ABD Ve İRAN (Savas Tartışması)
-
Bunun teknoloji ile alakası yok savaşları teknoloji kazanmaz hocam bunu irakta gördük top tüfekle kazandığımız savaşları göz önünde bulundurursak.Siper,gerilla savaşlarını her zaman asker kazanır.
-
Antikky e katılıyorum teknolojiyle bu is yürümez en baş örneği Çanakkale Deniz Savaşları,Yürek lazım İran da türk sayılır bu isi kapatır...
-
tabii ki savaşı asker kazanır ama benim orada demek istediğim israil ordusunun boş olmadığıdır.
-
Arkadaşlar israil bugün dünyanın en karanlık devletidir. Amerika Birleşik Devletlerini bile yahudiler yönetiyor bunu nasıl yaptıklarına girmicem sadece amerika canı istediği için irana saldırmıyo israil istediği için saldırcak. Tabiki israil boş değildir çünkü hristiyanlar israil ordusunu kıyamet savaşında kafirlerle savaşacak ordu gördükelri için hertürlü teknolojik yatırımı el altından yapıyolar. Şu anda israil ordusunun kıyamet zamanında savaşacağına inandıkları kafirler ise müslümanlardır. Ve başlıca TÜRK ORDUSU'dur. Aslında buda bir düşüncedir ama bunu çok güvenli kaynaklarda okumuştum. Yani bugün ABD ne yapıyosa hepsi israil istiyo diye yapılmaktadır bu böyledir.
-
hocam nasıl yönetiyora girmeyecem demişsin ama para ile yönetiyorlar.olay para olayı,sonuç olarak bu savaş olmayacak.
-
hitler geleceği görmüş israili birnevi durdurmuş zamanında ama adamın yarı kalan işini birilerinin bitirmesi bu adamları silmesi gerek tabi savaş kazananların propagandasıdır hitler şuan "cani" olarak nitelendirilsede benim gözümde adam geleceği görmüş cesur ve vatanseverdir
-
a.b.d. bilir başına geleceği arkadaşlar.yemez irana saldırmak
-
Eğer SavaŞ Çıkarsa Ve Atom veya Hidrojen Bomnası Kullanılırsa Bir Dünya Savaşı daha çıkacağından eminim..
-
azeri arkadasım irandaki azerilerin azerbaycan a katılcanı solemişin bu tespiti yapabilmiş olman cok gzl cnku bunu kimse daha anlamıs deil bizim bzm musul-kerkuk turkmenlerini kendimize katmak istememiz gibi azerbaycan devleti de oradaki azerileri kendine katmak istiyo. bir dier konu ise iran ın israil a atom bombası atması arkadaslar bakın iranın henuz atom bombası yok iran ın suan yaptıgı uranyum zenginleştirmek yani atom bombası uretiminin 1. basamagında daha iran nerden baksanız bi 25-30 yıl atom bombası uretemez israile bakarsanız israil in zaten atom bombası mevcut hani olurda 30yıl sonra iran israil e atom atmaya kalkarsa her attıgı bomba kendisine 10bomba olarak geri doner ki bunu iran deil hic bi ulke bole bi salaklık yapmaz ayrıca İran ın 3000 yıldır işgal edilmemiş olması iranın işgal edilemeyecegini bi nevzede olsa gosterir cunku ben iranın askeri gucunu iyi bulmuyorum hatırlarsanız iran-ırak savaşı olmustu iran-ırak 11 yıl boyunca savaştılar ve savaştan galip cıkan olmadı yani abd nin 1ayda yendigi ırakı iran 11 yılda yenemedi e bu adamlar nası direnecek abd ye. ırak gibi olmaz tabi daha taşaklı bi ulke iran ama sonucta hersey ortada hatırlarsanız o Ankara kadar dediginiz israil 1960 yılında cıkan arap-israil savasında iran-ırak-suriye-suudi arabistan gibi butun arap ulkelerini tek basına yenmiştir israil in yabana atılcak bir askeri gucu yok onlarında cok saglam orduları var. Her neyse abd iran a saldıramaz cnku kara savasında işgal edebilecegi bir ulke deil. havadan nukleer tesislerini vurur sonra gider bu kadar basit
-
tht2005 hajı atom veya hidrojen bombalı bir saldırı gercekleşirse ülkelerin o savaşa girmeye dötüyemez...
Toplam Hit: 4913 Toplam Mesaj: 26