folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Abdullahazad An İtibarı İle Nezarethanede...

Abdullahazad An İtibarı İle Nezarethanede...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

nezarethane de mi? yoksa karakolda ifade mi veriyor? nezarethaneye suclu olan yada suc isledigi dusunulen kisiler konulur.  hepsinin parmak izleri alinir, olay yerindeki parmak izleri alinir karsilastirma yapilir. elemanlar ifade verdikten sonra salinirlar, heyecan yapmana gerek yok.

duzenleme;
    ben mesaj yazarken baskasida yazmis. eleman telefon edip konustugunu soyluyor. nezarethaneye kisiler konulurken cep telefonlarini ellerinden alirlar.  rahat olabilirsin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Aynisini yasadim. Universite yillarinda 266 MMX kasam calinmisti. Sene 99 herhalde. muthis pahali birseydi. Polis geldi ev arkadasimi sucladi. Sinirlendim. Ama bir yil sonra 5 ev arkadasimdan birisinin caldigini ogrenmis oldum. Evin disindan birisi almasi imkansiz. Iyi dusunup hareket etmek lazim. Kisiliklerine gore yargilamak lazim. Bu ise kim meyilli kimin yapabilme ihtimali yuksek gibi. Yoksa buna kesin yapmaz gibi yaklasimlar yaniltir. Abdullah'a gecmis olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

crafty bunu yazdı:

deniz (calınan laptopun sahibi) evde bulunan apodan ve aykuttan direk şikayetçi olmuş hatta denizden beş dakika kadar önce okuldan eve dönen hakkından da şikayetçi olmuş direk... başka isim vs. sölememiş...

bu şaka olsun oha aynı kapta yemek yiyosunuz lan siz nası bi zihniyettir bu şu olay aklandıktan sonra merak ediorum yüzü kalıcakmı yazık boşa dememiş eskiler adama sormuşlar düşmanın warmı die dostlarım yeter demiş böle olursa çok normal polisin werdiği tepki

aynı kaptan yemek yemeleri mümkün değil apo 2-3 güne bir tek öğün yemek yer :S sadece aynı evdeler ki evde 7-8 kişi kalıyorlar bunların arkadaşlarını da sayarsanız 15 kişiden fazlaya denk geliyo minimum eve giren... ha karı kız vs. ayağına anahtarın dolaştığı kişi sayısının haddi hesabı yok... ha evde bilinen anahtar sayısı 1 adet kopya var mı mechul...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLLy
    HoLLy's avatar
    Homo

blackhammer bunu yazdı:

nezarethane de mi? yoksa karakolda ifade mi veriyor? nezarethaneye suclu olan yada suc isledigi dusunulen kisiler konulur.  hepsinin parmak izleri alinir, olay yerindeki parmak izleri alinir karsilastirma yapilir. elemanlar ifade verdikten sonra salinirlar, heyecan yapmana gerek yok.

Hocam Nezarethane'nin Önünde İfade Veriyor Şimdi

Olay Evdeki Herifle Apo'nun Üstüne Kalcak.

Apo Bu Gece Nezarethanede Kalır Büyük İhtimal Arkadaşıyla

Sıkıştırmak İçin Koyarlar Bekletirler.

Bu Bir İmzadır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hocam nezarethaneye cep telefonuyla adam sokmazlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLLy
    HoLLy's avatar
    Homo

blackhammer bunu yazdı:

hocam nezarethaneye cep telefonuyla adam sokmazlar.

nezarethane'nin ''KAPI''sının Önünde İfade Vercekler Hocam

Daha Kanıt Yok Bişey Yok Adam Asılmadı Kesilmedi

cep Telefonu Hakları Var.

Bu Bir İmzadır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

deniz (calınan laptopun sahibi) evde bulunan apodan ve aykuttan direk şikayetçi olmuş hatta denizden beş dakika kadar önce okuldan eve dönen hakkından da şikayetçi olmuş direk... başka isim vs. sölememiş...

Öylesi arkadaşın ben a.g IronEagLe bire bir iletişimin varsa şikayetçi olan yavşaka söyle şikayetini geri çeksin.Tahribat olarak aramızda para toplar şöyşe uzunundan bi pc alırız.Çocuk arada göte gelicek.

*Eğerki birisi taşak geçiyorsa yoktan yere yeminle söverim.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

sen burayi amerika falan zannediyorsun herhalde, oyle nezarethanede elinde cep telefonuyla kafana gore arayana cevap verebilecegini dusunyorsun sanirim. nezarethaneye alinirken ayakkabi baglarini bile alirlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLLy
    HoLLy's avatar
    Homo

blackhammer bunu yazdı:

sen burayi amerika falan zannediyorsun herhalde, oyle nezarethanede elinde cep telefonuyla kafana gore arayana cevap verebilecegini dusunyorsun sanirim. nezarethaneye alinirken ayakkabi baglarini bile alirlar.

Hocam Şakamısın Ya

Ben Aradım Polislemi Muabbet Ettim Şimdi.

Yada Apo Bizle Dalga Geçiyor Dalgalık Bir Durumsa Buraya Yazıyom.

Apo Seni Gatlarım.

Bu Bir İmzadır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben şikayetçi olanın face profilini biliorum hatta bende ekli :S ama adama ne dicezki yüklensek bu sefer ters tepme ihtimali war 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 4832 Toplam Mesaj: 39