folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Abd Nin İlahlığını Kabul Etmemek Büyük Suç :|

Abd Nin İlahlığını Kabul Etmemek Büyük Suç :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw ztn tayyit e küfür etmem ki ben:D tayyit in neresini *ikiceksin:D  Bence karısını *ikelim emine erdoğanı,hep ona sövüyorum. bnmde msn adresimi heyklesinler :)
    -----------------------------
    çok ayıp ya dozunu çok aşıyorsun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

@yunus_89

hoca akp yi savunmak için inönüyü kötülemeye neden ihtiyaç duyuyosunuz anlamış değilim.. inönüyü ben de sevmem, kendisinin daima Atatürk ü kıskandığı  ve Atatürk e bişey olması için fırsat kolladığı görüşündeyim..

daha öncekiler de cebini doldurdu, şimdikiler de dolduruo orada bi değişiklik yok, ama Türk tarihinde en son osmanlının korkak paşaları bu kadar alçaltmıştı onurumuzu, şimdi de bunlar.. işin acaip tarafı, o zamanlar işgal altındaydık, baskı altındaydılar. şimdi özgürüz (sözde) ama nedense gönülden bağlanmışlar bu heriflere..

ha şimdi dersen ki yok bunlar müslüman kul hakkı yemez diye, gel bursaya sana bi tabela ve bi mekan gösterecem, tabelada açık geniş alan var park gibi, projenin bitmiş halini gösterio, fakat nedense parkın olması gereken yerde öküz gibi bi bina var :| sevgili akpli belediye başkanımız son dakikada halkın hakkını iş adamının birine peşkeş çekti.. 

hadi diyelim ki adamın bi bildiği var devlete faydası oldu bu işin, ona da tamam dicem, ama amcam olacak namussuz akplileirn arasına karıştıktan sora belediyeden ordan burdan aldığı ihalelerle bilmemkaç yüz milyar servet yaptı, onun da aq bu milleitn hakkını ona peşkeş çekenlerin de aq :| 

Toplam Hit: 1912 Toplam Mesaj: 13