folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Abdullah Öcalan Mı? Yoksa Artin AGOPYAN Mı?

Abdullah Öcalan Mı? Yoksa Artin AGOPYAN Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Ne pislik olursa olsun, ne yapalım ki. Bunu yetiştirenler belli görevlendirenler belli besleyenler belli zamanı gelince bize teslim edip sonra ada köşküne intikal ettirenler belli... Bizde öyle vatansever askerler var ki kendilerine teslim edilen pakedi "Operasyonla yakaladık" diye yutturup hava basarlar. Bunu yapacağına, aldığın dakka bassana mermiyi beynine. Mermiye mi acıyorsun yoksa içerde yatacağın 5 10 yıla mı? Hani vatana canın fedaydı? Adı sanı hiç önemli değil, bu mahluk bize içimizdekilerin kimler olduğunu gösteren bir turnusol kağıdı olmuştur. Ben bunu bilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

ltcelik bunu yazdı:

Güzel kardeşim bu kişi türk de olabilir... Kürtler Ermeniler "kötüdür"  Türkler "iyidir" gibi birşey yok...

Bu ülkede acil durum planlarını yunanistana satmaya çalışırken yakalanan subaylar da var...

Hocam ben o hikayelere inanırsam kendimi lafonten masallarına inanan şizofren gibi hissederim.. Kimse kusura bakmasın benim askerim hain değil.

Ayrıca tabiki bu vatanın evlatlarıyla diğerlerini bir tutacak değilim. Kürtte benim insanım ama ermeni değil.

Masal falan değil basına da yansıdı 1997-98 yıllarıydı

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 5483 Toplam Mesaj: 33