emniyet Genel Müdürlük soruşturma için polis müfettişlerini görevlendirdi. Soruşturma kapsamında biri Kosova'da 14'ü Türkiye'de görevli 15 emniyet mensubunun MSN adresleri incelemeye alındı.
BAŞBAKAN’A HAKARET SUÇU
Başbakan'a hakaret suçundan açılan soruşturma kapsamında belirlenen 15 polisin görev yaptığı yerlere yazılı talimat verilerek bilgisayarlarına el konulması istendi. Bilgisayarlarının hard disk'leri kopyalandı ve kopyalar Ankara'ya gönderildi. İncelemelerin ardından 15 emniyet mensubu hakkında idari işlem yapılacak. Ayrıca, başlatılan soruşturmanın sonucuna göre dava açılabilecek.
-
yaw ztn tayyit e küfür etmem ki ben:D tayyit in neresini *ikiceksin:D Bence karısını *ikelim emine erdoğanı,hep ona sövüyorum. bnmde msn adresimi heyklesinler :)
-
Emniyette fettullah,tayyip vb kesimlere uzanırsa dilin hemen gereğini yaparlar :)özellikle ankaradaki emniyet mensuplarının başına gelen olaylar çok.fettullahçı kadrolaşmayla ilgili araştırma yapıp tehlikelerini rapor halinde sunan iki emniyet mensubunun akıbetini yarası olmayanlar dışında bilmeyen( birinin adı osman aktı sanırım diğerini hatırlamıyorum ) yok.onursuzların iktidar olduğu bi ülkede pek anormal bişey değil esasında.
-
kaynak nedir hocam ?
-
yaparlar dostum yaparlar bu insanlar zihinlerinde bi kere manda ve himayeyi kabul etmişler örümcek ağı gibi sarmışlar kadroları vatan millet diyenin çöküyorlar tepesine
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
yaw ztn tayyit e küfür etmem ki ben:D tayyit in neresini *ikiceksin:D Bence karısını *ikelim emine erdoğanı,hep ona sövüyorum. bnmde msn adresimi heyklesinler :)
---------------------TOPRAM OL SAKİN başını sokma olmayacak yere
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
kaynak nedir hocam ?
-----------------------------http://www.haberturk.com/haber.asp?id=48144&cat=200&dt=2007/12/18
-
Başkası olsa abd ye gitmezmiydi?Kimin silahıyla kimi vuruyoruz?Diğerlerinin zamanında daha çok kadrolaşma vardı hala diğerlerinin zihniyetindeki adamlarda var devlet dairelerinde hayır onlara bişi demiyorum diğerleri yapınca iyi bunlar yapınca suçmu?diyorum bu ülkeyi bu hale getirenle utansın Atatürkten sonra başa geçen her kesin kabahati var ülkenin bu halde olmasında yabancılar para alanlarında silah alanlarında emir alanında ki parayı onlardan aldıktan sonra mecburuz dediklerini yapmaya ekonomiyi düzeltmemiz lazım sonra olrduyu(abd en ieri teknolojiyi türk mühendislere yaptırırken biz hala daha eski teknelojileri abd den alalım olacak iş değil),sonra beyinleri herkesin vatanını milletini sevmesi lazım aslında en önemlisi bu insanlara vatan sevgisini öğretmek vatanını seven insan zaten gereğini yapacaktır.Allah bize vatanını seven bir lider nasib etsin,halkına güvenen birini hepimizi bir araya toplayacak birini el ele verirsek kimse biz durduramaz.
-
ekonominin çöküşünü başlatan kim? Adnan Menderes. 1 koyup 5 alacaz deip ekonomiyi s.ken kim? Özal
tam parasız ama gururlu yaşamaya alıştık derken, elimizde son kalan şeyi, gururu çöpe atan kim? tayyip
hatırlarsanız bi afişi vardı akp nin;
" Demokrasinin Yıldızları - Menderes - Özal - Tayyip " die..
onların devamını getirio işte..
abd nin kahraman askerlerine duacıyız.. Allah kabul etmese de bush kabul eder dimi :| önemli olan bushun kabul etmesi zaten :/
-
Abı soylesem benım bır arkadasımın msn adresınıde takıp edıp bana bıldırırlermı? Teklıf edecem erkek arkadası varmı bılmıyorumda!
Diye bırı cıkarsa yarılırım sımdı :) Saka bır yana bunlara alısın beyler bu hukumet ve bu cumhur baskanı basta oldugu surece bızı push abı ,feto dayı yonetır bu bpyle bır gercektır... Bunu sımdı degıl o oylar atılırken onurlara yedırıldı sımdı onlara oy verenlerın zorlarına gıtme hakkı yoktur!
-
Diğerlerinin dönemi gül gibiydi zaten İsmet bizi bolluk içinde yaşattı ekonomimiz her bişeyimiz harika oldu,hele hele ecevit mükemmel bi adamdı,zaten ne olduysa islamcılar(!)zamanında oldu hocam herkesin suçu var "38 yılından sonra yavaş yavaş bitiriyorlar bu ülkeyi zaten baştakiler her zaman kendi ceplerini doldurmak peşindeler.Adam gibi adamlazım bize varmı tanıyan?bu arada belki yeri değil ama ayrı konu açmıyım ismet paşanın memleket içki sofrasından mı yönetiliyor diye bir sözü varmı(Ataya karşı)?