Abdullah Öcalan Mı? Yoksa Artin AGOPYAN Mı?
-
Ahmet olsa n'olacak Artin olsa ya da Apo olsa...
-
pkk nın kurulmasına destek veren planyanan örgütleyen ülkenin ermenistan ve yandaşları olduğu aşikar da bu terörist kancığın ermeni olduğu sallama
bunu biliyorum çünkü geçmişte bu hıyarağasının köylüsü olan tanıdıklarım oldu aynı sülaleden olan bile vardı
-
Eltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Ahmet olsa n'olacak Artin olsa ya da Apo olsa...
-----------------------------Sence farketmiyor mu ermeni olması ile kürt olması farksız şeyler mi ?
-
Güzel kardeşim bu kişi türk de olabilir... Kürtler Ermeniler "kötüdür" Türkler "iyidir" gibi birşey yok...
Bu ülkede acil durum planlarını yunanistana satmaya çalışırken yakalanan subaylar da var...
-
ltcelik bunu yazdı:
Güzel kardeşim bu kişi türk de olabilir... Kürtler Ermeniler "kötüdür" Türkler "iyidir" gibi birşey yok...
Bu ülkede acil durum planlarını yunanistana satmaya çalışırken yakalanan subaylar da var...
-----------------------------Hocam ben o hikayelere inanırsam kendimi lafonten masallarına inanan şizofren gibi hissederim.. Kimse kusura bakmasın benim askerim hain değil.
Ayrıca tabiki bu vatanın evlatlarıyla diğerlerini bir tutacak değilim. Kürtte benim insanım ama ermeni değil.
-
AsilKan bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben o hikayelere inanırsam kendimi lafonten masallarına inanan şizofren gibi hissederim.. Kimse kusura bakmasın benim askerim hain değil.
Ayrıca tabiki bu vatanın evlatlarıyla diğerlerini bir tutacak değilim. Kürtte benim insanım ama ermeni değil.
-----------------------------Kardeş ölümüne arkandayım
-
ben çok ermeni tanıyorum bu sözlerinizi duysalar kahırlarından uyku uyumazlar..o yüzden genelleme yapmayın..
hem şuda var: bu dallama beni Türkiye yetiştirdi doğu da ben batıda mesut yılmaz maşaydı orta anadoluda toplanıp genişlemesine ülkeyi tartışıyorduk demedimi?
neden herkes sustu hala susuyor hiç kimse sen ne diyorsun demedi konuşmayı anında yok ettiler gazatelerin basımı geciktirildi..imralı ya çıktığı zaman sıkı takipçileri bilirler aynen bunları söyledi..
ben Türkiye'de kim olursa olsun dili dini önemli değil bütün varlığıyla ben Türk'üm diyorsa ben bunu kalbiyle söylediğine inanıyorsam Türk'ü Türklüğü yüceltmek adına güzel adımlar atıyorsa onada bir Türk olarak kardeşim derim..
isminide düşüncelerinide besleyenlerinide yetiştirenlerinide artık her kim ne yaptıysa toplanıp gitsinler güzel ülkemizden..
-
terörün dini,dili ve ırkı yoktur arkadaşlar. hepsini lanetliyoruz. adamın bi sürü sahte pasaportu var ayrıntılara takılmayalım.
-
eexper bunu yazdı:
terörün dini,dili ve ırkı yoktur arkadaşlar. hepsini lanetliyoruz. adamın bi sürü sahte pasaportu var ayrıntılara takılmayalım.
-----------------------------Kardeş senin de ölümüne arkandayım. Zaten Türk İnkılabında teröre yer yoktur. Ulu önderimiz, YURTTA SULH, CİHANDA SULH diyerek dış politikamızın niteliklerini belirtmiştir. Hatta Türk tarihinde asla Teröre yer yoktu. Gerekse Çin'lerle bile savaşıp yok olmayı göze almış bir milletiz.
-
Kürt 'ün birine sen Kürt müsün diye sorulduğunda ve sinirlenmediğinde Kürt-Türk sorunu kalmayacaktır. apoyu da konuşmaya değmez.kimin ne olduğu bellidir.Ermeni de olsa pkk nın elebaşıdır,kürtte olsa.zatem zannımca dağa çıkanların çoğu da ermeni soyludur.şehirdeki pkk yanlıları boşuna çırpınıyor