Abi Bi Bakın Be . Üniversiteyle İlgili
-
Yaw abi ben 16 yaşındayım we bu sene üniversiteyi kazandım sizce orda ezilme gibi bi durum olur mu çünkü genellikle 18-19 yaşında gidiyolar bayağı bi küçüğüm ben üniversiteye göre çevremden net bişe öğrenemedim bi siz müridlere sorayım dedim
ne warsa sizde war -
One la 16 yasinda univ kaznaman matematikse olarak imkansiz gibi :)...sen direk 2.3. siniftan falanmi basladin...Ezme falan olmaz merak etme sen kendini ezdirmedikten sonra kimse bise yapamaz...hangi uniye gdion.
-
Ezmeye calisan olursa, Burda ben ve birsuru pisko kardeslerimiz var bir telefon ac geliriz :)
-
Yaw abi ben erken başladım bi de hazırlık falan okumadım ondan böle küçüğüm hangi üniversite daha belli değil ama erciyes tıp diye tahmin ediyorum
-
Ezeceklerinide sanmam cunku ordakiler akli basinda insanlar, ezen olursada daha cocuk ruhlulardir :)
-
wayyy yavrum.. bizim sınıfta da 16 yaşında kazanıp gelen bi kız vardı, çıtır die aklını başını aldılar Allahtanki benle karşılaştı da doğru yola götürdüm :D
Yurtta kalacaksan şaka maka yaparlar. İstiklal marşını tersten okumak, Fatiha yı tersten okutmak sonra yerdeki kareleri saydırmak sonra 1000 tane şınav çektirmek sonra cinsel ilişki diye seni keklemek filan dikkat et. De ki ben mardinli bir aşiret liderinin oğluyum. Hiç sallama sana yapılanları.. Sen bunu söyle dokunamazlar ve gayet rahat ol.. -
Erciyes gibi yere dusmekte mesele yav :) . Sakalara dikkat et.Biz ilk basladgimizda benim ust siniflardan falan arkadaslar vardi geleneksel kusma sakasini yapmistik millete...Aksamdan evde melemen'i pisirip posete koyduk...bir arakdas gomlek giydi posetide gomlegin altina koydu posetin agzi gomlegin dugme aralarindan hafif cikik o sekilde universiteye girttik..biz 2 arkadasta elimizde 1 ekmekle haziriz...sabahin 8 i kafetaryada oturuyoruz bolumden 4-5 tane kiz oturmu...operasyon basladi...melemenci arkadas onde girip kizlarin masaya boggg diye bagirarak ve eliyle posete basarak kusma numarasi yapti tabi kizlar o noktafa bitti ...igrencc iykk falan...biz arkadan asil bombayi patlattik :).....ekmekle kusmuga(yemege) daldi .yiyoruz simdi boyle ekmegi batirdik diyologlar soyle" lan sabah kahvaltida yapmadik iyi oldu" "baya lezzetli cikarmis lan" gibi :) komedi ....Yeni donem baslasin yine yapacaz birilerini ..manyak tasak oluyor :)
-
compu olum koptum yaaa puahahahahaaaa... :D:D
-
Abi mardinli bi aşiret reisinin oğluyum yerine urfalıyım desem olur mu zaten urfalıyım yalan da olmaz
-
Compu olm ya adam gerçektende kusarsa düşünsenize halinizi :D zuhahahaha :):):)
-
kardeş yaş önemli ama gösterdiğin yaş da önemli.. benim ark. var sağ kolum diyom ona :) herif 16 yaşında ama 21 gösteriyo.. öküz gibi bişe :D senin boy kaç sakal var mı esmer misin kilon kaç buna göre senden korkma katsayıları artacaktır :) ayrıca gittiğin bi yerde ilk birini döv bi daha sataşan olmasın..
Toplam Hit: 3658 Toplam Mesaj: 24