Abdullah ÇATLI‘Nın Doğum Gününü Kutluyoruz.
-
ne diyim bu kafayla devam edin o zaman.
-
Sahibine sadık bir kopekti. Allah rahmet eglesin.
-
HoLyCat bunu yazdıSahibine sadık bir kopekti. Allah rahmet eglesin.
Allah hainlere köpeklik ettirmesin amin hocam
-
Adam kirli işlere bulaşmış bir kişidir. Ha çıkış noktası ülkü, dava, ideal olabilir ama kopukluklar, sapmalar yaşanmış, uyuşturucu silah v.b ne varsa bunlarda. Bence doğum günü kutlanacak son ölü.
Bir ülkücü olarak bunları söylüyorum.
-
21. yy da hala böyle dönemin derin devletin tetikçiliğini yapmış bir çok faili meçhul cinayetin faili ya da azmettiricisi olmuş adamları kendilerine rol model alan insanları görmek üzücü
bu kafayla devam edildiği sürece bu melekette demokrasinin adaletin yerleşmesi güç çünkü böyle adamlara özenen insanlar var
bu adamın resmi olarak belgelenmiş uyuyşturucu ticareti mafyalığı mevcut üstelik öldüğünde vücudunda kokain bulunmuş bir adam
TBMM susurluk ararştırma raporunda bunlar yer almaktadır resmi olarak.
bu memlekete resmi olarak katkısı nedir bu adamın görevi nedir kimdir yani neyi kutluyoruz dün abdullah çatlıydı bugün sedat peker bitmez bu adamlar çünkü bunları kahraman olarark gören insanlar çok ne yazık ki
bu adamlar devletten daha mı üstün de kendilerine yol verilince kendi adaletlerinin kendleri sağlıyorlar
vatan millet işin maskesi bu tip adamlar her daim kullanılmış ve illegal ticaretle zorbalıkla ceplerini doldurmuş adamlardır zamanı geldiğindede üstü çizilmişlerdir
-
DaveReed bunu yazdıtagext bunu yazdıDaveReed bunu yazdıtagext bunu yazdızalimadam bunu yazdı
abdullah çatlı kim mk ?
bi dönem devletin pis işlerini yapan daha sonra ihtiyaç kalmayınca o pis işleri kendi çıkarı için kullanan 3-5 adamdan bir tanesi.
yani sen şimdi diyorsunki şuanki diktatör devletin gücünü kullanarak pis işler yapmıyor kendi çıkarları için kullanmıyor
biraz insaf bu adam hiç yoktan hainleri temizlemeye çalışmış
100 milyar euro hırsızlık yapmamış
yakında adını söyleyemeyeceğin toprağında dış kapının mandalı olduğun bir ülkende olabilirikisini karşılaştırırsak şöyle. önce bu adama silah verip hain şudur demişler. daha sonra da bu arkadaş onları temizlemiş. yani kendi insiyatifiyle dur şunları temizleyeyim dememiş. temizlenecek adamlar (asala) bitince boş durmamış. ondan sonra da önüne çıkarına karşı duran herkesi temizlemiş. haraçtır şudur budur ne varsa her türlü pislik. bir anlık gaza gelip yüceltmeye çalıştığın adama bak. memlekette bula bula bunu mu kahraman seçtin kendine? O kadar mı boş adamsınız? Bazen siz mi çok gençsiniz ben mi çok yaşlandım anlam veremiyorum. Çocuksunuz vesselam.
şahit olmadığın şeyleri bilmek zor
kimseyi kendimize kahraman seçtiğim yok
kahramanımız atatürk
hainlerin kökünü kurutmak isteyenleride bırakın övelim
heleki şu zamanda
bu adam en azından hacı hoca değil irticacı değil örümcek kafalılardan değil
ha sen öteki taraftan hırsızlara vatan hainlerine kaşık tutanlardansan eyv
biz çocuğuzBencede :)
30 yaşımda birisi olarak, bu adamın ölmesini sonrasında dökülen boklarını iyi hatırlayan birisiyim.
Silah,uyusturucu kaçakçılığı ile bu ülkeye ne faydası olmuştur..
Pardonda bu adam devlet için ne bok yedi ?
( mesut yılmaz - tansu çiler ) in köpekliğinden başka ne yaptı ?Şimdi bu itoğlu iti sevip saygı gösterenlere sorarım; bu adamın ülkeye getirdiği uyuşturucular ile hangi ülkenin gençleri zehirlendi?
+ Bu itin silah kaçakçılıpğından kazandığı paranın bu ülkeye ne faydası oldu?
+ Bu adam tetikçilikten başka ne bok yedide, önemli birisi olarak bakıyorsunuz.
Gidin kumda kale yapın, bu ülke artık mafyacılık oynamıyor.
-
wikiden çatlıyı mı açıklıyosun hocam :D
sikmişim bahçelievlerdeki ibneleri.
çatlıyı rol model edindiğim filan yok. yaptığı birçok şeyide desteklemiyorum. ama burda boş konuşan sağcısındanda solcusundanda daha yararlı olduğu kesin bu ülkeye.
önce bir aynaya bakmalıyız. burda birbirinizi kırmaktan başka birşey yaptığınız yok cidden gereksiz tartışmalar.
tartışmak için sölemedim bunları ama siz bile burdan birbirinize bu kadar kin güderek konuşurken o adamın o durumlarda yaptıklarını eleştiricek kapasitede değilsiniz.
-
Jilet_Boris bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ne zaman öldü?
ben o zamanlardan hiç birşey hatırlamıyorum
adı çok duydum ama kimdir nedir
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bah%C3%A7elievler_Katliam%C4%B1
Ufak bir fikir oluşur kafanda.
Aslında bahçelievler olayında Muhsin Yazıcıoğluda vardı diye hatırlıyorum.
-
ReyiZ bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
O saldiriyi siz mi yaptiniz ?
sizinkilere de saldirmislar sonra. Oyle duydum biraz once.
"sizinkilere de saldırmışlar sonra " o saldıranlarda siz mi oluyorsunuz ?
Nasıl bağlantı kurdun hocam ?
Önce Ülkücülerin Hdp'lilerin standina saldirdigini sonra da Hdp'lilerin Ülkücülere saldirdigini duydum.
O saldiriyi konuyu açan arkadaş yapmış gibi anlatmıştı da o yüzden öyle konuştum. -
başkası silah kullanınca ağlayanların bugün silah kullanarak saldırarak kutlama yapması o kişilerin ne kadar gundi olduğunu ve hayvan olarak önder aldıkları kurt mudur nedir onun akıl seviyesinde olduklarını gösteriyor diyecek başka bir şey yok. Bunlar babadan oğula nesil yobaz geldi yobaz gidecekler