Accent Bule Alıcam Önerileriniz
-
xous bunu yazdı
dizele 10 bin fazla vermeye gerek yok die düşünüyorum
katılıyorum hocam al bezinliyi tüp taktır .hatta yerinde olsam taktırmam motor garantisi bitiyor
-
zalimadam bunu yazdı
olumsuz çok yorum alacaksın ama takma kafana kemikli arabadır.
torunun biner emin ol.
kuzen 80'le minibüse yandan çarptı araba perte çıktı.
kesinlikle tavsiye etmiyorum aracı güvenlik açısından. -
brc tüpler zaten garantisi fabrika çıkış yani
-
ehveniser bunu yazdızalimadam bunu yazdı
olumsuz çok yorum alacaksın ama takma kafana kemikli arabadır.
torunun biner emin ol.
kuzen 80'le minibüse yandan çarptı araba perte çıktı.
kesinlikle tavsiye etmiyorum aracı güvenlik açısından.araba zaten perte çıksın abi yaptırmaktan orijinalliğinin gitmesinden iyidir :) kaskodan parasını alır gider yenisini alır.
önemli olan cana bişey olmasın o ayrı konu.
bende beğenmiştim geçen yaz benzinli otomatik vitesine bindim 2 gun kiraladım aracı. seri ve hızlı ayrıca yol tutuşu da iyi.
zaten hyundai bu sene tasarımda çığır actı araba bakınca karsıdan iyi duruyor abi. özellikle yeni kasa i30ların tasarımına bayılıyorum
-
performansına kesinlikle kefilim ama aracın.
imkan varsa dizel alınmalı.uçak gibi geliyor üst sınıf arabaya binmediysen benim gibi :) -
alman teknolojilerinden sasma hocam ben de cok dusundum ama yerli arabalar problem
-
İmkanın varsa mukavvadan araba yapalım sana onu kullan hocam. Kia ve hyundai marka araçların ben hiçbirisinde güvenlik diye bişey görmedim. 90 dan sonra araba titremeye başlar. Kağıt gibi araba. Anadol kullan bu markaları kullanma. Bahçe çitlerini bilirsiniz ufak bir parçası çıkmış çivi gibi bişey. Araba orayı sıyırdı geçti ön taraf yok arabada. Sanırsın kağıdı yırttık :S Alma abicim araba. Modeli düşük olsun az yavaş gitsin VW al. Almanlar işini biliyor bunu bilir bunu söylerim.
-
bizim akraba almıştı benzinlisini çok yakıyor diye fazla binmeden sattı.
-
Hacı araba hakkında pek bir bilgim yok.
Sadece 3 günlüğüne kiralayıp kullanma fırsatım oldu. Oldukça rahattı araç ve benim kiraladığım dizel bir araçtı.
Çokta az yaktı. Sürüşü rahat bir araç. Ama USB girişinden benim telefonu açmadı ona uyuz oldum. :D
-
hyundai fanı olarak söylüyorum kağıttır filandır şudur budur hiç kafana takma blue güzel arabadır ama maalesef şu yol tutuşuna bir şey yapmadılar arka süspansiyon fazla salladığı için yol tutuşu kötü 3.5 spor yay taktırıp geniş taban teker ile düzeltebilirsin yada viraja sert giymeyeceksin ama ben kesinlikle dizel derim 1.6 128 beygir tuning seviyorsan çakarsın chip olur sana 150 beygir ara hızlanma vs vs gerisi senin sürüş sitilin tabi sonra disk büyütme ihtiyacı duyabilirsin :)
ah ulan olsada otobanda bir yapıştırsak yüksek ses sagopa açıp :(
sunyy2003 tarafından 05/Nis/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir