folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Abdullah Öcalan Mı? Yoksa Artin AGOPYAN Mı?

Abdullah Öcalan Mı? Yoksa Artin AGOPYAN Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ahmet olsa n'olacak Artin olsa ya da Apo olsa...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

pkk nın kurulmasına destek veren planyanan örgütleyen ülkenin ermenistan ve yandaşları olduğu aşikar da bu terörist kancığın ermeni olduğu sallama

bunu biliyorum çünkü geçmişte bu hıyarağasının köylüsü olan tanıdıklarım oldu aynı sülaleden olan bile vardı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Eltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Ahmet olsa n'olacak Artin olsa ya da Apo olsa...

Sence farketmiyor mu ermeni olması ile kürt olması farksız şeyler mi ?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Güzel kardeşim bu kişi türk de olabilir... Kürtler Ermeniler "kötüdür"  Türkler "iyidir" gibi birşey yok...

Bu ülkede acil durum planlarını yunanistana satmaya çalışırken yakalanan subaylar da var...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Güzel kardeşim bu kişi türk de olabilir... Kürtler Ermeniler "kötüdür"  Türkler "iyidir" gibi birşey yok...

Bu ülkede acil durum planlarını yunanistana satmaya çalışırken yakalanan subaylar da var...

Hocam ben o hikayelere inanırsam kendimi lafonten masallarına inanan şizofren gibi hissederim.. Kimse kusura bakmasın benim askerim hain değil.

Ayrıca tabiki bu vatanın evlatlarıyla diğerlerini bir tutacak değilim. Kürtte benim insanım ama ermeni değil.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

Hocam ben o hikayelere inanırsam kendimi lafonten masallarına inanan şizofren gibi hissederim.. Kimse kusura bakmasın benim askerim hain değil.

Ayrıca tabiki bu vatanın evlatlarıyla diğerlerini bir tutacak değilim. Kürtte benim insanım ama ermeni değil.

Kardeş ölümüne arkandayım

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

ben çok ermeni tanıyorum bu sözlerinizi duysalar kahırlarından uyku uyumazlar..o yüzden genelleme yapmayın..

hem şuda var: bu dallama beni Türkiye yetiştirdi doğu da ben batıda mesut yılmaz maşaydı orta anadoluda toplanıp genişlemesine ülkeyi tartışıyorduk demedimi?

neden herkes sustu hala susuyor hiç kimse sen ne diyorsun demedi konuşmayı anında yok ettiler gazatelerin basımı geciktirildi..imralı ya çıktığı zaman sıkı takipçileri bilirler aynen bunları söyledi..

ben Türkiye'de kim olursa olsun dili dini önemli değil bütün varlığıyla ben Türk'üm diyorsa ben bunu kalbiyle söylediğine inanıyorsam Türk'ü Türklüğü yüceltmek adına güzel adımlar atıyorsa onada bir Türk olarak kardeşim derim..

isminide düşüncelerinide besleyenlerinide yetiştirenlerinide artık her kim ne yaptıysa toplanıp gitsinler güzel ülkemizden..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

terörün dini,dili ve ırkı yoktur arkadaşlar. hepsini lanetliyoruz. adamın bi sürü sahte pasaportu var ayrıntılara takılmayalım.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:

terörün dini,dili ve ırkı yoktur arkadaşlar. hepsini lanetliyoruz. adamın bi sürü sahte pasaportu var ayrıntılara takılmayalım.

Kardeş senin de ölümüne arkandayım. Zaten Türk İnkılabında teröre yer yoktur. Ulu önderimiz, YURTTA SULH, CİHANDA SULH diyerek dış politikamızın niteliklerini belirtmiştir. Hatta Türk tarihinde asla Teröre yer yoktu. Gerekse Çin'lerle bile savaşıp yok olmayı göze almış bir milletiz.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Kürt 'ün birine sen Kürt müsün diye sorulduğunda ve sinirlenmediğinde Kürt-Türk sorunu kalmayacaktır. apoyu da konuşmaya değmez.kimin ne olduğu bellidir.Ermeni de olsa pkk nın elebaşıdır,kürtte olsa.zatem zannımca dağa çıkanların çoğu da ermeni soyludur.şehirdeki pkk yanlıları boşuna çırpınıyor

Toplam Hit: 5471 Toplam Mesaj: 33