folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Abdullah Gül Ne İş Yapar

Abdullah Gül Ne İş Yapar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Şimdi. bir offf çekeyim öyle yazıyım.Niye böyle başlık açtığımı anlarsınız umarım

Bugün sabah haber sitesinde habire yok güler zere(terörist) nolacak abdullah gül kanaat ine bağlayacak yok erteleyecek felanda filan habire gündeme taşıyıp sanki balon şişirmesi gibi en sonunda patlattılar. Bir zamanlar tahribatta akp li müritler ahmet necdet sezere laf etmiş ahmet necdet sezer teröristleri affediyor diye..hatta chp yanlısı filan demiş. peki ya akp nin şu anki tavrıyla abdullah gül tavrı aynı değil mi ? akp nin cumhurbaşkanı sanki. neyse.

http://www.tahribat.com/Forum-Ahmet-Necd et-Sezer-Ne-Is-Yapsin-61144/2/

konuda yazılanlar çizilenler ortaya koymuş durumu...

Bugüne geliyoruz.

Güler Zere, 1995 yılında Tunceli’de emniyet güçleriyle girdiği çatışmada yakalandı. Dönemin Malatya Devlet Güvenlik Mahkemesi tarafından “Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs” ve “DHKP-C terör örgütüne üyelik” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Zere, 14 yıldır Elbistan Cezaevi’nde…

DHKP-C terör örgütünün dağ kadrosunda çatışırken yakalanan bir terörist Güler Zere. Görevi milletinin can güvenliğini sağlamak olan emniyet ve askeri güçlerle çatışan bu vatanhani, şu anda ağız kanseri. Cezasını Çukurova Üniversitesi mahkum koğuşunda tamamlamak için bekliyor. Bir çok avukat ve sivil toplum örgütü ise genç teröristin serbest bırakılmasını ve cezasının ertelenmesini istiyor. Neden? İnsan Hakları, Kanser olan bir insana bu yapılamazmış!

Bu teröristin öldürdükleri insan değil miydi?

Güler Zere’nin katlettiği insanların yaşam hakkını kim savunuyor?

Oyuna gelmeyelim, Güler Zere Teröristtir ve cezasını ne olursa olsun çekmelidir.

İnsan Haklarından Yalnızca İnsanlar Yararlanır.

işte durum budur. zamanında ahmet necdet sezer terörist affediyor diyerek siyasi propaganda yapıp milletin beynini yıkayanlar bugün dahada sınırı aşıp teröristleri affediyor hani bu açılım dedikleri zırvalıkta 34 eşkiyayı affedenler varya.   x x x hani bu feytullahın samanyolu tv si varya habire akp siyasi kanadı olmuş milletin beynini dinle ilizyon gösterisi yapıp kafalarını yıkayan bu dinci kanal.. şimdi ben soruyorum.. nerden nereye.. aşağıda video paylaşacağım izlerseniz bana hak vereceksiniz.

Dailymotion - TERÖRİSTLERİ AFFEDEN CUMHURBAŞKANI - Yaşam Kanalı

sizin gibi dinci provakasyon televizyonuna yazıklar olsun..

http://www.netgazete.com/News/646051/gul _guler_zereyi_affetti.aspx

Bende söylüyorum..söyleyeceğim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ahmet necdet sezer gibi gizliden yapmıyor, bu da farklı bir yöntemi

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

silinebilitesi yüksek bi konu gibi geldi :|

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

- Abdullah Gül Ne Iş Yapar

- O.ç

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ahmet necdet sezer kömür dağıtmıyodu belki onla ilgilidir :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------

- O.ç

hacı içeri almasınlar dikkat ette

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

şu anda yönetimde sleyman ın dediği gibi olmayan kaç kişi kaldıki ? abdullah gül gözünüze batıyo ?

ikinci olay yöneticiler halkın içinden cıkıyo ... halk cokmu namuslu ? etraf namussuz kaynıyo ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

- O.ç

sevmesende saygılı ol bence de...

Genelkurmay yetkilileri de Abdullah Gül'ü sevmiyor ama saygı göstermek zorundalar..

sende saygı göstermelisin bence..

Not : Bana akp'ci yada abdullah gül'ü savundugumu söyleme..Bende sevmiyorum ama küfretmiyorum da..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

asmak gerekirken yok insan haklarıymış neymiş.. peeh!

insana olana insan hakkı geçerlidir.O ne olduğu belli olmayan or*spu ya verilen o ceza az bile hala yaşıyor olduğuna şükretsin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

sLeymN bunu yazdı:

- O.ç

sevmesende saygılı ol bence de...

Genelkurmay yetkilileri de Abdullah Gül'ü sevmiyor ama saygı göstermek zorundalar..

sende saygı göstermelisin bence..

Not : Bana akp'ci yada abdullah gül'ü savundugumu söyleme..Bende sevmiyorum ama küfretmiyorum da..

hacım saygı da bir yere kadar sevgide.. bundan bir kaç ay öncesine kadar bende senin gibi düşünüyor ve susuyordum şimdi ise böyle :)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

onca masum vatandasın sucu gunahı neydı katledıldıler ? onla guvenlık gucu personelının sucu gunahı neydı de katledıldıler? 

ya  ne bıcım brı memlekette yasıyoruz yaa......

adamlara resmen mukafat verıyoruz yaaa 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 6758 Toplam Mesaj: 35