Absinth

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

şu uyuşturucu yasaklarına uyuz oluyorum.ulan hayat benim hayatım istediğimi içerim.sen delilere,çocuklara vs..yasaklarsın eyvallah bana niye yasaklıyorsun.din,dyanet,zerhoşluktan felan çekiniyorsanız alkolde yasak olsun.adamlar hollanda da krallar gibin mdma çakıyorlar.bizde ay bi gören olur diye saklana saklana içiliyor.

bir ara ciddi ciddi  içişleri bakanlığına mektup yazacaktım amasağı solu belli olmaz diyerekten yazmadım.

Hacı o yasaklar sen kendine zarar veriyosun diye değil zaten çevrene zarar vermememn için yasaklanıyo..

Bende yasaklara karşıyım o ayrı mesele :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    bayrampaşa carrefourda var 29 milyondu galiba küçük bi şisesi var.yanında şeker kaşığını falanda veriyolar bahsttiğiniz gibi halusinasyon falanda gördürmüyo normal alkol şekerle karıştırınca şerbet gibi bişey oluyo zaten
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

şu uyuşturucu yasaklarına uyuz oluyorum.ulan hayat benim hayatım istediğimi içerim.sen delilere,çocuklara vs..yasaklarsın eyvallah bana niye yasaklıyorsun.din,dyanet,zerhoşluktan felan çekiniyorsanız alkolde yasak olsun.adamlar hollanda da krallar gibin mdma çakıyorlar.bizde ay bi gören olur diye saklana saklana içiliyor.

bir ara ciddi ciddi  içişleri bakanlığına mektup yazacaktım amasağı solu belli olmaz diyerekten yazmadım.

ister alın ister alınma çok saçma bi düşüncen var sen hiç haberleri görmedin değil mi 3kuruş için anasını babasını vuranı kafası güzelken laf atıp öldürülen yada öldüren i bu toplum böyle keşleri çekmek zorunda degil vede taşımak sen uyuşturucu aldıgında giden paranın kime gittiğini ne amaçla gittiğini biliyormusun.Yaşın kaç bilmiyorum ama bizler bu nesilin geleceğiyiz bizim uyuşturucuya şuna buna ihtiyacımız yok herşeyi adabında içelim.O hollanda dedigin yerde içenler şimdi ne halde bir git de gör bak.Ama şu konuda haklısın bi köşe bi bölge yapılıcak giren içicek mikicek çıkıcak ordan kafası güzel eve gidicek

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    bayrampaşa carrefourda var 29 milyondu galiba küçük bi şisesi var.yanında şeker kaşığını falanda veriyolar bahsttiğiniz gibi halusinasyon falanda gördürmüyo normal alkol şekerle karıştırınca şerbet gibi bişey oluyo zaten

şerbet mi ?

van gogh un hasülasyon görmek için kullandığı içki lan bu :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:

Arlong bunu yazdı:

şerbet mi ?

van gogh un hasülasyon görmek için kullandığı içki lan bu :D

van goghun derdi neymiş bilmiyomda carrefourdan alır denersin istersen abartmayı severiz biz boyle şeyleri bildiğin içki bu alkol oranı yüksek biraz o kadar.alttaki resmin aynısı şeker kaşığı bile aynı(ama farklı farklı yazılışları var googleda absinth diye aratıncada bişeyler çıkıyo absinthe diye aratıncada ilk safradaki resimdede  absente yazıyo bilmiyom ordan bi fark olurmu )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    migrosta satılıyor %55 lik alkol oranı 130 ytl .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

%69 luğunu şans eseri içtim...

Arkadaşlar havaalanındaki freeshopdan almışlar kayserideki...

herzaman içtiğim rakı gibi sanınca, genede biraz temkinli davranarak, cay bardağının yarısını bir seferde fondip yaptım...

kolonyanın bile tadına baktım, o bunun yanında gül suyu kalır...

vücudundan ateş cıkıomuş gibi hissediosun sek içtiğinde :)

Sonradan araştırdığımızda :) yakılarak şekerle içilmesi gerektiğini öğrendik...

benden tavsiye normal bardakta yakmaya calışmayın bardağı catlatıyo :)

birde yakarken dumanını burnundan cekme mevzusu varmışki denemedim, daha fena göt ediomuş...,

toplamda 200-300 ml yakın içtim o gece ama içtikce mideni yakıyor,boğazını yakıyor, azını uyuşturuyor :S

insanın bunu içmesi için, hayatında cok ama cok kötü bişeyler olması lazımki, absinthin acınısı bastırabilsin... yoksa içilmesi için geçerli hiç bir sebep yok...

resmen acı veren sacma bişi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bu arada %98 liğinin olduğunuda duydum, ama görmedim geyikde olabilir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Apsinthion De Luxe (50 cl.)

Absint (Absinthe), çeşitli bitkilerin damıtılarak fermente edilmesiyle elde edilen yüksek alkol oranına sahip bir içkidir. Ana bileşenleri pelin bitkisi (Artemisia absinthium) ve yeşil anasondur. Bunun yanısıra üretildigi bölgenin geleneklerine göre çeşitli bitkilerin bu karışım içine girdikleri görülmektedir. Polonya absint’i olan Apsinthion De Luxe %55 oranında alkol içermektedir.

149.00YTL

denilmi$ aloicki.com da. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

van gogh | hafif.org20 Haz 2006 ... Absinth, Dünyanın en kuvvetli içkisi. Van gogh'a kulağını kestiren, Çek içkisi. Thujone içeren şekli halisünasyon göstertebilme özelliğine ... www.hafif.org/etiket/van-gogh - 39k - Önbellek - Benzer sayfalar

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=absinth+van+gogh&meta=

Arlong

Toplam Hit: 9173 Toplam Mesaj: 41