Abdullahazad An İtibarı İle Nezarethanede...
-
Başlıktada belirttiğim üzere abdullahazad muridimiz an itibariyle nezarethanede... olaya gelince bunlar adanada bir evde yaklaşık 7-8 kişi kalıyorlar. evde abdullahazad ve bir arkadaşı daha var geri kalan herkes dışarıda... apo kulaklığı takmış odanın kapısını kapamış son ses müzik dinliyo... diğer arkadaşının ne yaptığı bilinmiyor... nese dışarıdakilerden bir tanesi eve geliyor odasına gidiyor bakıyo laptop yok apoya ve diğer arkadaşına soruyo görmedik diyo polisi arıyorlar polis geliyo parmak izi inceleme vs. hepsini alıp karakola götürüyorlar... bu durumda abdullahazad suclu bulunur mu? ne gibi bir yol izlenmeli? neler yapılabilir?
-
Bu konuda avukat yada hukuk okumuş üyelerin haricinde kimse net birşey diyemez çünkü hükümlere yorum getirmek gerekir.
Biraz hukuk okudum oradan biliyorum. Avukatla görüşmekte fayda var.
Geçmiş olsun. -
aponun suçlanması zor ama ben polis arkadaşa ulaşmaya çalışcam sormakta yarar war
-
saolasın hocam karatahta online durumdaydı da bakmıyo sanırım :S
-
saçmalık, evde bulunanlar götürmüş olsa evde ne işleri var di mi insan bi düşünür
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
saçmalık, evde bulunanlar götürmüş olsa evde ne işleri var di mi insan bi düşünür
hocam haklısında adamlar da olaya acaba dikkat etmemek için evde durmuş gibi de düşünebilir... apo ifadesinde odamdaydım kulaklık takılı müzik dinliyodum evde gireni cıkanı duymam mumkun değil demiş ama polis yemezler gibisinden bişiler demiş :S -
crafty bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
hocam haklısında adamlar da olaya acaba dikkat etmemek için evde durmuş gibi de düşünebilir... apo ifadesinde odamdaydım kulaklık takılı müzik dinliyodum evde gireni cıkanı duymam mumkun değil demiş ama polis yemezler gibisinden bişiler demiş :S
-----------------------------ben onu dien polisin a.q ayrıca ew arkadaşına şüphelendiğin biri warmı die mutlaka soruolar o dememiş mi mal ben ewden şüphelenmiorum die
-
ev arkadaşlarından birisi belki apodan şüpheleniyorum dedi yada polis ne olur olmaz diye bunları alıp nezarete attı bildikleri birşey var mı diye?[ one biçim ev arkadaşıymış insan ne alaka bu adamları niye götürüyorsunuz falan der]
-
deniz (calınan laptopun sahibi) evde bulunan apodan ve aykuttan direk şikayetçi olmuş hatta denizden beş dakika kadar önce okuldan eve dönen hakkından da şikayetçi olmuş direk... başka isim vs. sölememiş...
-
crafty bunu yazdı:
deniz (calınan laptopun sahibi) evde bulunan apodan ve aykuttan direk şikayetçi olmuş hatta denizden beş dakika kadar önce okuldan eve dönen hakkından da şikayetçi olmuş direk... başka isim vs. sölememiş...
-----------------------------bu şaka olsun oha aynı kapta yemek yiyosunuz lan siz nası bi zihniyettir bu şu olay aklandıktan sonra merak ediorum yüzü kalıcakmı yazık boşa dememiş eskiler adama sormuşlar düşmanın warmı die dostlarım yeter demiş böle olursa çok normal polisin werdiği tepki
-
Ben IronEagLe Durum Çok Önemli Oldugundan
Arkadaşımı Üye Etmiştim Zamanında Ondan Şifreyi Alıp Girmek Zorunda
Kaldım Adminlerin Affına Sığınıyorum.
Abdullah'ı Aradım Konuştum
Koğuşun Önünde İfade Vericek Birazdan
Benle Öbür Arkadaşa Kalıcak Sanırım Suç Dedi.
Burdan Yarın Öğlene Doğru Çıkarsam Direk
Muğlaya 1 Hafta Tatile Gidicem Dedi.
KaraTahta'ya Ulaşın Yardımcı Olsun Dedi.
Birde 1 Karton Cugara İstedi :D