folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Accent Bule Alıcam Önerileriniz

Accent Bule Alıcam Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam en cok satılan modelleri hangısı ise ondan al derım. Motoru ıydır az yakar satarken kolay satarsın hundayı ama gel gelelım kagıt gıbı araba ne kadar verecegını bılmıyorum.. Benım ıcın once can guvenlıgıdır.. Paran varsa honda toyota wolsvogenden şaşma derim. Sımdıden hayırlı olsun.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

İmkanın varsa mukavvadan araba yapalım sana onu kullan hocam. Kia ve hyundai marka araçların ben hiçbirisinde güvenlik diye bişey görmedim. 90 dan sonra araba titremeye başlar. Kağıt gibi araba. Anadol kullan bu markaları kullanma. Bahçe çitlerini bilirsiniz ufak bir parçası çıkmış çivi gibi bişey. Araba orayı sıyırdı geçti ön taraf yok arabada. Sanırsın kağıdı yırttık :S Alma abicim araba. Modeli düşük olsun az yavaş gitsin VW al. Almanlar işini biliyor bunu bilir bunu söylerim.

90 sandan soramı titremeye başlar :D bende 2013 i30 var 200 km hızda ne titreme duydum ne bişey köpek gibide kaçıyor güvenlikde euro cap sonuçları 5 yıldız.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

İmkanın varsa mukavvadan araba yapalım sana onu kullan hocam. Kia ve hyundai marka araçların ben hiçbirisinde güvenlik diye bişey görmedim. 90 dan sonra araba titremeye başlar. Kağıt gibi araba. Anadol kullan bu markaları kullanma. Bahçe çitlerini bilirsiniz ufak bir parçası çıkmış çivi gibi bişey. Araba orayı sıyırdı geçti ön taraf yok arabada. Sanırsın kağıdı yırttık :S Alma abicim araba. Modeli düşük olsun az yavaş gitsin VW al. Almanlar işini biliyor bunu bilir bunu söylerim.

90 sandan soramı titremeye başlar :D bende 2013 i30 var 200 km hızda ne titreme duydum ne bişey köpek gibide kaçıyor güvenlikde euro cap sonuçları 5 yıldız.

mühim olan 200 km/h dan sonrasıdır

200 km/h dan sonra güven veren araba markaları bellidir

bu arabaya vereceğin paraya yazık amk kelle koltukta gitmekte cabası :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek

Ne zaman bu arabayı görsem kiralıktır diyorum :D

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
Toplam Hit: 2916 Toplam Mesaj: 25