Acayip Bir Sorun¿ Windows10 Kurulu Macbook Ekran Işığı
-
ruhi bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
Ayıpsın Yılmaz Üstad, senin yerin başka, sen gel üstüne bi de künefe çekeriz :p
işkembe üzerine tatlı gidiyor muydu :))
çay + künefeye rez :))
Bak künefe olur bende gelirim, paca iskembe istemez.
-
Antikky bunu yazdı
Benzer sorunu bende 7de yasiyordum.
Guvenli modda acip res atinca duzeliyordu.
Aklinda olsun kombinasyonu unutursan.Recep in yarala parmaga isedigini görmek mutlu ediyor insani :)
(muck)
-
Ruhi hocam bisikletli ekibinle gelirsen iflas ederiz ama bireysel uğrayacaksan boynumuz kıldan ince :D
Murat Abi artık gerçeğe dönüşmüş vaadler bekliyorum, künefe olacaksa vesilen çift porsiyon sözüm olsun (:
Recep Başkan benim buralarda takıldığım tarihin öncelerinde ortalığı kasıp kavurmuş, bizzat zatıyla müşerref olamasak da, umursamaz tavrına saygımız sonsuz (: teşrif ederse paça tuzlama kokoreç kelle işkembe gönlünden ne geçiyorsa ikramımızdır :D
-
muaythaist bunu yazdı
Ruhi hocam bisikletli ekibinle gelirsen iflas ederiz ama bireysel uğrayacaksan boynumuz kıldan ince :D
...
Âlem'sin ya ^^D` saatçiii, saygılar.
-
Bilmediğimden soruyorum.
Mac'ler üzerinde kurulu işletim sistemi ile optimizesi sayesinde daha düşük donanımla daha çok iş yapan cihazlar diye biliyorum.
Windows kurmak kişisel bir tercih mi yoksa iş için vs lazım programlar macte mi yok?
-
Mylitta bunu yazdı
Bilmediğimden soruyorum.
Mac'ler üzerinde kurulu işletim sistemi ile optimizesi sayesinde daha düşük donanımla daha çok iş yapan cihazlar diye biliyorum.
Windows kurmak kişisel bir tercih mi yoksa iş için vs lazım programlar macte mi yok?
Sektorel olarak yazilmis tonla uygulama macte yok. Ustelik yeni nesil bir cok yazilim lisanslamayi usb ile yapiyor, sanal makina kabul etmiyor vs hal boyle olunca 1 tane windows kurmak zorunda kaliyorsun.Benim icin durum bu en azindan.
-
1-şarj kablosunu çıkra ya da çıkıksa tak. %100 ihtimalle yüzüne flashbeng patlama efekti yaratacaktır.
2- Win + powershell -> (Get-WmiObject -Namespace root/WMI -Class WmiMonitorBrightnessMethods).WmiSetBrightness(1,75) yazması işkence olacak muhtemelen ama kesin çözüm.