ABD Ve İRAN (Savas Tartışması)
-
kardeşim kimse kimseye atom bombası atamaz,birisi diğerine atarsa diğeri de ona atar ortalık cehenneme döner,kimsenin götü yemez bu silahlara devletler gözdağı için sahip oluyorlar,amerika şerefsizi de zaten bu silahı kimsenin elinde yokken kullandı hadi şimdi birine karşı kullansın bakalım sikerler amerikayı(rusya,çin,japonya,fransa,almanya gibi devletler)
yani kimse bu işe bulaşmaz zaten bir ülke nükleer silah kullandımı nükleer savaşlar ardı ardına mısır gibi patlar heryerde savaş çıkar.dünya cehenneme döner... -
Amerika'nın tek gücü teknolojisi...yapabileceği tek şey bombalamak....eğer İran'a ya da Türkiye'ye asker sokarsa hiçbir bok yapamaz...bu yüzden sıkar biraz....
-
atom bombası falan kolay nı ya dünyanın hicbir gücünün g*tü yemez bence. Cünkü kullanacak olna diger gücler mai olur zaten atomu at sana geri dönsün bu öyle sırdan çatapat silahı değil:)))
-
"atom bombası falan kolay nı ya dünyanın hicbir gücünün g*tü yemez bence. Cünkü kullanacak olna diger gücler mai olur zaten atomu at sana geri dönsün bu öyle sırdan çatapat silahı değil:))) "
demesi kolay ama atom bombası falan dinlemiyo bu olay...amerika bu konuda dersini aldı...örneğin ırak'ı bombaladı bombaladı da ne oldu?ya da vietnam savaşı'nı düşünün.o savaşta 2.dünya savaşında atılan bombaların 4 katı kadar bomba kullanıldı ama adamlar bana mısın demedi ve amerika vietnam savaşı'nda çok kayıp verdi... -
Bugün Türkiye'dede irandada her bi yerdede atom bombası var.Heleki iran gibi amerikaya koyu kafa tutan bi ülkede yok demek hata olur.
ben ankara kadar bi yer derken yerin küçüklüğünden söz ettim hollandada sik kadar bi yer ama adamların ekonomisi bize basar ben ondan söz etmedim yanlış anlaşıldı.
Toplam Hit: 4908 Toplam Mesaj: 26