Absinth

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

Kışın İstanbul'daki kulüplerde gizlice satılan Absinth, uyuşturucu hap ecstasy'e benzetiliyor. Beyin hücrelerini öldürüp, karaciğere ağır hasar veren Absinth'in yurt dışındaki şişe fiyatı 25 Euro ile 60 Euro arasında değişiyor. Türkiye'de ise bazı şarküterilerde tezgah altından 120 YTL'ye satıldığı iddia ediliyor. Sinir sistemini felç ettiği belirlenen Absinth eğlence mekanlarında türüne göre kadehi 25 ile 40 YTL arasında satılıyor. İşletmeciler neredeyse uyuşturucuyla eş değer tutulan içki ile ilgili şu bilgileri verdiler.

Türkiye'de yasak

Çok sert, alkol oranı yüzde 70.

Bar ortamında verildiğinden içine şeker katılıp yakılarak verilmez. Dikkat çeker.

Sürekli müşterilere verilir. Gelip gecen müşteriye verilmez.

Üç tür içicisi var. Birincisi meraktan içenler. İkincisi ise alkole dayanıklı olanlar. Bunlar mekana gelip viski ya da vodka içerler. Çıkarken de 'cila' niyetine bir Absinth çakarlar. Üçüncü tür ise çapkınlardır. Bunlar yanlarındaki kız arkadaşlarına içirmek için gelirler. Hem hava atmak hem de alkolden kız arkadaşlarının etkilenmesini isterler. Bu alemde bir çok adı vardır. Bir adı, 'sıvı ecstasy'dir. Bir de rengi yüzünden yeşil altın diyen de var.

Türkiye'de yasak olduğu için, gizlice getiriliyor.

Üç evresi var. Birincisi normal sarhoşluk, ikincide dehşet verici şeyler görülür. Üçüncü evrede halüsülasyon başlar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedir lan bu absinth bazı ülkelerde serbestmiş :S !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    nuri alço yöntemini tercih ederim gazoz = 1.5 ytl hap =5 ytl 6.5 ytl e halledion 125 e ne gerek var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Halüsinasyon zımbırtısı*

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

şu uyuşturucu yasaklarına uyuz oluyorum.ulan hayat benim hayatım istediğimi içerim.sen delilere,çocuklara vs..yasaklarsın eyvallah bana niye yasaklıyorsun.din,dyanet,zerhoşluktan felan çekiniyorsanız alkolde yasak olsun.adamlar hollanda da krallar gibin mdma çakıyorlar.bizde ay bi gören olur diye saklana saklana içiliyor.

bir ara ciddi ciddi  içişleri bakanlığına mektup yazacaktım amasağı solu belli olmaz diyerekten yazmadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    arkadaş getirmişti kanadadan..çok feci bir şey şekere az bişey damlatıp yakılıyor..sonra içiliyor..bi kere içtim bir daha içmem!..çok sert

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaş getirmişti kanadadan..çok feci bir şey şekere az bişey damlatıp yakılıyor..sonra içiliyor..bi kere içtim bir daha içmem!..çok sert

dostum içmessen bana gönderrebilirin heryerde bunu ariodumbende :O 

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    içmeyin a.q :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    abi şekil ve koku olarak birebir kopyası ankara akköprüde satılıyo ama %20 miydi neydi alkol onda yani millete şekil yapabilirsiniz absinth devirdim die :C

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

şu uyuşturucu yasaklarına uyuz oluyorum.ulan hayat benim hayatım istediğimi içerim.sen delilere,çocuklara vs..yasaklarsın eyvallah bana niye yasaklıyorsun.din,dyanet,zerhoşluktan felan çekiniyorsanız alkolde yasak olsun.adamlar hollanda da krallar gibin mdma çakıyorlar.bizde ay bi gören olur diye saklana saklana içiliyor.

bir ara ciddi ciddi içişleri bakanlığına mektup yazacaktım amasağı solu belli olmaz diyerekten yazmadım.

en basit örnekle ek$iden alıntı marijuana icin.

berkeley'de sigara kokusundan daha sik burnunuza gelen ve bir sure sonra artik yadirgamamaya basladiginiz koku.. ilk baslarda "aha nooluyo lan, kacin kacin ekipler gelecek simdi" tarzi panik ataklar yasarken zamanla bu duygular yerini "demek pasif sigara iciciligi boyle bisiy hmm.." gibi duygulara birakir.

:| 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Bulaşık deterjanı gibi yemyeşil. Biz pril adını takmıştık. İçen bir arkadaş 1 kapakta odanın ortasına işemiş. 2. kapakta ise halüsinasyon görmüş ki kendisi sağlam içicidir. Euro trip adlı filmde de geyiği yapılıyordu bu içkinin. Yeşil cin :D

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:

bu şişe bir kısmı dolu olarak elinde duruyor mu? ve sen bu şişeyi ne zaman açtın?
    eğer satmayı düşünüyorsan... ben talibim.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 9175 Toplam Mesaj: 41